Terjemahake basa asli

Kebijakan Privasi

Informasi apa sing kita kumpulake?

We ngumpulake informasi saka sampeyan nalika sampeyan ndhaftar ing situs kita, sijine pesenan utawa langganan newsletter kita.

Nalika nindakake utawa ndaftar ing situs kita, sampeyan kudu dijaluk jeneng, alamat email, alamat surat utawa nomer telpon. Nanging, sampeyan bisa ngunjungi situs kanthi tanpa nama.

Apa sampeyan nggunakake informasi kanggo?

Saben informasi sing dikumpulake saka sampeyan bisa digunakake ing salah sawijining cara:

Kanggo proses transaksi

Informasi sampeyan, umum utawa pribadi, ora bakal didol, diijolake, ditransfer, utawa diwenehake marang perusahaan liyane kanthi alasan apa wae, tanpa idin, kajaba kanggo tujuan khusus kanggo ngirim produk utawa layanan sing dituku.

Kanggo ngirim email periodik

Alamat email sampeyan nyedhiyakake kanggo pangolahan supaya bisa digunakake kanggo ngirim informasi lan nganyari babagan pesanan, tambahan kanggo nampa berita, update, informasi produk utawa layanan sing gegandhengan, etc.

Cathetan: Yen ing wektu sampeyan pengin langganan langganan email sing durung teka, kita kalebu instruksi unsubscribe sing rinci ing dhasar saben email.