Terjemahake basa asli

About Mercedes-Benz GLE 【LFOTPP】

Januari 05, 2019

About Mercedes-Benz GLE

Mercedes-Benz GLE anyar nduweni kasugihan inovasi. Contone, sistem penundaan aktif E-ACTIVE BODY CONTROL ing basis 48-volt yaiku donya pisanan. Nalika sistem pitulungan nyopir njupuk langkah liyane maju karo Active Stop-and-Go Assist. Interioré luwih wiyar lan nyaman, kanthi jog kursi sing katelu kasedhiya ing panyuwunan. Sistem infotainment nduweni layar sing luwih gedhe, layar head-up kanthi resolusi 720 x 240 piksel lan MBUX Interior Assistant, sing bisa ngenali gerakan tangan lan lengen lan ndhukung niat operasional. Desain njaba ora mung mujudake kehadiran lan daya, nanging uga nyetel standar anyar kanggo aerodinamis ing segmen SUV. GLE bakal nampa sawetara mesin anyar ing peluncuran pasar ing awal 2019. 4MATIC anyar njamin ketangkasan ing dalan lan kinerja sing unggul saka trek sing dianterake. Ing tataran pungkasan, varian hibrida plug-in karo sawetara sing akeh banget bakal ditambahake menyang portofolio drive.

"GLE nampilake desain Mercedes-Benz sing apik, nanging tetep dadi karakter sing dadi dalane," ujare Gorden Wagener, Chief Design Officer di Daimler AG. "Kanthi idiom desain kanthi becik, dheweke ngandhut filosofi desain kita saka kesucian sensual, saengga makili modern. Panorama kasebut narik kawigaten saka kontras antarane desain mewah lan elegan lan sistem teknologi digital saka sistem MBUX kita." Mercedes-Benz GLE anyar nduweni aerodinamis sing paling apik ing babagan kasebut, kanthi tokoh Cd saka 0.29.

Mercedes-Benz GLE 300 d 4MATIC tetep ngisor kabeh watesan emisi

GLE 300 d 4MATIC karo 180 kW (245 hp) lan 500 Nm kasedhiya minangka diesel papat silinder saka kulawarga mesin saiki. Berkat teknologi kontrol emisi sing ditambahi, silinder empat kuat saka sistem mesin modern OM 654 tetep ngisor kabeh watesan emisi Euro 6d sanajan uga nuntut kahanan nyetir lan kondisi lingkungan. Iki ditemokake karo tambahan pambebanan katalitik selektif tambahan (SCR) converter kanthi katalis ikatan amonia (ASC) ing saluran exhaust saka GLE.

Deleng uga teknologi liya saka diesel papat silinder yaiku:

  • sistem pembakaran mangkuk sing dijuluki sawise bentuk recess combustion ing piston,
  • kombinasi blok mesin aluminium lan piston baja,
  • ditambah lapisan NANOSLIDE® saka tembok silinder,
  • Dioptimalake airflow ing pinggir intake lan exhaust,
  • biaya panggung loro kanthi tekanan dhuwur sing luwih cilik lan turbocharger tekanan rendah sing disusun ing seri
  • intercooler banyu-to-udara lan
  • nggunakake injeksi umum-generasi kaping 4 kanthi tekanan nganti bar 2500.

Mesin bensin enem silinder: Elektronisasi sistematis

Mercedes-Benz GLE 450 4MATIC minangka model bensin pisanan ing peluncuran pasar dikawruhi dening mesin X silinder 6-silinder M 256 secara sistematik dengan teknologi 48-volt (peluncuran pasar gabungan: Kinerja data: 270 kW (367 hp) lan 500 Nm saka torsi, kanthi torsi 250 Nm luwih lanjut lan 16 kW / 22 hp kasedhiya liwat EQ Boost sakjroning wektu sing cendhak. Pemula / alternator (ISG) Integrasi tanggung jawab kanggo fungsi hibrida kayata EQ Boost utawa energi recuperation, nalika ngijini tabungan bahan bakar sing sadurunge ditrapake kanggo teknologi hibrida dhuwur-voltase.

