Terjemahake basa asli

Pendhiahe nyampurake test dawa, amarga aku seneng lan nulis

Desember 25, 2018

Pendhiahe nyampurake test dawa, amarga aku seneng lan nulis

Nalika aku isih bocah, wektu iku nalika Subaru lan Mitsubishi mrentah WRC. Aku uga ditindakake dening Subaru. Sawise nggarap, pendhina uga minangka model paling saya pinter ing SUV kompak, lan semangat kagum iki minangka pamikiran rasional. Amarga pendhudhuk tansah dadi SUV paling komprehensif lan seimbang ing tingkatan iki. Njlajah iki, sampeyan bakal kuwatir yen evaluasi saka mobil iki bakal apik lan apik.

Mangga dipertimbangake, amarga kesan pertama saka para generasi kehutanan iki ora apik. Ing New York Auto Show ing awal 2018, aku sakloron ndelok rilis, sing cukup nguciwani.

Mulane, yen ora bisa ngganti pikiranku sajrone nem sasi kepungkur, aku uga bakal ngraosake muntahake ing rasa tresna lan tanggung jawab jero. Mangga dipertegati. Wektu iki, kita entuk model top ofester anyar, 2019 2.0i smartwarrior EyeSight versi. Sawetara kanca ora kaya kita ngukur ndhuwur, nyatane, iki pancene apik lan ala.

Senadyan model sade utama luwih dirujuk, nanging yen sampeyan ora ngukur ndhuwur, akeh fungsi sing ora apik, ora ana regane mbayar, kepiye carane kita ngerti?

Sampeyan wis ngomong ya. Aku yakin yen akeh kanca kudu kaya aku, ora puas karo owah-owahan generasi kehutanan iki, utamane saka level statis, owah-owahane ngapa-ngapa yen tembung "transformasi" lan "anyar" Tiba-tiba, owah-owahan mid-term bisa luwih Tengen, ing bab iki, kanca liyane uga nyuwun marang produser pabrike nalika test drive, lan jawaban sing menarik banget.

Riset pabrik percaya yèn konsumen luwih puas karo desain foresters, mula owah-owahan iki mung owah-owahan cilik. Ide inti saka desain yaiku kanggo nyetabilake lan njaga disk dhasar.

Desain ngarep mobil bener apik, lan cukup nyenengake. Nanging, wujud saka "crab claw" saka taillight ora konsisten karo kabeh mobil, lan ora cocog karo para leuweung sing ana ing kesan garis.

Gagasan desain interior isih padha. Macem-macem konfigurasi lan tampilan sing nyawiji kabeh ditindakake dening layar cilik ing sisih ndhuwur, nalika layar gedhe ing ngisor iki mung tanggung jawab kanggo sistem hiburan. Nanging, amarga pirang-pirang taun, layar amba ing ngisor iki tansah ora nduweni "pangertèn asli". Mung sawise sampeyan nggunakake sampeyan bakal pracaya iku asli.

Klik lan tuku Pabrik aksesoris mobil, harga grosir




Ninggalake komentar