Terjemahake basa asli

Huaxia lelungan dadi praktisi pembangunan barat

Oktober 11, 2019

Ing Rapat Komunikasi Komunikasi Perjalanan 2019 China sing bubar, Huaxia Travel nuduhake rencana strategi pangembangan lan prestasi lan kemajuan, lan ngrembug topik-topik panas kayata pangembangan wilayah kulon, kebijakan saka Sabuk lan Dalan, lan cara lelungan ing sesok. "Mofan Travel", "Mofan Express" lan "Huaxia 318", sing akeh disebar ing kutha-kutha kulon, dadi "trident merek bintang" sing Huaxia ngumbara menyang pasar kulon lan wis entuk perhatian lan pengakuane.

Nanging, Huaxia Travel ngeyel supaya ngandelake teknologi cerdas tegese mbesuke evolusi ekosistem layanan jaringan saka merek lelungan unilateral menyang kutha-kutha multilateral, lan pungkasane ngrampungake alangan industri rantai nilai ekologis tertutup ing lelungan vertikal lan vertikal adegan. .

Nggawe solusi siklus sing apik kanggo siklus urip kendaraan

Huaxia Travel dadi tanggung jawab sejarah babagan transformasi BAIC Group saka perusahaan manufaktur tradisional menyang layanan manufaktur lan perusahaan inovatif. Ing owah-owahan sing terus-terusan saka bentuk ekonomi anyar, industri mobil terus ngilangi wates industri, lan adhedhasar ekstensi rantai nilai konsumen, Huaxia Travel njupuk kesempatan iki kanthi cepet mbukak peta pasca pasar dhewe. ing pola persaingan konsumen anyar.

Huaxia Travel fokus ing strategi pangembangan "Travel + Nilai-ditambahake Layanan", njupuk pembangunan jero kabeh lelungan minangka tutup tertutup, ngetrapake keuntungan kompetitif inti Huaxia Travel, lan mbangun sewa sewa saham, mobil jaringan , logistik omah kutha, pameran pariwisata, perawatan kesehatan Platform layanan lelungan lengkap kanggo skenario lelungan kabeh kayata nyopir mandiri langsung, sekitar strategi MSX2.0, perjalanan Huaxia uga nggawe upgrade anyar taun iki, lan jeneng merek merek minangka departemen Mofan, lan jeneng merek tambah nilai minangka Huaxia. sistem. Ing ngisor sistem merek Mofan, kalebu travel time-star brand-Mofan, merek logistik ijo kutha-Mofan Express, pelindhungan mobil resmi-Beijing lelungan, merek mobil jaringan mobil-Mofan, mobil sewa mobil -Mofan mobil sewa, lan merek bisnis mobil tangan nomer loro sing bakal diwiwiti - Mobil bekas Mofan, industri mobil tangan nomer loro sing fokus ing pembuangan efisien kapindho model industri perjalanan, kanggo nambah pengalaman pangguna mobil lelungan saka panggunaan industri mobil bakal dirilis.

Liwat tata letak strategis China Travel, merek Mofan wis nggawe jangkoan barang sing duwe lan dimuat, mandhiri lan nunggang, sewaan sipil lan pejabat, sewa jangka pendek, sewa wektu lan sewa jangka panjang, nutupi produksi khusus Modhél ngarep kanggo layanan lelungan nganti mobil sing digunakake: Solusi perjalanan lengkap sing sistematis sing ngatasi siklus sing apik sajrone siklus urip kendaraan sing efisien.

Ing matriks pelayanan bisnis China Travel, "Hua Xing Xing Da" kalebu unit layanan panorama konsultasi pemasaran, konferensi lan pameran, lelungan bisnis lan pariwisata pribadi. "Huaxia Health" minangka konsultan kesehatan sing darmabakti karo dokter pribadi, pendaptaran janjian, lan perawatan medis ing luar negeri. "Huaxia 318", minangka merek profesional nyopir kendaraan luar negeri pertama sing menehi pilihan paling apik kanggo nyopir lintas lintas negara ing wilayah Pan-Western kanthi nyopir mandhiri, pandhuan wisata, transportasi, penyelamat medis lan liyane layanan, lan sregep promosi budaya lintas negara China lan budaya nyopir dhewe. Sawise upgrade merek, desain strategis sakabehe Huaxia Travel luwih jelas, lan luwih gampang nguwasani pangguna pangguna lan mbentuk matrik asosiasi kategori.