ISG ngilangi kebutuhan kanggo drive sabuk kanggo komponen pendukung ing ngarep mesin, sing nyuda dawa sakabèhé. Desain slim, bebarengan karo pemisahan fisik / asupan, nyiptakake spasi kanggo saspusane exhaust engine. 48-volt power supply on-board ora mung nyedhiyakake konsumen gedhe kayata pompa banyu lan kompresor AC, nanging uga Integrator Starter Generator (ISG), sing uga nyuplai energi kanggo baterei kanthi cara pemulihan energi sing efisien banget .

Sembilan gears kanggo shift gear cekap lan efisien

Ing kabeh varian saka GLE anyar, daya bakal ditularaké dening transmisi otomatis 9G-TRONIC. Rasio jembar sing nyebar saka gigi salju nganti sangang ngidini pangurangan sing jelas sing bisa ditemokake ing kacepetan mesin lan minangka faktor sing nemtokake ing tingkat efisiensi energi dhuwur lan nyepetake kenyamanan. Efisiensi sakabèhé sakabèhé kacetha ing ékonomi bahan bakar. Jendhelan shift lan nanggepi nyepetake spontaneitas sing paling gampang digabungake karo owah-owahan gear sing mulus. Utamané ing mode manual lan mode S, 9G-TRONIC nanggapi kanthi cepet lan nambah kesenengan sing nyopir.

Keselakan gear khusus sing apik kanggo transmisi otomatis 9 yaiku asil saka langkah-langkah ekstensif. Iki kalebu sistem kontrol langsung novel sing mbisakake owah-owahan, owah-owahan gear sing ora bisa ditemokake. Kombinasi damper torsional twin lan teknologi pendulum centrifugal ing konverter torsi njamin comfort drive sing kondhang. Pompa minyak transmisi tambahan, diaktifake ing operasi wiwitan / mandheg, njupuk sumber dhasar kanggo unsur kontrol lan aktuator. Tunda wektu antarane kepinginan kanggo mundur lan gerakan nyata kendaraan dikurangi dening pompa minyak transmisi listrik.

Ing mode driving ECO, fungsi gliding mbantu penggerak ekonomi bahan bakar driver. Nalika sikil pembalap ninggalake akselerator kasebut, mesin pembakaran wis dibongkar saka sistem drive lan nganggo kecepatan pangguna. Kendaraan bisa diganti kanthi jarak sing luwih cepet tinimbang nalika ditumpangi. Nalika akselerator sedhih maneh, sambungan antarane mesin lan sistem drive wis digawé maneh.

Nalika kahanan nyopir lan level pangisian daya baterei diidini, mesin pembakaran wis dibongkar saka mesin gerudi lan dimateni, supaya kendaraan bisa ditinggali kanthi bebas ("gliding"). Iki bisa mindhahake transmisi menyang posisi netral, saingga bisa ngurangi kerugian seret ing driveetrain. Alternator wiwitan minangka pamindhahan listrik lan mbantu ngetokake fase gliding kanthi hemat energi. Nalika deceleration, energi kinetik saka generator wiwitan diowahi dadi daya listrik ("diresapi") sing cocog karo kondisi pacu lan digunakake kanggo ngisi baterei.

Utamané bebarengan karo kasus transfer anyar karo Torque on Demand, prabédan sing jelas antarane modhèl nyorot ing dalan, Comfort, Sport and Sport + (mung ana hubungane karo EABC) bisa ditemtokake lan bisa dipilih dening customer apa wae. Ciri-ciri kendaraan bisa bervariasi saka perspektif netral / tipis nganti cilik lan kendhali sing bisa dikontrol.

Suspension lan rem: Dipundhut loro lan mati dalan

Mercedes-Benz GLE anyar nawakake pilihan saka telung sistem suspensi. Ing versi dhasar, suspensi sing anyar sing dikembangake iku baja. Atas panyuwunan sing uga dikembangake kanthi otomatis AIRMATIC suspensi udara karo Adaptive Damping System Plus (ADS +) kasedhiya. Minangka alternatif utama, elektromagnet 48 V anyar ngidini inovasi penundaan utama menyang standar paling dhuwur: E-ACTIVE BODY CONTROL. Sistem braking kanggo GLE anyar uga wis ngalami perbaikan évolusi lan luwih kuat.

