Terjemahake basa asli

Audi A8 anyar nyedhiyakake masa depan kelas kemewahan.

Desember 19, 2018

Audi A8 anyar nyedhiyakake masa depan kelas kemewahan.

Ing generasi kaping papat, model kapal induk merek maneh nyedhiyakake pathokan kanggo Vorsprung durch Technik - kanthi basa desain anyar, konsep operasi layar sentuh sing inovatif lan drive elektronik kanthi sistematis. Audi A8 uga dadi prodhuk produksi pisanan ing donya sing wis dikembangake kanggo nyopir kanthi otomatis. Saka 2018, Audi bakal mboko sithik kanggo njupuk fungsi pemicu percobaan kayata pilot parkir, pilot garasi lan pilot jam menyang pilot produksi.

Audi anyar A8 lan A8 L dibangun ing situs Neckarsulm lan muncul ing pasar Jerman ing pungkasan musim gugur 2017. Rega wiwitan kanggo A8 yaiku EUR 90,600, kanthi A8 L miwiti ing EUR 94,100.

Doyen saka gaya Audi: desain njaba

Daya tarik olahraga, konstruksi ringan lan quattro - desain A8 anyar kanthi sampurna nyedhiyakake nilai-nilai fundamental Audi. Iki kalebu keanggunan olahraga, kecanggihan, lan status progresif. Model kapal unggulan anyar njupuk merek dadi jaman desain anyar.

Kue gris tunggal heksagonal ngadominasi endhok sing cepet. Kanthi posisi kurang lan jembaré, iku nemtokake kabeh garis lan permukaan. Bentuk lampu depan gabung kanthi sempurna karo Singleframe. Kanthi opsional HD Matrix LED lampu, lampu sing mlaku ing wayah jam iku extension visual saka lamella ndhuwur. Piranti cahya sing dibedakake dibagi ing lampu ing horisontal, nggawe kesan sakabehe elegan. Bingkai krom substansial ngubengi lumahing udara, kanthi panggilingan tengah sing nyambungake.

Pemandangan sisih karo siluet kaya-coupé nyoroti karakter sporti saka A8 anyar. Proporsi kasebut nyebabake loro roda ngarep lan mburi - bentuk otot sing pinunjul ing sadhuwure roda iku pituduh kanggo DNA quattro merek. Tali bahu ngisor diwiwiti ing lampu mobil lan ngliwati lawang nandhang manèh minangka lampu mburi. Lipat ngisor capping jendhela uga nandheske dawa. Sill kembar ing mburi ing gaya Audi sing khas lan ngusulake A8 anyar sing dinamis sajrone mobil mewah.

Werengan mburi cenderung rada neng arah perjalanan, katon kanggo push sedan sanajan sanajan stasioner. Unsur sing ditemtokake saka jalur cahya ngliwati kabeh jembaré. Iku radiates soko nilai intrinsik dhuwur kanggo Strip krom ditempelake. OLEDs sing dibagi kasebut ing pungkasan lan gabung kanggo mbentuk tanda tangan. Strip krom liyane ing sisih ngisor bemper nyawiji trimzoidal sistem exhaust.

Ana pilihan saka rolas werna kanggo A8, kalebu werna anyar Audi Terra Grey, Vesuvius Gray lan Seville Red. Werna Impala Beige lan Navarra Blue kasedhiya kanggo A8 sapisanan. Liwat program eksklusif Audi, pelanggan uga bisa nduweni sedan mewah sing diwenehake kanthi werna pilihan pribadi. Kanggo wong-wong sing pengin mobil nggawe impact visual sing luwih nyenengake, ana pilihan paket njaba krom.

HD Matrix LED, laser, OLED: cahya

Audi ndadékaké cara ing teknologi lan desain lampu. Ing A8 anyar, teknologi kasebut bisa diinteraksi kanthi cerdas karo lingkungan. Contone, cahya laser laser digunakake ing kene kanggo pisanan karo HD Beam LED dhuwur balok. Titik laser diidentifikasi kanthi rana-shaped X lan uga accentuated dening biru cahya sekitar. Lampu ing wayah awan kanthi segmen vertikal nandheske keanggunan teknis lampu mobil. Titik laser diaktifake saka kacepetan 70 km / h (43.5 mph) lan nggayuh sawetara balok dhuwur.

