Terjemahake basa asli

Nice !!! Porsche Panamera GTS Sport Turismo

Desember 20, 2018

Nice !!! Porsche Panamera GTS Sport Turismo

Porsche nambahake rong model sporty ekstra kanggo sawetara Panamera. Kanthi performa kuat saka mesin bubut V8 bit (338 kW / 460 hp), sistem casis dinamis kalebu suspensi udara adaptif, lan unsur desain lan peralatan sing unik, Porsche Panamera GTS, lan Panamera GTS Sport Turismo, paket kinerja. Minangka sampeyan bakal nyadari saka GTS pabrik, paket peralatan dhasar sing ekstensif. Contone, paket Sport Design karo unsur njaba ireng lan alur Alcantara gedhé ing njero interior kalebu standar. Apa maneh, Porsche wis ngluwihi portofolio comfort lan assis-tance system kanggo nyakup tampilan head-up kanthi macem-macem pilihan konfigurasi kanggo kabeh panamera Range.

Ing jantung loro model Porsche Panamera GTS anyar yaiku mesin V8 papat liter karo 338 kW (460 hp) output lan torsi maksimum 620 Nm, ngembangake swara emosional lan pengalaman nyetir nalika dikombinasikake karo sistem knalpot olahraga standar -tem. Engine biturbo, sing nduweni saringan partikulat bensin, ngalahake pendahulunya dening 15 kW (20 hp) lan 100 Nm, nyepetake Porsche Panamera GTS lan Panamera GTS Sport Turismo saka 0 nganti 100 km / jam ing 4.1 detik. -jungan karo Paket Sport Chrono standar. Model loro kasebut nduweni kacepetan maksimum 292 lan 289 km / jam. Ora ana interupsi ing daya traktif kaya daya disalurake menyang sistem pacu roda Porsche Traction Management (PTM) kanthi gearbox clutch dual-speed PDK. Kinerja sing luar biasa diraih kanthi konsumsi moderat saka 10.3 l / 100 km (Sport Turismo: 10.6 l / 100 km); Nduweni level emisi CO2 saka 235 g / km (Sport Turismo: 242 g / km).

Dirancang kanggo nggambarake panampilan olah raga model Panamera GTS, sistem sasis dinamis banget. Suspensi udara adaptif kanthi teknologi telung kamar dilengkapi minangka standar, sing ngasilake kontrol fleksibel lan panyebaran spasi lebar. Sasis olahraga ing rong model GTS wis diturunake dening 10 mil-limetres, nalika fungsi Porsche Active Suspension Management (PASM) wis diadaptasi kanggo pengaturan sing luwih olah raga. Hasile? Dinamika tambahan saiki. Rem gedhe (diameter mm 390 ing ngarep, 365 milimeter ing mburi) ndhukung dinamika longitudinal.

Yen dibandhingake karo pendhita, model standar Porsche Panamera GTS anyar wis ditingkatake kanthi jelas ing sawetara wilayah. Paket Olahraga Desain karo pucuk ngarep lan mburi sing anyar ing ireng, lan unsur gelap tambahan nyoroti penampilan sing luwih atletik. Model GTS dilengkapi roda Roda Panamera 20-inch minangka standar. Interior iki nduweni ciri khas unsur Alcantara ireng lan aluminium anodis. Peralatan standar uga nyakup kemudi olahraga multifungsi sing digawe panas karo paddles gear-change lan Alcantara trim lan modul Connect Plus kanggo macem-macem layanan digital. Kanthi paket Interior GTS, para pembalap bisa ngatur kendaraan kanthi macem-macem elemen desain, kayata counter rev, jahitan desainer, lan logo GTS ing warna kontras Carmine Red or Crayon.

Model GTS nyedhiyakake kabeh inovasi sing padha minangka sawetara Panamera generasi kapindho. Iki kalebu Porsche Advanced Cockpit digital, sistem pitulungan kayata Porsche InnoDrive kalebu kontrol cruise adaptif, lan pilihan kemudi poros mburi. GTS uga nyedhiyakake salah sawijine sing anyar kanggo kabeh jangkoan Panamera - tampilan head-up. Tampilan bisa diatur dening driver lan pro-jects kabeh informasi sing cocog langsung menyang baris langsung ngarsane kanthi warna kanthi lengkap.

Minangka tradisi ing Porsche, GTS stands for Gran Turismo Sport. Mobil sport Porsche pisanan sing disetujoni dalan, 904 Carrera GTS, diluncurake kabeh ing 1963, nggawa teknologi balap ing lurung-lurung. Iki diikuti dening 924 GTS lan 928 GTS, sing ngolah konsep ing kabeh 1980s lan 90s. Ing 2007, GTS ngrayakake kawentar karo Carrera GTS. Generasi pisanan Panamera GTS mèlu ing 2011, sing pisanan kasedhiya minangka saloon olahraga. Saiki, Porsche Panamera GTS anyar uga kasedhiya minangka Sports Turismo. Kanthi gunggung gantungan gedhe, sithik kiriman sing luwih murah, volume kompartemen bagasi tambah lan konfigurasi panggonan 4 + 1, varian GTS anyar sing adhedhasar model-model sing diidhukung ing 2017, yaiku standar sing paling dhuwur kanggo nyetir saben dina, nalika uga ngasilake kinerja sing luar biasa.

