Cart My

Cedhak

free Shipping

Kode Diskon $ 10 OFF $ 60: 662

Tas Sampah Mobil Umum Global | Tas Sampah Mobil | Aksesoris interior mobil sing ekstra

  • 🚖 Tas Sampah Mobil Kompatibel karo Aksesoris Model Tesla, Uga Pilihan Mobil Paling Umum lan Paling populer.
  • 🚖 Magnet Adsorption Tertutup kanthi Luwih, Papat Magnet Ngalih ditutup Sing Adsorption Kuat. Sampeyan bisa Nutup Tas Sampah kanthi Tangan Cahaya Kanggo nyegah Sampah saka Mambu.
  • Upgrade upgrade Velcro mburi iku stabil, ora gampang ambruk, trep lan cepet. Desain Klip, Gampang Clamp lan Ndandani Tas Plastik sing Dibangun.
  • Leather Kulit Ponggawa, Cedhak lan Kain Tandhang , Bahan iku Kulit Ponggawa sing bermutu tinggi , sampeyan kanca utawa Penumpang Bakal Rasakake Tas Sampah sing resik lan dhuwur ing mobil sampeyan.
  • 🚖 Aja ngalangi Kaki, Aja Diwenehi Spasi, Gantung mburi mburi Kursi, Gampang dipasang. Ngumbah Tangan ing Mobil, Kantong Plastik sing Dibangun Ora Kudu Watir Bab Mratobat.
$ 16.98 USD
Size
Quantity
- +

Details


Tas Sampah Mobil Umum Global | Tas Sampah Mobil | Aksesoris interior mobil sing ekstra

Tas Sampah Mobil Umum Global | Tas Sampah Mobil | Aksesoris interior mobil sing ekstra

Tas Sampah Mobil Umum Global | Tas Sampah Mobil | Aksesoris interior mobil sing ekstra

Tas Sampah Mobil Umum Global | Tas Sampah Mobil | Aksesoris interior mobil sing ekstra

Tas Sampah Mobil Umum Global | Tas Sampah Mobil | Aksesoris interior mobil sing ekstra

Tas Sampah Mobil Umum Global | Tas Sampah Mobil | Aksesoris interior mobil sing ekstra

Napa Kita Kudu Tuku Tas Sampah Mobil?

1. Mbuwang Window ora sah: Mbuwang Objek saka dalan gedhe Mbebayani lan haram.
2. Sampah cemilan: Makanan cemilan Mangan ing Mobil, lan Ora Ana papan kanggo masang kemasan sampah.
3. Rimbag: Sampah ing Mobil, Mboten resik ing Mobil.
Tas Sampah Mobil: Panyimpen Sampah kanthi kapasitas gedhe, Adsorpsi Ads Magnetik Tertutup, Nyuda Wau Sampah. Kulit Ponggawa, Kasedhiya lan tahan Dirt, Sampeyan Rakan utawa Penumpang Bakal Rampok Tas Sampah Sing Sampurna lan Sepur ing Mobil Sampeyan



Tas Sampah Mobil Sawise Layanan-jual: ✍️✍️✍️

1. Yen sampeyan ora wareg karo produk kita utawa wis maringi barang sing salah. Tulung ngerti dhisik kanthi ngirim pesen utawa e-mail. Kita bakal mbales sampeyan sajrone 24 jam lan menehi layanan sing paling apik kanggo sampeyan.
2. Yen sampeyan wis wareg karo produk, tinggalake tanggapan utawa review produk sing terkenal. Kula matur nuwun dhukungan sampeyan.
3. Sadurunge ninggalake umpan balik negatif, hubungi kita babagan masalah sampeyan lan kita bakal menehi balesan menyang ASAP kanggo nemokake cara paling apik kanggo mutusake masalah kasebut. >>> lfotpp@gmail.com