Terjemahake basa asli

"Teknologi khusus" nggawe merek "Beijing" ing Beijing Auto Show Kumpulan BAIC

Oktober 19, 2019

"Teknologi khusus" nggawe merek "Beijing" ing Beijing Auto Show Kumpulan BAIC

Ing 2019 Shanghai International Auto Show, BAIC Group nggawa anggotane, kalebu Beijing Auto, Beiqi New Energy, Kendaraan Off-Road Beiqi, Hainachuan, Changhe Automobile, Beiqi Yinxiang, lan para mitra Daimler lan Hyundai menyang Pusat Konvensi lan Pameran Nasional Shanghai. . Hall 4.1, ngrilis sawetara prestasi strategis anyar kayata strategi "Tinggi, Baru, Khusus" BAIC Group, "Beijing", BJ40 City Hunter Edition, Beiqi New Energy EX3, lan Beijing Auto Zhida.

"Ngadeg ing jendela sing saya ganti saiki, kanthi mandhiri pangowahan sing durung ana sajrone satus taun, Group BAIC njupuk inisiatif kanggo njupuk inisiatif lan njupuk kauntungan saka tren kanggo ngluncurake swara sing paling kuat ing jaman pangembangan masa depan kanthi strategi 'dhuwur, anyar lan khusus'! " Ing dina kasebut, Grup BAIC nganakake strategi "High, New, Special" lan konferensi merek "Beijing". Xu Heyi, sekretaris Komite Partai lan Ketua Grup BAIC, ngatur ucapan, sing jelas nyatakake tembung-tembung penting pameran BAIC Group. Dhuwur, anyar, khusus. "

Car Interior Parts

"Dhuwur, anyar, khusus" - Waca Grup BAC

"dhuwur, anyar, khusus" saka kene minangka arah pangembangan sakabèhé saka Grup BAIC sesuai karo syarat-syarat pangembangan kualitas tinggi wiwit mlebu ing jaman anyar. Kanthi pembangunan kanthi cepet ing macem-macem wilayah bisnis BAIC Group, lanjutan "Dhuwur, Anyar lan Khusus" wis terus-terusan dikembangake lan ditambahi. Ing pertunjukan otomatis taun iki, tema pameran Beiqi Group beda, fokus ing "dhuwur, anyar lan khusus", lan nggambar rancangan sing jelas kanggo pangembangan.

"Dhuwur" tegese prodhuksi high-end, produk dhuwur lan merek dhuwur. Kanggo jenenge BAIC Group, komitmen kanggo promosi pembangunan bermutu tinggi lan usaha supaya bisa entuk kualitas lan merek. Bubar, BAIC Group nganakake acara "ARCFOX Brand Night" sing apik ing Shanghai, kanthi resmi ngeculake ARCFOX, merek energi anyar sing paling dhuwur ing China. Ing Shanghai Auto Show, BAIC Group mbukak wilayah pameran sing mandiri lan nampilake ARCFOX telung produk kaget ARCFOX-GT lan versi jalanan, Konsep ECF ARCFOX. Njupuk "Breaking in Realm" minangka dalil, kita bakal nggawe telung nilai inti saka estetika sing ora apik, teknologi berorientasi manungsa lan pengalaman utama. ARCFOX minangka merek mobil energi anyar cerdas anyar sing ngupayakake kinerja pokok lan desain inovatif, lan wis dadi merek promosi produk lan tata letak BAIC Group. Praktek penting ing jaman kendharaan energi anyar 2.0 uga minangka wiwitan jaman kendharaan kendharaan energi anyar 2.0 sing dipimpin BAIC Group kanthi merek paling dhuwur.

"Anyar" tegese nguatake kapasitas kanggo inovasi bebas, nyepetake proses energi anyar sing komprehensif, lan terus ningkatake "drive rong roda" kanggo jaringan cerdas lan energi anyar. Wektu iki, Beiqi New Energy bakal nggawa demonstrasi anyar babagan model SUV listrik murni EX3 lan pangisi daya nirkabel. EX3 olèh sistem Darwin intelijen, layar mabur cerdas, basa cerdas, pandhuan cerdas, koneksi jaringan cerdas limang keuntungan, bakal nggawa pangguna pengalaman sing cerdas kanggo pangguna. Teknologi pangisi daya nirkabel Newq Energy New nylametake energi langsung saka papan peluncuran lemah menyang papan panampa listrik kendharaan, sing nyedhiyakake energi kanggo baterei lan ngilangi garis sambungan fisik. Pangguna mung kudu klik layar kontrol tengah utawa aplikasi seluler kanggo ngisi daya nirkabel. Ing ngarep, sistem pangisi daya nirkabel iki bakal digabung karo fungsi parkir otomatis kanggo nggayuh parkir cerdas lan pangisian daya otomatis.

Car Interior Parts

Kajaba iku, ing babagan teknologi jaringan energi anyar lan cerdas, BAIC Group uga nindakake presentasi sing sugih lan lengkap: Beijing Automotive ngluncurake produk anyar, Beijing Auto Zhida, kanthi upgrade tenaga, nilai lan intelijen lengkap. Beijing Auto uga nggawa macem-macem pengalaman interaktif kanggo pamirsa liwat piranti pengalaman interaktif VR, piranti pengalaman kabin hiburan, drive listrik murni, lan tampilan powertrain hibrida. Institut Riset Beiqi nganakake strategi pangembangan "Dolphin +", antrian otomatis, C-V3X, HWP sing nyopir otomatis, parkir valet AVP minangka konten tampilan, lan nindakake tampilan kreatif ing tembok tampilan teknologi cerdas. Bei Na Chuan, minangka platform industri komponen BAIC Group, nuduhake bahan sing entheng sing penting kanggo kendharaan energi anyar.

