Terjemahake basa asli

Katentuan Pangginaan supados langkung Service

Garansi 30-Day Money for Any Reason

Sampeyan bisa ngasilake produk lan kemasan undamaged sampeyan ing dina-dina tuku 30 kanggo nampa REFUND FULL kanggo alasan apa wae. Yen alasan kanggo bali ora kualitas, pelanggan kudu mbayar biaya pengiriman bali.

Panjaluke pesenan dikirim sacara internasional
Kita bakal ngurus kabeh masalah sing nduweni kualitas karo REFUND FULL kalebu apa wae biaya pengiriman bali.

Produk ora sah sing dilarang dening LFOTPP dilarang.