Saben unit HD-beam LED Matriks kasusun saka 32, dioda cahaya sing dikontrol saben individu sing ngetokake cahya ing rong baris. Konfigurasi anyar iki njamin yen A8 nyedhiyakake katerangan sing luwih dinamis lan tepat sajrone lampu sorot beam variabel-variabel. Kontan sinar kasebut ngecorake para pengguna jalan liyane, supaya ora nggumunake. Kontrol presisi dhuwur kanggo HD Beam LED beam dhuwur adhedhasar data sing diwenehake dening kamera ngarep.

Lampu suluh diprodhuksi dening ngganti fokus fokus cahya. Iku nggunakake data navigasi kanggo sumunar menyang bend sadurung sadurunge kemudi wis diuripake. Cahya sing sinambung kasebut minangka prediksi sadurunge sejatine. Lampu ngowahi bagean diwiwiti kanthi teliti ing telung tahap nganti sudut maksimum 90 °. Kanthi kabeh fungsi sing lengkap karo dinamis sinyal dinamis, saben lampu HD Matrix LED nggabungake LED 138 lan siji dioda laser kinerja sing dhuwur. Pencahayaan otomatis inovatif nyegah operasi sing ora bener lan dikontrol saka modul switch cahya anyar kanthi sensor jarak lan permukaan layar demek.

Bebarengan karo lampu-lampu dhuwur, Audi nyediani lampu mburi OLED sing ngetokake cahya sing lancip banget. Ana papat OLED ultra-datar sing ngambang ing saben modul, sub-dibagi dadi 4 bagean segmen sing dikontrol. Loro-lorone ing saben sisih mbentuk lampu buntut sudut, lan loro liyane minangka lampu rem.

Ing ngisor iki OLEDs uga ana cahya lampu LED sing adaptasi kanggo padhang ambane nalika rem ditrapake. Padha dadi kanggo dinamis lampu sinyal siji dipanggonake langsung ing ngisor iki. Ana 135 dioda emitting cahya ing operasi ing saben lampu mburi.

Lampu menehi A8 nggoleki sing luwih anyar ing sekilas banget. Iki pancen mudhun kanggo fungsi dinamis dinamis animasi. Padha nyedhiyakake sedan mewah kanthi cara unik nalika dikunci karo tombol kontrol remot. Pisanan titik cahya ing lampu nyedhaki saka njaba njero, banjur LED biru ing titik laser murub, lan pungkasane lampu sisih muncul saka njaba.

Rong puteran kanthi estetika dinamis padha mlaku ing podo karo ing lampu mburi OLED: Lampu nganggo bunder, pisanan dimmed banjur ing padhang. Presenter cahya terus ing nalika lawang dibukak. Iki diiringi jingle audio cekak. Nalika pengemudi ngunci lan ninggalake A8 anyar, cahya presentation ing lampu lan mburi lampu nganggo urutan sing sabeneré.

Kompetensi pengalaman spasial: desain interior

Dialog anyar antarane teknologi lan estetika - interior Audi A8 nyedhiyakake pengalaman spasial komprehensif. Arsitèktur campuran seamlessly karo konsep operasi anyar, sing wis ngilangi tombol lan kontrol. Permukaan sing resik, nyedhiyakake atmosfer sing nyenengake saka lounge mewah. Ketenangan lan pengurangan iku nilai estetika dhasar ing model kapal perang anyar.

Ing jero sedan gedhe, garis-garis kasebut ngirangi kanthi elegan lan nggawe jilid, jeroning berorientasi horisontal. Padha accentuate kebebasan sing anyar A8 nawakake penumpang. Aplikasi ing panel instrumen sculptural kasedhiya ing pilihan kayu veneer utawa piano rampung lan nggawe wrap-around - busur gedhe mlaku ing trims lawang lan menyang mburi. Zona iki nampung vents, sing ndhelikake dening shutters nalika ora aktif. Yen kahanan udara otomatis disetel langsung menyang pedalaman, jendhela jendhela munggah lan adoh listrik nalika ventilasi udara ngluwihi sawetara sentimeter.