Kabeh versi suspensi dibagi karo arsitèktur ngarep lan mburi arsitèktur sing padha - saben dipasang ing subframe lan saéngga dipérang saka bodyshell. Pucuk geger lan omah gandar luwih akeh tinimbang generasi sadurunge. Bebarengan karo kaku sing luwih kaku ing endi pasukan sing ditimbulake saka respon rodha sing diidhentifikasi, iki bisa nambah getaran lan nyepetake.

Penundaan roda ngarep minangka suspensi kusyen ganda karo wishbone ndhuwur iku posisi dhuwur, sing ngasilake musim semi nalika nyopot. Kabeh lengen kontrol transversal lan lengan steering are komponen aluminium sing dioptimalake bobot kang bobot lan rigiditas bobot nyedhiyakake kondisi sing becik kanggo gangguan sing kurang. Desain anyar saka poros ngarep njamin introduksi kapisan pasukan longitudinal lan lateral, sing nguntungake dinamika kendaraan lan kenyamanan suspensi.

Suspensi mburi papat pranala kasebut diadopsi konsep versi sadurunge, nanging wis dikembangake kanthi luwih gegayutan karo bobot, kenyamanan suspensi, dinamika kendaraan lan kenyamanan getaran. Pengendalian tangane uga akeh saka aluminium: kontrol rodha kanthi cendhela ngisor aluminium casting lan rod strut ndhuwur aluminium, lan uga bantalan camber baja ndhuwur.

Aspone ngarep lan mburi dirancang kanggo nampung kabeh sistem suspensi telu, lan dimensi supaya bisa ngatasi tekanan sing paling angel ing operasi off-road. Varian suspensi udara AIRMATIC lan E-ACTIVE BODY CONTROL termasuk kemungkinan jebakan dasar sing bisa diatur kanthi modus nyopir. Suspensi baja wis nyedhiyakake kompromi sing saimbang antara kenyamanan suspensi tinggi dan dinamika kendaraan aman.

Standar kanggo comfort: AIRMATIC online suspension karo adaptif redaman

Alami pilihan suspensi udara AIRMATIC bisa nindakake samubarang sing luwih apik, kaya sing ditrapake utamane sensitively lan wis digabungake tingkat kontrol kanthi kemampuan beda-beda jangkohe miturut kahanan sing nyopir. Nggabungake bilah penundaan udhara kanthi adaptif ADS + -damper sing karakteristik bisa kanthi otomatis maneka warna ing saben roda individu, ing kompresi lan tahap pemulihan. Nggunakake sistem sensor lan kalkulus canggih, peredam bisa disetel kanggo tanggapan gendheng sing beda miturut kondisi permukaan dalan. Yen alangan dibukak dening mung siji setir, contone, damper disetel kanggo ciri sing luwih alus kanggo ngurangi transmisi jolt menyang sisa gandar, lan mulane menyang kompartemen penumpang.

Ing poros ngarep, springs lan dampers dumunung ing siji strut suspensi, nanging padha kapisah ing poros mburi. Minangka Mercedes-Benz pisanan, sistem suspensi udara AIRMATIC duweni sirkuit hawa tertutup sing bisa ngunggahake lan nurunake suspensi kanthi luwih cepet, nalika ngoperasikake kurang bisu. Pompa kasebut didorong dening motor listrik 400 W.

Luwih saka menehi supir kemampuan kanggo nggawe pangaturan dhewe ing reresik lemah lan pilih modus nyopir, sistem kontrol AIRMATIC migunakake sistem sensor lan kalkulus sing canggih kanggo nganalisis situasi nyopir lan nggawe pangaturan otomatis. Ing motorway, contone, mobil iki nyebabake 15 mm supaya bisa nyediakake kondisi sing paling apik kanggo nylametake kecepatan kanthi cepet.

