Terjemahake basa asli

Kebijakan Privasi

free Shipping

Kita wis nyedhiyakake akeh fokus kanggo nggawe manawa item bakal dikirim menyang pelanggan kanthi cepet. Sampeyan bakal entuk dhawoku ing bisnis 5-35 saka tanggal sing dilebokake.
(Gumantung ing ngendi sampeyan manggon, wektu sing bisa ditindakake kanggo produk sing diowahi kanggo nggayuh panjenengan, mungkin beda-beda.)

verifikasi
Sawijining email konfirmasi bakal dikirim menyang sampeyan sawisé dhawuh iki sah lan wis diverifikasi. Kita miwiti nyiyapake pesenan kanthi cepet sawise diverifikasi. Kanthi jenis wektu iki, dadi angel kanggo kita ngganti utawa mbatalake pesenan sampeyan, nanging, kita bakal nindakake kabeh sing paling apik kanggo ndhukung panyuwunan sampeyan.

Processing
Iki biasane njupuk dina 1-2 supaya bisa ngolah pesanan. Elinga yen iki ora kalebu preian lan akhir minggu.

Shipping
Pengiriman njupuk dina-dina bisnis 5-35, monggo waca tabel ing ngisor iki kanggo macem-macem wektu pengiriman menyang tujuan internasional.

delivery
Mlebu menyang akun lan konfirmasi kuit kanggo ngumpulake ganjaran titik bonus.