Ing bagian ngisor panel instrument, sentuhan layar 10.1-inch tengah kanthi teknologi panel ireng campuran meh ora katon ing trim ireng dhuwur. Gumantung ing peralatan, ana ing abu-abu ireng karo struktur teknis utawa ing peteng, aluminium matt-brushed. Ing konsol tunnel tengah, sing terus katon ireng panel, ana layar sentuh kaping pindho ukuran 8.6 inci. Tombol ing pinggir dhasar kasebut kanthi opsional digabungake karo tampilan tampilan kanggo ngatonake permukaan layar demek terus. Padha nyedhiyakake pangguna kanthi umpan balik taktil lan akustik kaya saka saklar konvensional. Padha ditrapake kanggo ngalih cahya lan kontrol ing ventilasi udara.

Minangka pilihan, loro lampu LED nuntun saben ing tunnel tengah, panel instrumen lan ing lawang nggawe atmosfer sinar sing pas ing interior. Padha nggawe kontur lan cahya ambane kanthi pepadhang lan kontrol werna sing kapisah minangka cara sing apik kanggo ndadekake garis desain. Ing A8 L, kursi ngarep kursi kontur khusus disesuaikan uga nglebokake jalur cahya sing kontur. Lampu maca Matrix sing mentas dikembangake saben pitung LED nyedhiyakake katerangan sing paling luweh. Penumpang mung bisa ngontrol kecerahan, ukuran lan fokus ing conthong cahya kanthi kontrol kendhali mburi.

Alam lan asli: warna lan bahan

Interior saka A8 anyar misuwur amarga bahan asli. Sawetara kayu inlays sing asli mbukak-pored lan aran alam kanggo tutul. Kanggo kulité, Audi dhasar ngirangi nyamuk krom - sing unik kanthi kualitas potlot sing bahan alami disamak karo produk tetanduran, bisa ngresiki kanthi aktif lan digawe kanthi tangan. Pangendhalian sirah sing kepenak dibungkus kanthi lembut, lembut Kulit katun, jaket anyar sing paling dhuwur. Harmoni materi lan alam semesta nggawe kesan anyar, kontemporer kemewahan. Padha damel panukuan mudhun menyang rinci sing paling apik, menehi wong karakter bespoke; sing padha ditrapake ing perforasi ing jok kursi.

Ana wolung skema materi lan warna ing A8 anyar, kanthi pilihan ing desain Audi. Kanggo kain pelapis, pilihan Verdi kain lan gelang kulit Valetta, Valcona lan Unicum. Iki bisa diwenehake ing werna abu-abu mutiara, metropolis abu-abu lan abu-abu merino, contone. Ing item peralatan sing dipilih, jahitan kontras nambahake sorot ekstra. Kajaba iku, gumantung versi panel instrumen teka ing desain rong werna. Ana macem-macem veneer, wiwit saka beech lan eucalyptus nganti walnut lan finish piano ireng. Akhire, sing pengin nambah A8 menyang rasa pribadhi bakal nemokake pilihan ekstensif, werna, bahan, lan jok kulit sing eksklusif lan trim ing program eksklusif Audi.

Malah luwih efisien: mesin nganggo teknologi MHEV

Ing introduksi pasar ing Eropah, anyar Audi A8 bakal diwiwiti kanthi rong mesin turbo V6, 3.0 TDI karo 210 kW (286 hp) lan 3.0 TFSI karo 250 kW (340 hp). Versi loro V8 bakal ngetutake: 4.0 TDI ngembangake 320 kW (435 hp), lan 4.0 TFSI nduweni output daya 338 kW (460 hp). Uga lagi muncul yaiku W12 kanggo A8 L, ngembangake 430 kW (585 hp). Kabeh mesin offer refinement sing paling dhuwur, kinerja akeh lan efisiensi dhuwur. Teknologi hibrida ringan sing anyar (MHEV, kendaraan listrik entheng hibrida) ngetokake konsumsi bahan bakar luwih akeh - luwih saka liter 0.7 liter (0.3 US gal) bahan bakar saben 100 kilometer (62.1 mi) ing kondisi nyandu nyata. Filter-filter partikulat kanggo mesin bensin bakal dilakoni ing 2018.