Engine biturbo wolung silinder ngirimake dinamis daya, efisiensi lan drive emosional

Panamera GTS anyar lan Panamera GTS Sport Turismo anyar entuk manfaat saka generasi mesin biturbo V8 kaya model Turbo Panamera. Sakwéné fase pembangunan, insinyur Porsche fokus ing njamin efisiensi maksimum lan kinerja luar biasa. Ing kecepatan antara 6,000 lan 6,500 rpm, engine papat-liter ing model Porsche Panamera GTS anyar ngasilake output puncak 338 kW (460 hp), ngalahake mesin 4.8-liter V8 ing pandhita dening 20 hp. Torsi maksimum 620 Nm - 100 Nm luwih saka model sadurungé - kasedhiya ing kecepatan antara 1,800 lan 4,500 rpm. Model wolung silinder anyar nyepetake Panamera GTS lan Panamera GTS Sport Turismo saka 0 nganti 100 km / jam ing 4.1 detik thanks kanggo Paket Sport Chrono standar. Ing saloon tekan kacepetan 200 km / h ing mung 15.4 detik; Turismo Sport entuk sama ing detik 15.6. Gran Turismo ndarbèni kacepetan paling dhuwur ing 292 km / h nalika Turismo Sport munggah ing 289 km / h. Kinerja sing luar biasa diraih kanthi konsumsi modifikasi mung 10.3 l / 100 km (Sport Turismo: 10.6 l / 100 km); Nduweni level emisi CO2 saka 235 g / km (Sport Turismo: 242 g / km).

Amarga watesan emisi partikulat sing luwih cethek ditetepake ing standar emisi EU anyar kanggo Uni Eropa lan pasar liyane sing lumaku standar, peluncuran model Porsche Panamera GTS anyar bakal nyumurupi kabeh kendaraan kanggo pasar iki pas karo partikel bensin Filter, sing uga bakal diinstal ing kabeh model Panamera saka taun model anyar. Mulane, miturut standar emisi Euro 6 d-Temp (EU6 BG) uga C6b ing China. Struktur panyejuk keramik sing disegel iku cocog karo panyisipan partikulat kanggo mesin diesel, senadyan karo sawetara adaptasi sing dibutuhake kanggo memenuhi syarat kanggo mesin bensin. Gas buang dikonsumsi liwat saluran sing diselehake kanthi acak, meksa gas ngasilake liwat tembok penyaring particulate. Simpenan tartamtu dibakar ing proses re-generasi otomatis.

Ing istilah rancangan, model wolung silinder iku mesin V dipasang longitudinally karo sudut bank 90 derajat. Papat intake lan exhaust camshafts bisa diatur dening derajat 50 lan didhukung dening drive chain. Mesin papat papat bisa tekan kacepetan nganti 6,800 rpm lan nduweni perpindahan 3,996 cm3. Fitur teknologi modhifikasi bensin langsung V8 injeksi bensin VXNUMX yaiku tata letak turbo tengah sing anyar karo turbochargers sing ana ing jero V, injector ing tengah ruang koma-busti, sistem lenga komputasi lintasan trek, sangat kurang - lapisan ing silinder lan silinder sing diaktifake.

Sistem exhaust system standar karo tailpipes kembar ireng lan interaksi khusus sing disetel antarane kontrol mesin lan knalpot katup menehi mesin V8 sing kaya lan khas.

Tata letak turbo tengah njamin torsi kuat ing revs

Mesin V8 ing model GTS Panamera anyar nuduhaké tingkat ketangkasan sing luar biasa, sanajan ing pungkasan sing luwih dhuwur saka rev lan daya. Ing wektu sing padha, unit wolung silinder bisa ngirim torsi maksimum ing kecepatan kurang. Ciri-ciri drive iki amarga utamane teknologi charging biturbo ing tata turbo pusat. Dirancang kanthi apik turbochargers ngasilake kinclong sing dikompres menyang kamar pembakaran V8. Turbin loro iki muter kanthi arah ngelawan lan ngirim torsi maksimum, sanajan ing tingkat rev paling murah. Turbochargers entuk tekanan muatan maksimum bar 0.8. Kompresor sing dikuwatake dening alur gas buang ngresep udara intake kanggo saben turbocharger. Kanggo ngidinake mesin kasebut kanthi efektif, proses hawa bisa nganggo rong cabang. Sawise mili ngliwati intercoolers kiwa lan tengen saka V8, proses hawa saka njaba kendaraan liwat siji katup katup ing saben sisih pinggir menyang bank silinder kiwa lan tengen. Intercoolers sacara nyata nyuda suhu hawa proses sawise wis digawe panas nalika proses kompresi. Iki nambahi kepadatan udara, ningkatake isi oksigen ing silinder lan ningkatake efisiensi minangka asil.

