Terjemahake basa asli

Privasi mbalekaken

ngasilake
Kebijakan kita tahan dina 30. Yen dina 30 wis ilang wiwit tuku, sayangé, kita ora bisa menehi dhuwit utawa ijol-ijolan.

Kanggo ngrampungake bali, kita butuh kuitansi utawa bukti tuku.

pembayaran maneh
Sawise bali sampeyan ditampa lan dititi priksa, kita bakal ngirim email kanggo ngabari yen kita wis nampa item sing bali. Kita uga bakal menehi katrangan bab persetujuan utawa penolakan saka pengembalian dana.
Yen disetujoni, pengembalian dana maneh bakal diproses, lan kredit bakal diterapake kanthi otomatis ing kertu kredit utawa cara asli, sajrone wektu tartamtu.

Panyabahan pungkasan utawa ilang
Yen durung nampa dhuwit, cek maneh akun bank maneh.
Banjur hubungi perusahaan kartu kredit sampeyan, bisa uga ditindakake sawisé pengembalian dana dikirim kanthi resmi.
Sabanjure kontak bank sampeyan. Ana asring sawetara wektu proses sadurunge mbalekaken dikirim.
Yen sampeyan wis rampung kabeh iki lan sampeyan durung nampa pembayaran maneh, hubungi kami ing lfotpp@outlook.com.

Gumantung ing ngendi sampeyan manggon, wektu sing bisa ditindakake kanggo produk sing diowahi kanggo nggayuh panjenengan, bisa beda-beda.