Mbusak kesempatan kanggo nuduhake masalah bathi kanggo lelungan lan rame. Mripat sing maju ing ngarep menehi pamriksan kanggo ngeculake pasar sawise otomotif. Fokus ing rong klompok bisnis inti saka "layanan + ditambahake nilai", kanthi enggo bareng wektu minangka titik wiwitan, ruang layanan platform dhewe ditambahi, digabungake karo upgrade konsumsi lan konsumsi. Tren pembezaan nilai bakal nggabungake merek enggo bareng merek "Mofan Travel", merek layanan pandhuan mandhiri off-road "Huaxia 318" lan merek logistik kutha "Mofan Express" kanggo mbentuk efek hubungan mesh kanggo pangguna ing Southwest China. Nyedhiyani solusi layanan mandeg siji "Internet + Transportasi + Pariwisata" ing saindenging kutha lan skenario.

Minangka model demonstrasi ing peta ekspansi China Travel, Southwest China wis nandur modal akeh, dhuwit lan bahan kanggo ngasilake energi kinetik anyar kanggo lelungan ing Southwest. Nalika nyadari ekspansi pasar ing wilayah kidul-kulon, bakal mbantu wilayah kidul-kulon kanggo nggarap titik wutah anyar, nggawe energi kinetik anyar, lan netepake sistem industri kompetitif internasional babagan istilah ijo lan karbon rendah, ekonomi bareng, industri wisata modern chain, lan ekspansi kesempatan kerja.

Nalika ngomong babagan carane ngatasi masalah enggo bareng bathi, Hua Dian, sekretaris panitia partai lan manajer umum Huaxia, ujar manawa ana "telung gunung gedhe" ing lapangan lelungan bareng, biaya pengadaan kendaraan, asuransi lan biaya operasi lan perawatan. Perjalanan Huaxia bisa gumantung marang keuntungan saka sumber BAIC Group kanggo nyuda biaya pengadaan kendharaan, nambah kustomisasi kendhali lan pengurangan kendharaan, lan nambah konfigurasi sing dibutuhake kanggo kendharaan sing dikurangi bisa nyuda konfigurasi supaya bisa nggayuh model khusus khusus. Ing lapangan asuransi, China Travel ndherek optimasi rencana asuransi karo perusahaan asuransi hilir, lan terus-terusan usaha kanggo nyuda biaya saka jinis asuransi lan cara asuransi. Ing operasi lan pangopènan, gumantung karo kauntungan saka sistem pusat cerdas lan pemantauan sing unggul ing China, luwih ilmiah lan akurat kanggo entuk dhukungan lan komando lan ngirim, nggedhekake efisiensi operasional lan nyuda biaya operasi.

Mbentuk efek pathokan saka bintang pangembangan kulon

China Travel wis dadi pimpinan ing wilayah kidul-kulon karo telung merek bintang utama "Mofan Travel", "Mofan Express" lan "Huaxia 318" kanggo ningkatake pangembangan industri wisata ing wilayah kulon.

Saiki, "Mofan Travel" wis nandur modal kendharaan 40,000, kutha operasi 49, lan 3.8 yuta anggota sing kadaptar. Bukak mbukak 1,352 toko ing sisih kidul-kulon lan ngoperasikake kendaraan 5,110. Mung kalebu Chengdu ing "Mofan Travel". Luwih saka toko 300 kayata Distrik Wucheng, Kecamatan Qidu, Kecamatan Xindu, Kecamatan Longquanyi, Kecamatan Shuangliu, Kabupaten Wenjiang lan Pengzhou wis sukses mlebu ing pasar Kidul-kulon.

Wiwit ngadeg ing 2019, merek nyopir mandiri sisih kulon wis dileksanakake ing pesawat 1400 saka kendharaan khusus ing Sichuan, Tibet, Qinghai, Gansu, Shaanxi, Guizhou, Yunnan lan propinsi lan kutha liyane. Dikira manawa sajrone limang taun, jumlah kendharaan sing operasi ing provinsi kulon 12 bakal tekan 10,000, lan skala lan operasi jaringan bakal diwujudake kanthi lengkap.

"Mofan Express" minangka extension paling anyar lan pasang anyar merek "perjalanan Mofan" Huaxia. Posisi minangka panyedhiya layanan operasi logistik kutha energi anyar, lan dadi tenaga strategis penting kanggo pangembangan industri wisata China ing wilayah kidul-kulon. Nyedhiyakake solusi kanggo kepuasan kabutuhan lelungan barang ing Southwest China. Saiki, wis nyedhiyakake layanan logistik kutha kanggo perusahaan cilik lan medium lan pangguna individu ing kutha 8 kalebu Chengdu, kanthi kendharaan 1,725.




Ninggalake komentar