Injeksi tengah

Salah siji fitur utama saka kabeh mesin Panamera yaiku lokasi pusat injeksi lan katup injeksi tekanan dhuwur ing jero ruangan pembakaran. Mesin V8 sing ditemokake ing model GTS Panamera anyar nggunakake klep nganggo pitung muncung pitu. Ombak sing didelehake kanthi individu mbantu ngoptimalake pembakaran, saengga ngurangi emisi lan nambah efisiensi. Lan Porsche entuk iki ing saben tahap operasi. Sawijining insinyur wis nggunakake injectors kanggo nggunakake strategi suntingan individu nalika engine wiwit, nalika konversi konverter katalitik munggah, nalika mesin punika anget lan nalika mesin anget. Saben bank silinder dilengkapi pompa tekanan dhuwur kanthi tekanan injeksi maksimal bar 250.

Gas sawise-perawatan karo katalis konverter ing jero V

Mesin V8 dilengkapi sistem exhaust dual-cabang kanthi modhèl-modhèl catalytic pre and catalytic plus silencers hulu lan hilir. Ing istilah rancangan, engine wolung silinder iku mirip karo tata turbo pusat amarga para pengubah katalitik ana ing jero V, cedhak karo mesin. Konfigurasi iki njamin sistem kontrol emisi tekan suhu operasi sing becik ing wektu sing cendhak. Salajengipun, pemanasan konverter katalitik dipercepat nalika fase wiwitan kanthi mbukak katup wastegate turbocharger.

Wesi alloy ing linings silinder nyuda nyandhang lan konsumsi lenga

Salah sijine highlights mesin V8 yaiku lapisan besi ing silinder ing blok aluminium. Ngartekno nyuda gesekan internal, nyandhang (sanajan nggunakake bahan bakar murah), lan konsumsi lenga. Sajrone proses produksi, permukaan silinder dilapisi kanthi salju wesi sing luwih tahan lama lan kurang gesekan nggunakake metode semprotan plasma atmosfer. Lapisan kasebut mung tebal mikro meter 150. Paduan wesi iki meh rampung ngilangake nyandhang lining ing titik re-versal ing dering piston. Desain piston cast ringan wis dicocogake miturut paduan anyar. Cincin piston duwe lapisan nitrat kromium, sing cocok karo lapisan besi Nalika digabungake, kabeh langkah ngukur konsumsi lenga nganti nganti 50% dibandhingake pendahulune.

Pasokan lenga bisa dipercaya, sanajan ana ing lomba

Saben Porsche kudu bisa nyekel dhewe ing trek. Porsche Panamera GTS model anyar yakin bisa ngatasi tantangan iki - sebagéyan amarga sistem minyak inovatif. Tata letaké njamin manawa pasukan accel-eration sing paling ekstrim lan longitudinal bisa nimbang. Aspek kunci sistem iki yaiku fakta sing saluran pipa dibagi dadi loro cabang pasokan sing kapisah - siji kanggo mesin lan siji kanggo kepala silinder. Bukaan pasokan ing ducts iki wis dirancang kanggo saben komponen ing sistem minyak. Sakwéné tahap wiwitan, iki nduwe pengaruh positif ing wektu sing dibutuhake kanggo mbangun tekanan ing lenga. Kacepetan ing tekanan sing dibangun uga didhukung dening katup bali ing pompa minyak. Katup iki nggawe manawa volume minyak gedhe ing njero V ora mili bali menyang sump minyak lan bisa mlaku. Tekanan lenga kasebut dibangun kanthi pompa bensin vane sing bisa diowahi kanthi lengkap lan bisa diatur menyang peta operasi mesin tartamtu liwat katup. Katup kontrol uga dilengkapi karo limiter tekanan lenga sing dibangun, sing otomatis diaktifake sajrone fase start-up mesin lan ing suhu lingkungan sing kurang. Gumantung marang dikarepake, tutup katup elektronik sing ana ing pusat jero V uga ngontrol munchem semprotan piston sing dikontrol peta kanggo ngadhepi piston. Fungsi kontrol iki nyuda kerugian lan ngontrol jumlah minyak ing sirkulasi. Akibaté, modhèl GTS bisa uga ngatasi pasukan akselerasi longitudinal lan lateral dhuwur ing Nordschleife misuwur Nürburgring.