Wide pilihan: nyopir mode kanggo lan operasi mati-dalan

Kanthi milih modus nyopir Sport, sopir kanthi permanen bisa ngeculake reresik lemah kanthi jumlah sing padha, lan kanthi cara 25 mm ing mode Sport +. Pucuk iki kanggo njaga pusat gravitasi ngisor, saéngga bisa ndadekake stabilitas lan ketangkasan luwih dhuwur. Nalika nyopir ing dalan, versi standar AIRMATIC ngidini tambahan 60 mm ing lemah.

Paket OPUS & OFFROAD mbisakake telung mundhut beda ing lemah: dening 30, 60 utawa malah 90 mm. Kontrol reresik lemah nalika off-road njupuk sawetara paramèter liyané ing akun, umpamane uphill incline lan articulation sumbu kendaraan.

Nalika pembalap milih reresik lemah nalika stasioner utawa ing pindhah, lampu kontrol bakal ngiringke nganti tingkat sing wis dipilih. Yen reresik lemah wungu ora dibatalake dening pembalap nalika kendaraan ana ing dalan, sistem kontrol suspensi ngeculake suspensi gumantung saka kacepetan kanggo njamin karakteristik driving safe kapan wae.

AIRMATIC nawakake fitur praktis luwih lanjut kanggo nggampangake loading lan unloading kompartemen bagasi: mburi mburi bisa diturunake dening 50 mm liwat switch kapisah ing kompartemen bagasi. Fungsi kasebut diuripake yen trailer disambungake.

Fungsi AIRMATIC bisa ditambah luwih lanjut karo suspensi E-ACTIVE BODY CONTROL inovatif.

Sistem pengepakan: Ukuran sing luwih gedhe

Rem saka GLE anyar wis ditingkatake sacara sistematis. Selaras karo perkembangan luwih lanjut saka suspensi, rem disk saiki luwih gedhe lan ukuran nganti diameteripun 400 mm. Saka output mesin 200 kW munggah, cakram rem mburi uga njero ventilasi. Brine linings all-round luwih gedhe njamin deceleration luwih alus karo nyandhang nyuda. Remisor sing ngangkut loro-piston rem ngarep iku luwih gedhe lan luwih kaku. Iki nyebabake jarak rem sing luwih cendhek, stabilitas arah sing luwih apik nalika ngerem lan umur operasi maneh kanggo ngagem bagian.

Kanthi paket Engineering sing magepokan karo E-ACTIVE BODY CONTROL, sistem rem sing luwih kuat karo drum piston enem-piston sing tetep bisa digabungake karo kombinasi roda / ban tartamtu ing ukuran 21-inch utawa luwih.

Brake parkir saka GLE anyar dioperasikan listrik, lan nggunakake calliper rem kombinasi. Yen pamindhahan ing sisih kiwa ing ngisor lampu rotary ing dasbor dipencet lan dianakake kanthi kacepetan ing ndhuwur 4 km / jam, iki miwiti braking darurat kang ora dilakokake dening rem parkir nanging rem layanan, lan diiringi aktivasi sistem bebaya bebaya.

Bodyshell lan desain entheng: Perang kanggo bobot becik

Awak kendaraan kudu bisa nindakake samubarang kabeh: nyedhiyakake energi sajrone kacilakan nalika njaga sel penumpang sing ora bisa diestimasi, tetepake getaran lan suara saka pedalaman, supaya bisa nampung ruang kanggo penumpang lan fitur-fitur comfort. Given kabeh syarat kasebut, jelas yen bodyshell SUV ora bisa dadi flyweight. Nanging kudu menehi bobot sethithik. Iki mbutuhake gaweyan gedhe, sawetara kompromi - lan akeh gagasan apik.

Kanthi rigiditas sing dhuwur, bodyshell saka GLE anyar ndadekake kontribusi utama kanggo patemon standar nuntut kanggo dinamika kendaraan, kenyamanan bisu, kualitas dirasakake lan keamanan kacilakan. Iki tegese akeh komponen sing kudu nggabungake sawetara fungsi sing nemtokake syarat sing dhuwur, nalika ngetutake prinsip konstruksi ringan, mangsa-bening modern.