"Khusus" minangka kauntungan saka pembangunan sing dibedakake. Kanggo pihak BAIC Group, bakal nglanjutake sistem koordinat sejarah ing mangsa ngarep, kanthi nggambarake karakteristik "kulawarga off-road" kanthi inovasi, lan usaha nggawe kutub wutah sing khas. Minangka pasukan utama bisnis kendaraan luar negeri China, Beijing nyabrang ora mung dadi kekuatan kuat sing bisa dipercaya karo partai lan negara kasebut, nanging uga njaga posisi utama ing pasar off-road China. Ing wiwitan taun iki, BAIC Group netepake Perusahaan Kendaraan Off-road Beiqi. Ing pertunjukan otomatis, merek "Beijing" dirilis, lan BJ40 City Hunter Edition diluncurake bebarengan. Saperangan langkah strategis tegese Beijing SUV bakal mbukak kendharaan off-dalan Beiqi anyar kanthi operasi terintegrasi. Lelungan jaman.

"Beijing" - "Kandharaan kendaraan pertama ing China" Huanxin miwiti ing konferensi peremajaan merek "Beijing", Xu Heyi, sekretaris panitia partai lan ketua BAIC Group, ngumumake manawa merek "Beijing" bakal marisi sejarah "kulawarga lintas negara" getih yaiku menehi jaman anyar konotasi "urip lan off-road"!

Konsep anyar "Beijing" yaiku: nggawa motor kualitas gen lan teknologi sing diklumpukake dening Beiqi Off-road sajrone setengah abad, kanggo nggawe "merek kendaraan pertama ing China" minangka sesanti, "mung lintas negara lan ora ana watesan, kanggo nggawe "eksplorasi / ekstrem" Pengalaman ing dalan nggawe budaya lintas negara sing luar biasa.

Tujuan strategis saka merek "Beijing" yaiku ngetrapake syarat strategis "dhuwur, anyar lan khusus" kanthi pangembangan "khusus, tepat lan khusus", lan dadi "China Nomer 1 lan Global Leading" merek kendaraan off-road. Kanggo ngupayakake pengalaman ing dalan sing ora aktif, para penggemar sing seneng karo lintas lintas negara, lan sing duwe komplek salib negara kanggo menehi pengalaman sing paling apik.

Kanggo nggayuh tujuan strategis ing ndhuwur, merek "Beijing" bakal fokus ing papat dimensi kinerja, produk, teknologi lan pengalaman, lan usaha nggawe keuntungan inti:

Pisanan, nglalekake kinerja sing ekstrem. Fokus kanggo nggayuh kualitas militer, gumantung ing basis produksi kendharaan off-road profesional, sesuai karo sistem standar militer, profesional, nglampahi kinerja off-road sing paling dawa lan awet.

Sing nomer loro yaiku nggawe produk pokok. Mengkono tradhisi genetika sing apik kanggo kendaraan off-road China pertama, adhedhasar pangembangan platform, kita bakal terus nambah seri produk "2-4-6-8 / 3-5-7-9" kanggo nggayuh militer , spesialisasi, modifikasi, lan panning kutha. Off-road lan produk liyane kalebu kabeh.

Sing nomer telu yaiku inovasi teknologi ekstrim. Institut riset kendharaan kendaraan luar negeri pertama, bakal nindakake risak inovatif ing saindenging jagad teknologi profesional sing paling dhuwur lan nglereni. Ing wektu sing padha, bakal nyepetake aplikasi fungsi sambungan jaringan cerdas lan terus nambah konfigurasi teknologi opsional adhedhasar off-road lan skenario panggunaan liyane.

Sing kaping papat yaiku nggawe pengalaman pokok. Terus nambah integrasi kapabilitas pangembangan produk lan layanan, ningkatake ekosistem off-road, lan beroperasi ing mode inovatif kayata acara profesional, kutha luar dalan, lan klub off-road kanggo nggawe ekonomi pengalaman ing dalan.

Kajaba iku, negara-negara Cross Cross bakal netepi prinsip "entuk manfaat lan mbukak" lan aktif nggarap kerjasama lan win-win kerjasama karo mitra sing berkualitas. Dina iki, kerjasama strategis antarane BAIC Group lan China Aerospace-Literature Exploration Project minangka kerjasama kolaborasi penting antarane loro sisi babagan inovasi teknologi lan pangembangan strategis.

Ora ana watesan kanggo nggawe kerah, lan masa depan luwih janjeni. BAIC Group bakal njupuk merek "Beijing" minangka kesempatan anyar kanggo ngetrapake strategi "dhuwur, anyar lan khusus", lan ningkatake implementasine energi anyar sing lengkap lan cerdas "drive rong roda" kanggo nggawe urip sing luwih apik lan bantuan . Pangembangan industri auto China nyumbang kawicaksanan lan kekuwatan anyar.

Car Interior Parts




Ninggalake komentar