Dilengkapi minangka standar: Paket Olahraga Chrono karo Tombol Response Olahraga

Dirancang kanthi sampurna kanggo nyetir racetrack, model Panamera GTS anyar dilengkapi paket Sport Chrono standar karo Launch Control lan mode switch, lan Button Response Olahraga ing roda kemudi multifungsi. Thanks kanggo posisi ergo ing roda kemudi, switch mode rotary nyedhiyakake driver kanthi akses langsung menyang mode papat nyetir (Normal, Olahraga, Olahraga Plus lan Individu). Mode Sport Plus becik kanggo trek kasebut. Mode iki nyetel drivetrain supaya bisa ngirim tanggapan kendaraan sing becik lan akselerasi maksimum. Liyane, komponen sasis aktif - kayata suspensi udara adaptif, Porsche Active Sus-pension Management (PASM) lan Porsche Dynamic Chassis Control Sport (PDCC Sport), Porsche Torque Vectoring Plus (PTV Plus) lan rear axle rearing - pindhah menyang mode sportier kanggo kinerja pokok. Tombol Response Olahraga dumunung ing tengah mode switch. Tombol iki ngirim potensial daya Panamera maksimal kanggo detik 20 ing sentuhan tombol. Sak wektu iki, respon mesin luwih langsung lan spontan. PDK uga pindhah menyang peta owah-owahan sing luwih dinamis tinimbang ing mode Sport Plus, langsung nguripake maneh menyang sawetara antarane 3,000 lan 6,000 rpm (kajaba tombol ditekan ing operasi full-load). Owahan gear kedadeyan banget.

Porsche PDK wol-speed kanggo kenyamanan lan kemampuan agility maksimum

Kaya kabeh model Panamera liyane, versi GTS anyar uga teka karo gearbox klac kaping pindho kacepetan. Secara umum, PDK wolung kecepatan ngidini kanggo nyebarake gear paling apik lan konsumsi bahan bakar sing efisien, nalika isih ngetokake rasa nyaman lan optimal. Iku amarga gear nomer pitu lan kaping wolu ditandhatangani minangka gearing over-shift. Kecepatan maksimal bisa digayuh ing gear kaping enem. PDK wolu-kacepetan Panamera bisa ngganti piranti tanpa nyruput daya traktif amarga rasio genggeman salajengipun wis ngenteni ing wings, siap diaktifake sajrone pecahan sing liya. Pola pergeseran gear sporti sing paling apik banget, kayata PDK yaiku match sampurna kanggo modhifikasi dinamis saka model GTS Porsche Panamera anyar.

Pemrakara papat aktif kanthi kopling multi-plate kontrol elektronik

Panamera GTS lan Panamera GTS Sport Turismo ngasilake daya ing dalan liwat fungsi Porsche Traction Management (PTM) - sistem pacu empat roda aktif kanthi kontrol klas multi-plate sing dikontrol sacara elektronik. Gumantung ing kahanan sing nyopir, kopling multi-plat nyebar daya mesin antarane aslet ngarep lan mburi kanggo entuk kinerja sing paling apik kapan wae. Sensor PTM terus-terusan mantau kecepatan roda, pasukan accelera-longitudinal lan transversal, lan sudut kemudi. PTM ngirimake kinerja sing sampurna, sauntara manawa dalane garing, udan utawa salju.

Sistem sasis lan sasis

Kanggo konsep Panamera sakabèhé, sasis ing modhèl GTS anyar uga ngremekake kenyamanan saloon mewah kanthi kinerja mobil olahraga. Nanging, wis diwenehi makeover dinamis ekstra kanggo entuk respon GTS ciri khas. Suspensi udara adaptif sing digunakake ing turunan Panamera liyane uga dipasang minangka standar ing model GTS anyar. Kanthi teknologi telung kamar, sistem Suspensi iki nyedhiyakake kontrol fleksibel lan panyebaran kadar banyu sing apik. Olahraga olahraga ing rong model GTS wis diturunake dening 10 millimeters minangka standar, sementara Porsche Active Suspension Management (PASM) wis diadaptasi kanggo pengaturan sing luwih olah raga, saengga ngasilake kinerja sing dikarepake saka model GTS. Hasile? Dinamika tambahan saiki.

Rem gedhe nyedhiyakake dinamika longitudinal. Liyane, fungsi Control Chassis Por-sche 4D nganalisa lan nyelarasake kabeh sistem sasis ing wektu nyata kanggo njamin respon kendaraan paling optimal. Porsche Dynamic Chassis Control Sport (Porsche Dynamic Chassis Control Sport, Porsche Torque Vectoring Plus (PTV Plus), Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB), lan rear axle kemudi.

Suspensi udara adaptif kanthi teknologi telung kamar dilengkapi standar

Panamera GTS lan Panamera GTS Sport Turismo dilengkapi karo penundaan udara tiga kamar sing adap-tive minangka standar. Sistem iki wis ngembangake bar, kanthi tliti nalika narik kawigaten. Sistem iki dilengkapi karo telung kamar udara saben strut, sing sabenere bisa diaktifake kanthi individu, saéngga nyedhiyakake jumlahe tingkat spring. Contone, pembalap bisa nyetel chassis menyang tingkat dasar dhasar sing kurang, sing njamin tingkat comfort sing luar biasa, amarga tingkat spring bisa disetel sacara otomatis ing bagian sekedhik kaloro nalika dibutuhake - kayata nalika nyepetake, ngeremake utawa ngurangi gerakan muter.