Teknologi MHEV Audi didhasari sistem listrik utamané 48-volt sing anyar sing dikembangké - nyedhiyakake sistem 12-volt sing saiki dadi subsistem listrik. Sistem 48-volt diisi dening starter sabuk awer (BAS) sing disambungake menyang crankshaft mesin kanthi drive sabuk. Baterai lithium-ion sing dipanggonke kanthi aman ing sangisore lantai kompartemen bagasi minangka unit panyimpenan.

Drive anyar nggabungake efisiensi kanthi nyenengake kanthi cara sing khusus: Berkat tegangan sing luwih dhuwur, A8 anyar bisa nunggangi kanthi diam-diam ing sawetara kacepetan saka 55 liwat 160 km / h (34.2 liwat 99.4 mph). Mobil kasebut nerusake karo emisi nol nganti nganti 40 detik karo mesin mati kabeh. Sanalika penggerak nglakokake gas kasebut maneh, starter sabuk pengisi nudhuhake swift nanging alon-alon maneh. Kajaba iku, operasi wiwitan / mandheg bener aktif saka 22 km / h (13.7 mph). Nalika rem ditrapake, BAS bisa pulih nganti kaku 12, manawa mbantu ngurangi konsumsi bahan bakar.

Daya lan spontan: 3.0 TDI lan 3.0 TFSI

Mesin V6 loro-lorone teknologi dhuwur. 3.0 TDI ngembangake 210 kW (286 hp) saka pamindahan 2,995 cm³. Akeh wilayah wis reengineered banget, kayata manajemen termal banget. Kanthi torsi 600 Nm (442.5 lb-ft) liwat sawetara revolusi saka 1,250 nganti 3,250 rpm, bisa ngasilake daya tarik. 3.0 TFSI kanthi pamindahan 2,967 cm³ ngembangake 250 kW (340 hp) lan uga entuk pucuk 500 Nm (368.8 lb-ft) banget kurang ing kisaran rev, antarane 1,370 lan 4,500 rpm. Pucuk ujung kasebut dumunung ing jero 90, saéngga jalur gas cendhak lan pangisi daya gulungan kembar ningkatake tanggap. Prinsip pembakaran nyebabake mesin bensin V6 luwih efisien. Kanggo nyengkuyung, sistem Audi valvelift (AVS) nyetel katupak intake lan stroke ing rong tahap miturut permintaan.

Kinerja lan budaya: 4.0 TDI lan 4.0 TFSI

Kinerja sing luwih apik dienggo karo mesin four-liter, wolung silinder sing bakal diterusake ing 2018 - 4.0 TDI karo 320 kW (435 hp) lan 4.0 TFSI karo 338 kW (460 hp). Padha nuduhake prinsip teknis dhasar, kayata teknologi biturbo lan sistem Audi valvelift (AVS). Nalika mesin bensin dikendhaleni, AVS numpes silinder 2 3, 5 lan 8 kanthi nutup katup intake lan exhaust. Iki nyuda konsumsi bahan bakar lan ningkatake efisiensi. Ing diesel, AVS ngoperake katup klep ing saben silinder. Mulane, ngatur turbochargers loro, sing - ora kaya ing TFSI - diowahi kanthi urutan. Kanggo ngisi kamar pembakaran luwih apik, ana uga AVS ing TDI.

Ing ngisor iki, 4.0 TFSI ngembangake swara kanthi karakteristik sing samesthine bebas saka jumlah interfering. Ing mesin bensin V8, e-tron lan W12, Active Noise Cancellation (ANC) mbusak iki. Sistem ngirim anti-gangguan tartamtu menyang speaker sistem swara. Kajaba iku, V8, W12 lan 3.0 TDI dilengkapi karo mesin mesin aktif sing nyandhet transmisi vibrations menyang awak kendaraan. Padha uga nggawe counterimpulses metu-saka-phase - efek sing utamané ditandhani nalika idling.

Mesin paling eksklusif: W12

W12 bakal ngetutake 2018 ing Audi A8 L anyar minangka versi mesin sing paling dhuwur, apik. Kanthi turbocharger gulung kalih kembar, kembar 430 kW (585 hp) saka pamindahan 5,950 cm3. Sawijining 800 Nm (590.0 lb-ft) torsi kasedhiya antarane 1,300 lan 5,000 rpm. Kaya XFSUM TFSI, mesin silinder rolas duwe teknologi COD (silinder sing dikarepake). Ing kecepatan kurang lan mesin, kacepetan mudhun ing bank silinder kiwa kanggo ngurangi konsumsi bahan bakar.

