Terjemahake basa asli

LFOTPP Certificate

Shenzhen Huahao Electronic Communication Co., Ltd. didegaké ing 2014.
Iku perusahaan teknologi dhuwur sing komprehensif nggabungake R & D, produksi lan dodolan.
Produk utamané dipérang dadi aksesoris digital 3C, elektronika otomotif, suku cadang mobil, produk-produk sing gegandhengan karo otomotif.
Kita duwe merek kita dhewe: LFOTPP, sertifikasi EU internasional, laporan AGC Asahi Glass lan SGS.

Sertifikasi Uni Eropa

lfotpp

AGC Flat Glass

LFOTPP

Laporan SGS

LFOTPP