Dibangun kanggo atlit: Porsche Active Suspension Management (PASM)

Sistem Porsche Active Suspension Management (PASM) standar minangka fungsi kontrol damping elec-tronic. Sistem iki ngranggeh kondisi lumahing dalan lan gaya nyopir sing saiki, saya nyetel damping kanggo saben roda individu. Ing damper sing digunakake ing model GTS Porsche Panamera anyar wis ditapis khusus kanggo respon olah raga, nggawe kendaraan ngirimake kinerja sing wis didandani lan ningkatake ciri dinamis lateral. Umumé, pembalap bisa milih saka telung mode nyopir: Normal, Olahraga utawa Olahraga Plus. Dadi, carane PASM bisa kerja? Sensor ngrekam gerakan awak lan roda sing umume digawe kanthi cepet, akselerasi, nglereni cepet utawa nyopir ing dalan sing ora rata. PASM ngirim data sing dicathet kanggo fungsi Control Porsche 4D-Chassis. Pusat komando ngitung status kendaraan saiki lan ngatur kurva karcis PASM lan tarif spring suspensi adaptif udara gumantung marang mode sing dipilih. Thanks kanggo 4D Chassis Control, param-eters kontrol bisa mesthi disesuaikan karo sistem sasis elektronik opsional liyane kanggo ngirim kinerja maksimal.

Sistem 48-volt: stabilisasi muter PDCC Sport kalebu PTV Plus

Fungsi Porsche Dynamic Chassis Control Sport (PDCC Sport) opsional kanthi teknologi 48-volt mengoptimalkan dinamika kendaraan kanthi stabilisator elektro-mekanik sing terpadu. Sistem iki nanggapi luwih cepet tinimbang sistem karo acti-tors hidrolik, kaku stabilis kanggo nyilikake roll ing awak. Ing Panamera, Porsche nggabungake fungsi PDCC Sport karo Porsche Torque Vectoring Plus (PTV Plus). Kunci diferensial rear-axle kontrol sing dikontrol elektronik mbiyantu torsi nyopir supaya bisa nyebarake antarane roda punggung, nalika intervensi penggerak roda-selektif nggawe torsi kemudi tambahan ing poros mburi. Hasile? Respon kemudi luwih akeh. Apa maneh, PTV Plus nemen nambahi daya tarik nalika ngeculake metu saka sudhut kanthi ngunci diferensial.

Rear axle rear mbenakake dinamika lateral lan stabilitas longitudinal

Model Panamera GTS sing anyar bisa dilengkapi steering rear axle pilihan. Ing kacepetan kurang nganti watara 50 km / jam, gulu pethak manuju - ing tingkat variabel sing adhedhasar kacepetan kendaraan - ing arah ngelawan menyang roda ngarep nganti sudut kemudi maksimum derajat 2.8. Iki cocog karo shortening virtual saka basis roda. Keuntungan kasebut kalebu respon kemudi sing luwih dinamis ing sudhut, maneuvering luwih gampang, lan luwih apik parkir ing panggonan sing sithik. Ing kacepetan sing luwih dhuwur, gulu pethak arah kanthi arah sing padha karo gandar ngarep, maneh gumantung kecepatan. Werna rodhok wesi wis meh tuo, kanthi mangkono nambah stabilitas, umpamane nalika ngganti dalan ing motorway. Rear axle rearing ngidini rasio kemudi sing luwih langsung ing poros ngarep, saengga respon kemudi ngrasa apik banget. Punggung gandar punggung uga umumé nggawé safety aktif, dinamika lan kenyamanan.

Porsche 4D Chassis Control

Porsche 4D Chassis Control yaiku jaringan pusat sistem kontrol. Iki nganalisa kahanan nyepetake saiki ing kabeh dimensi telung (longitudinal, lateral lan vertikal dy-namics), ngitung informasi status kendaraan. Iku banjur nuduhake status kabeh sistem sasis ing wangun standar ing wektu nyata - nambahake dimensi kaping papat kanggo kontrol chassis. Akibaté, sistem kasebut nyedhiyakake tanggapan terpadu marang kahanan nyopir. Siji conto: Nalika steering dynamically menyang sudhut, PASM elektronik damper kontrol, suspensi online adaptif, steering sirah rear, PTV Plus lan PDCC Sport tumindak minangka unit kanggo ndhukung respon steering lan crease agility lan stabilitas. Porsche 4D Chassis Control ngirim pulsa kanggo kabeh sistem sasis sasampunipun driver mulai ngiris. Iki ngidini sistem kanggo nanggapi ing tataran awal lan entuk kinerja maksimum sak sudhut.

Rem gedhe kanggo deceleration kelas ndhuwur

Dimensi sistem rem standar - piston enem piston sing tetep ing ngarep, piston piston sing tetep ing mburi - wis ditambahake kanggo nggambarake kekuatan model Panamera GTS anyar. Rem brak besi abu-abu kanthi caller rem rem njamin deceleration kelas ndhuwur. Disc brake internal wis duwe ukuran 390 x 38 milimeter ing poros ngarep lan 365 x 28 milimeter ing mburi). Model Porsche Panamera GTS uga bisa ditemokake karo Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB), sing wis dicoba lan dites.

Loro-lorone model GTS dilengkapi standar karo roda Desain Panamera 20-inch kanthi finish dicet ireng. Ukuran 275 / 40 ZR 20 ban ing ngarep lan ban 315 / 35 ZR 20 ing mburi njamin genggeman sing paling luweh.