Kenyamanan lan stabilitas: transmisi daya

Kabeh mesin ing A8 ngirimake daya menyang tiptronic wolung kacepetan sing dikarepake. Ora mung ngganti gear kanthi cepet lan lancar; uga operate kanthi efisien. Damper rpm-adaptif damper (RTD) kanthi pendulum gaya centrifugal compensates for vibrations ing undesirable engine. Iki ngidini nyetir kanthi efisien saka jangkoan kacepetan mesin saklawasé revolusi 1,000 saben menit.

Tiptronic sing luwih apik saiki kanggo pertama kaline dilengkapi karo pompa minyak listrik - diaktifake kapan sedan gedhe dilirake kanthi mesin mati. Sanalika A8 anyar wis diluncurake lan mesin kasebut diuripake utawa ora bisa dipindhah, genggaman ing transmisi pusat disengaged kanggo ngganggu aliran daya. Kanggo ngupayakake daya tarik luwih cepet, utamane sawise nglakokake mesin sing diaktivasi, para insinyur kanthi kemitraan karo ZF ngoptimalake logika keterlibatan sing diterapake ing proses gear.

Kontrol transmisi ing A8 anyar bisa kanggo pisanan ngenali stop & go situasi. Saiki ngowahi strategi penggerak kanthi penekanan ing rasa nyaman; umpamane, ngindhari gearshifts sing ora perlu utawa miwiti ing gear kapindho. Driver bisa ngeculake transmisi kanthi otomatis ing mode E, D lan S, utawa bisa ngontrol daya kasebut ing mode M. Komponen pemindai tuas kabeh dikirim sacara elektrik.

quattro permanent all-wheel drive punika standar ing model unggulan anyar Audi. Ing konduksi normal, differential center pengunci dhewe ndhistribusake torsi antarane poros ngarep lan mburi ing rasio 40: 60. Yen mlebukake ana ing siji gandar, dheweke ngetokake nganti persen persen saka torsi drive menyang ngarep lan nganti persen 70 menyang mburi. Nangani keuntungan saka kontrol torsi rodha roda nalika saben gaya pacoban diadopsi. Fungsi perangkat lunak cerdas rem rem loro roda ing jero saka bend rada sadurunge padha bisa miwiti kanggo muter.

Pelanggan uga bisa milih diferensial olahraga opsional sing ana hubungane karo loro mesin V6 lan V8 lan uga W12. Nalika nggeser kanthi dinamis, iki mrodhuksi torsi antarane roda punggung minangka traksi, stabilitas, lan dinamika sing dibutuhake. Driver bisa ndeleng tampilan torsi drive per roda persentasi ing MMI saka A8 anyar. Dibandhingake karo model sadurungé, diferensial olahraga watara kilogram (2.2 lb) sing luwih entheng lan nawakake luwih cepet, kontrol presisi luwih dhuwur. Manajemen kalebu generasi paling anyar saka platform penundaan elektronik (ESP) lan digabungake menyang sistem penanganan pilih Audi drive. Iki ngidini para sopir nemu macem-macem setelan chassis ing siji mobil sing padha. Prinsip pengoperasian sistem sing kasedhiya bisa disetel kanthi nggunakake kenyamanan, otomatis, dinamis, efisiensi lan mode individu.

Ing 2018, sensor ukuran sing uga bakal dipilahake kanggo pasar tartamtu. Iku nemtokake tingkat partikulat ing udara sekitar lan mbandhingake wacan iki kanthi hawa ing A8. Efisien Filter ditampilake ing monitor ing papan - layanan penting utamane kanggo pelanggan ing wilayah kutha.

Sensor kualitas udara standar uga ndeteksi gas sing mbebayani lan ngaktifake mode udara sing direkrut. Filter ing kahanan udara otomatis papat zona mbusak sebagian besar gas kasebut lan partikel, lan uga netralake alergen akeh.

Klik lan tuku Aksesoris Audi A8 utawa liyane Aksesoris mobil




Ninggalake komentar