Jawaban kasebut dumunung ing kombinasi baja sheet kekuatan dhuwur lan materi sing entheng kanggo majelis sing ndadekake atribut sing dikarepake, lan dimensi lan geometri optimal kabeh komponen. Contone, bonnet lan ngarep sirah saka Mercedes-Benz GLE anyar sing aluminium sheet, nyenengake nyetir nyenengake ing ngarep lan mburi ases ana aluminium diecast lan anggota sisih ing mburi partly diperkuat karo aluminium diecast. Anggota front-end kasusun saka panel organo sing inovatif.

Panel dipasang kanthi prakecane karo bahan ketebalan sing magepokan

Kanggo pisanan, sidik jrangkahan sel penumpang nggunakake panel-panel kosong sing digawe khusus. Panel kasebut digulung karo ketebalan sing beda, supaya komponen sing wis rampung lan ditetepake nduweni kekuwatan tembok sing becik ing saben wilayah. Iki tegese ketebalan tembok sing dhuwur mung dumunung ing ngendi pancen perlu - ing GLE anyar iki ana ing area tunnel tengah sing dadi punggung saka panel lantai lan ndadekake banget kekuwatan bodyshell ing kacilakan.

Sawetara pengubah beda-beda miturut varian model, saéngga kanggo ngatasi bobot kendaraan lan output mesin sing isih ana minangka cahya sabisa. Akhir mburi dibangun ing telung varian sing beda kanggo nyathet konfigurasi baris kursi sing beda.

Kanggo rigiditas sing paling apik, komponen bodyshell kanggo bagean sing paling akurat lan titik-dilas, lan flanges sing nyambungake bagean sing dirancang kanggo ngidini gabung karo tegang sing minimal supaya toleransi antarane panel sing dibayari nalika pasang. Bodyshell asil kaya torsionally kaku sing senadyan aperture gedhe bukaan kanggo ngidini panoramik panel geser panorama opsional, menehi luwih resistance kanggo torsional pasukan saka model sing sadurunge.

Ing wektu sing padha, kanthi tingkat peralatan sing padha, bodyshell saka GLE anyar ora luwih abot tinimbang saka generasi sadurunge sanajan nduweni jarak jarak rodha sing luwih dawa lan sakabehe sakabèhané sakabèhané, lan senadyan wis dirancang kanggo nyukupi luwih akurat syarat ujian safety US / NCAP lan EuroNCAP.

Ing kabeh, tabungan bobot 62 kg wis kasedhiya kanggo versi diesel papat silinder saka GLE anyar, umpamane, dibandhingake karo pendahulune kanthi standar peralatan sing cocog. Ngukur macem-macem desain ringan wis digawe iki bisa:

  • Tambah ing proporsi aluminium saka telu nganti 5.5 persen,
  • Tambah ing proporsi steels dhuwur-kekuatan / panas-shaped,
  • nggunakake metode panggabungan sing luwih canggih, kalebu ikatan iket ing awak-putih,
  • konsep level fleksibel,
  • dioptimalake kursi,
  • abang ditandai ing bobot mesin,
  • a
  • sawijining penambah dandan menyang titik-titik sing rinci, kayata sistem rem karo aluminium brake callipers utawa anggota front-end digawe saka panel organo.

Iki wis ningkatake nilai utility saka GLE anyar liwat atribut kayata dawa kendaraan sing luwih gedhe ing wheelbase sing luwih suwe, kandhutan 30 kW ing daya mesin, tundhuk standar crash lan NVH lan standar emisi sing luwih dhuwur sing sesuai karo WLTP nalika njaga bobot kendaraan reged padha. Kajaba iku, ruang lingkup standar peralatan wis ditambahake kanggo kalebu tailgate otomatis, kamera reversing, lampu LED lan infotainment state-of-the-art kanthi rong 12.3 "tampilan.

Telpon kanggo Aksi >> >> LFOTPP Mercedes GLE (W 166) / Mercedes GLS (X 166) pelindung layar pelindhung




Ninggalake komentar