Tampilan kuat lan peralatan ekstensif

Model GTS anyar nggaris posisi unik minangka mobil olahraga ing kategori saloon mewah kanthi desain utamane desain lan peralatan. Panamera GTS lan Panamera GTS Sport Turismo are 5,053 milimeter dawa, 1,417 milimeter dhuwur lan 1,937 milimeter lebar. Gelombang jarak gedhé 2,950 millimeters ngluwihi watesan overhangs awak. Loro-lorone model dilengkapi karo stand-ard karo roda Desain Panamera 20-inch, dicat ireng kanthi finish gloss sutra.

Paket Paket Olahraga Standar nganggo black highlights

Ing ngarep, model GTS beda-beda saka liyane model Panamera amarga rancangan Sport Sport anyar sing nganggo lip spoiler ireng. Minangka standar, lampu LED, kalebu Porsche Dynamic Light System (PDLS), lampu sing mlaku papat-titik ing wayah awan, lampu-lampu ngadhela, sistem pembersih lampu sirah lan kontrol sirup dinamis njamin visibilitas becik ing wayah wengi. Lampu matriks LED gelap kalebu PDLS Plus karo 84 saben LED sing aktif sing kasedhiya minangka pilihan. Rok samping Sport Design karo cat ireng rampung nggoleki nggambarake model GTS loro, nandheske rancangan desain sing digadhang. Jalur kaca sisi dicat ing dhuwur ireng minangka standar lan lawang ngarep nduweni huruf GTS. Ireng uga werna dominan ing mburi, ing ngendi Sport Design apron mburi, logo "PORSCHE" lan sebutan model kabeh nduweni finish cat sing cocog. Tali kembar loro ing sistem exhaust olahraga standar uga ireng. Lampu ekor tiga dimensi kanthi teknologi LED, lampu brake empat poin sing terpadu lan tata surya sing cahya ngowahi warna gelap GTS. Spoiler punggung sing bisa ditarik bisa digabung sacara mulus menyang tailgate listrik, sing dipasang minangka standar. Ing Porsche Panamera GTS anyar, sayap bubar nalika ditambahake kanggo nggawe area permukaan luwih gedhe. Iki uga nambah downforce ing poros mburi kanthi kecepatan sing luwih dhuwur.

Ing njero, Panamera nggabungake standar kenyamanan sing dhuwur, olahraga sing khas kanggo Porsche lan desain avant-garde kanthi tingkat variasi sing dhuwur. Model loro GTS uga nduweni fitur highlights sporti lan nyedhiyakake sawetara peralatan standar. Kursi olahraga 18 kanthi cara adaptif, listrik karo tawaran paket memori sing umume ndhukung driver sisih ngarep lan penumpang ngarep lan akeh kahanan. Panel kursi tengah ana ing Alcântara, sing uga nyakup armrests ing lawang, srengenge visors, headliner, lan A, B lan C pilar. Peralatan standar uga nyakup kemudi olahraga multifungsi sing digawe panas karo trem Alcanta-ra, paddle gear-change, lan switch mode kanggo Paket Olahraga Chrono. Logo GTS bisa ditemokake ing kothak entri lawang, counter counter lan kendharaan kepala. Nomer turn counter uga bisa ditemokake ing Carmine Red or Crayon.

Interior bisa luwih ditambah karo paket interior GTS. Iki kalebu sabuk jog, tulisan sing bordir ing kendharaan kepala, lan uga jahitan hiasan ing kursi lan klambi ing werna kontras Carmine Red utawa Crayon.

Porsche Advanced Cockpit karo konektivitas online standar

Salah siji fitur umum sing ditemokake ing generasi kapindho Porsche Panamera yaiku tampilan lan konsep operasi digi-tal - Porsche Advanced Cockpit standar karo panel sensitif tutul lan layar sing bisa dikustomisasi. Loro layar pitung inci mbentuk kokpit interaktif. Layar tutul 12.3-inch ing konsol tengah minangka unsur operasi lan tampilan tengah ing sistem Manajemen Komunikasi Porsche (PCM), kalebu navigasi online. Sistem Infotainment gampang lan intuisi digunakake lan bisa dicocogake miturut selera pribadhi. Thanks kanggo kothak sing wis ditemtokake, para pandherek duwe cara sing cepet lan gampang kanggo nggawe layar ngarep dhewe kanthi fungsi sing disenengi, kayata stasiun radio favorit, tujuan sat-nav, nomer telpon utawa fungsi aktivasi knalpot olahraga. Widget informasi bisa ditambahake ing sisih tengen layar HD lengkap, nyedhiyakake pangguna kanthi akses menyang fungsi liyane ing PCM. Kayata, wilayah interaktif ing tengah layar bisa digunakake kanggo nampilake sat-nav, nalika sisih tengen digunakake kanggo fungsi telpon. Nganti enem profil individu bisa diatur. Uga sawetara setelan interior, profil kasebut ngemot konfigurasi sing disenengi kanggo lampu, program nyopir, lan sistem pitulungan.

Pangguna bisa nyambungake ponsel utawa smartphone karo modul Connect Plus. Panamera dilengkapi modul telpon LTE lan kertu SIM sing diwaca. Thanks kanggo kertu SIM sing diwangun, saben Panamera bisa tetep online sawayah-wayah minangka standar yen dikarepake. Informasi lalu lintas wektu nyata kasedhiya kanggo pandhuan sing cepet lan dipercaya, kanggo menehi penilaian kanthi cepet saka kahanan lalu lintas sing saiki lan penyesuaian rute dy-namic. Sawetara layanan Porsche Connect uga kasedhiya. Kanggo gambaran lengkap babagan layanan Sambungake sing kasedhiya ing saben kendaraan lan kendaraan, waca www.porsche.com/connect.

Tampilan wiwitan ing Panamera

Jangkauan standar utawa sistem pitulungan pilihan njamin perjalanan aman lan nyaman ing model Panamera GTS anyar. Sistem sing ditemtokake kayata fungsi Lane Ganti Lane lan Lane Keeping Assist kalebu pangenalan lalu lintas sing saiki digabung karo tampilan kepala pisanan ing Panamera. Sistem tampilan pro-jects kabeh informasi kendaraan sing cocog langsung menyang baris pengemudi ing full col-kita. Fitur liyane kalebu sistem Porsche InnoDrive opsional lan Assist Night Vi. Fitur anyar iki migunakake kamera imaging termal kanggo ngenali wong lan kewan luwih gedhe ing jarak nganti 300 meter. Iku banjur nggunakake bebaya warna kode ing kokpit kanggo menehi tandha driver. Yen lampu utama matriks LED anyar kanthi LED 84 ora bisa diaktifake ing saben papan ing papan, wong-wong sing manggon ing njaba dhuwur beam dipelehake kanthi sedhela yen ana ing koridor sing diitung, saéngga sopir nanggapi sadurunge.

Ngurangi galur ing pembalap: Porsche InnoDrive lan Traffic Jam Assist

Fungsi Porsche InnoDrive termasuk kontrol cruise adaptif bisa uga mikir ing ngarep. Adhedhasar data navigasi berorientasi dhuwur tiga-dimensi, sistem ngitung lan ngaktifake nilai akselerasi lan deceleration sing paling optimal uga setelan gears lan coasting kanggo telung kilometer sabanjure. Bertindak minangka ko-pilot elektronik, kanthi otomatis njupuk sudhut akun, incline lan wates kacepetan. Kendaraan liyane lan watesan kacepetan saiki dicathet dening sistem sensor radar- lan video basis banjur dicantumake ing respon kendaraan. Sistem pitulung uga wis ditambahi kanggo nutupi kahanan sing nyopir Porsche ora kabeh kesenengan - kemacetan lalu lintas. Sistem Bantuan Jam Lalu Lintas ndhukung driver kanthi bimbingan longitudinal lan lintasan inten-grated kendaraan ing jem lalu lintas kanthi kecepatan nganti 60 km / jam. Kontrol fungsi ACC, kendaraan bisa ngetutake antrian mobil sing didhukung dening fungsi kemudi elektro-mekanik, sing bisa ditindih kanthi gampang kapan wae.

Tampilan wiwitan kanthi opsi sing bisa ditrapake

Bebarengan karo peluncuran model GTS anyar, Porsche uga ngenalake tampilan head-up opsional kanggo kabeh model Panamera. Wis kasedhiya ing Cay-enne, proyek sistem informasi werna-werna kendaraan sing cocog langsung menyang baris pengemudi. Tampilan endhas sacara discretely terintegrasi menyang dasbor langsung ing ngarep cermin kaca. Kanggo sopir, tampilan kasebut katon ing sakitar 2.3 tram ing ngarep kendaraan, langsung ing baris panemune. Dhuwur, padhang lan rotasi tampilan kepala uga bisa disetel. Setelan dikonfigurasi ing menu kapisah langsung ing sistem Manajemen Porsche Komunikasi (PCM). Pemindai bisa milih saka macem-macem informasi sing bakal digambarake ing kaca ngarep, kayata instruksi sat-nav, data sistem pitulungan, peringatan lan acara liyane. Area tampilan dipérang dadi enem bagean sing béda.

Pembalap bisa milih saka papat prasetel sing beda-beda, sing sabenere nampilake informasi ve-hicle. Tampilan standar utamane fokus ing kegiatan lan status sistem pitulungan. Ing tengah baris ndhuwur nuduhake informasi sing padha karo tampilan cluster instrument. Sisih ndhuwur layar nuduhake pratandha lalu lintas sing ditemokake sing ditrapake ing rute sing saiki. Ing tengah baris ngisor nuduhake kecepatan saiki. Yen panuntun dhumateng rute aktif, instruksi navigasi katon ing sisih tengen layar. Ing mode Olahraga Chrono, informasi tambahan ditambahake menyang dis-play kepala. Ing tengah baris ndhuwur nuduhake counter rev. Yen aktifitas Response Olahraga aktif, pojok sisih ndhuwur nuduhake wektu fungsi sing isih ana. Geser dis-play katon ing sisih tengen ngisor. Sisih kiwa nyedhiyakake driver karo infor-mation babagan wektu puteran lan nomer puteran. Layar kompak nyelehake maneh ing tatanan ing layar menyang esensi penting. Contone, bagean paling dhuwur mung nuduhake wates kacepetan saiki lan instruksi navigasi. Bagian ngisor dis-muter kecepatan kendaraan lan status sistem pitulungan saiki. Yen perlu, drive bisa nggawe tampilan khusus kanggo tampilan. Iki mbisakake pembalap kanggo milih saka unsur tampilan individu. Layar spesifik pengguna sing dikonfigurasi ing PCM.

Kajaba iku, informasi situasional ditampilake tanpa diprediksi. Contone, simbol peringatan gedhe katon yen kendaraan ana ing risiko tabrakan. Sym-bols uga katon kanggo menehi tandha ing driver yen ana telpon sing mlebu utawa yen kontrol swara diaktifake. Wiwit pamindhahan kanthi otomatis ngalih ing wayah awan lan wengi, dandanane luwih gampang dipirsani ing wektu sing cocog. Utawa, driver bisa ngganti tampilan kanthi manual.

Desain extravagant, spoiler atap adaptif lan konsep tempat duduk 4 + 1

Panamera GTS anyar ora mung kasedhiya minangka saloon olahraga standar. Kanggo pisanan, saiki uga kasedhiya minangka Turismo Olahraga. Ing istilah rancangan, model GTS nawakake kabeh keuntungan saka sawetara Sport Turismo anyar lan avant garde el-ements. Jalur atap wis diajarke kanthi kontras kanggo versi saloon olahraga, makin luwih gampang kanggo metu lan metu ing mburi nalika nambah headroom. Kapasitas kompartemen bagasi diwenehake saka torehan bukaan sudhut kanthi aktivasi listrik standar lan sill pemasukan sing kurang ing paling dhuwur dumunung ing 622 millimeters. Yen Turismo Olahraga dilengkapi aksesibilitas, gerakan mlaku prasaja kabeh kudu mbukak utawa nutup tailgate minangka kendaraan ngenali panganggo sing sah liwat tombol remot. Kaya kabeh model Sport Turismo, Porsche Panamera GTS dilengkapi kursi buri telu kursi minangka standar. Wiwit kursi loro njaba - minangka sporty lan nyaman sing bakal dikarepake saka seri iki - dirancang minangka kursi individu, iki nyebabake konfigurasi 2 + 1 ing mburi. Pelanggan uga bisa milih loro kursi sing bisa diatur sacara elastis kanggo mburi. Nalika diiseni munggah ing pinggir ndhuwur kursi mburi, GTS Sport Turismo nawakake kapasitas dhuwure 520 liter. Telung backrests kursi mburi bisa dilipat mudhun kanthi kapisah utawa bebarengan (rasio 40: 20: 40) lan bisa dikunci elektrik saka kompartemen bagasi. Konfigurasi iki ngasilake volume pemuatan kanthi maksimal 1,390 liter.

Porsche uga nawakake solusi manajemen kompartemen angkat opsional kanggo Panamera Sport Turismo. Sistem variabel dirancang kanthi aman kanggo ngeterake obyek kabeh wangun lan ukuran lan nyakup loro rok ngamanake sing diintegrasikan menyang lantai kompartemen bagasi, papat mata, lan partisi kompartemen bagasi. Wuta kamar bagasi fleksibel kalebu standar.

Yen dikarepake kanggo ngisi laptop ing dalan menyang patemon penting, bisa rampung kanthi nggunakake soket 230 V opsional ing kompartemen bagasi.

Spoiler atap nganti nganti kilogram 50 saka downforce ekstra

Spoiler atap standar Panamera Sport Turismo unik ing kendaraan iki. Weruh sawijining bisa disetel menyang salah siji saka telung setelan gumantung ing driving-uation driving lan mode driving mode. Sampeyan bisa ngasilake nganti kilogram 50 saka ekstra-pasukan ing poros mburi. Minangka bagéan saka sistem Aerodinamis Porsche Active (PAA), spoiler ditarik maneh ing kacepetan nganti 170 km / jam lan nderek garis atap miring sing mburi ing sudut minus pitung derajat. Saka kacepetan sadhuwure 170 km / jam, spoiler atap kanthi otomatis pindhah menyang posisi kinerja ing siji derajat, kanthi nambah kahanan stabilitas lan dinamika tambahan. Ing mode nyopir Sport and Sport Plus, spoiler atap wis pindah ing posisi iki kanthi kecepatan saka 90 km / jam. Minangka fitur dhukungan aktif, PAA kanthi otomatis nyetel sudut spoiler kanthi plus derajat 26 kanthi kecepatan saka 90 km / jam yen mbukak panorama opsional slider mbukak. Iki nyatakake gerakan hawa sing turbulen lan ngurangi tingkat bising.

Klik lan Tuku Harga Grosir Aksesoris Mobil




Ninggalake komentar