Cart My

Cedhak

free Shipping

Kode Diskon $ 10 OFF $ 60: 662

SALE

Panutup Pelindung layar CRV 2017-2020 | Cahya anti-biru | 9H atose | Pandu kiwa

❤ PRECISE FIT Honda CRV Navigation Screen Protector , Khusus kanggo: 2017-2020 Honda CRV Protector Screen 7-Inch
❤ Versi Dianyari - Cahya Anti-Biru, Lampu Anti, Jaga Mata.
❤ TEKNOLOGI KELENGKAPAN MULTIPLE. Gelas sing diperkuat kanggo kekuatan kaping pindho minangka alternatif sing ora temperat lan tahan efektif kanggo goresan lan sidik jari.
❤ HD & SMOOTH Touch Feeling, supaya gampang kanggo ngresiki, mung ngilangke alus.
❤ CLEAR AND CRISP VISUALS. Nginstal tutup layar ora bakal mangaruhi warna, ukuran lambang lan kemampuan layar tutul layar GPS sampeyan. Iku mung bakal tetep aman saka bledug, goresan, lenga, lan banyu.
❤ SIKSA CLEANING HASSLE-FREE. Kanggo njaga pelindung layar GPS sing cetha lan ora ana bledug, mung ngilangke karo kain microfiber. Ora perlu nggunakake bahan kimia reresik.

Klik Link kanggo Tuku ing Amazon: https://amzn.to/2yxejXV


$ 14.89 USD $ 18.99 USD
Quantity
- +

Details


2017-2020 Honda CRV Screen Protector Cover Anti-biru Light 7-Inch (Drive Kiri Kiri)

Protektor layar anti Glare 2019

Napa Sampeyan kudu nginstal Protektor layar Pandhu CRV?

Proteksi layar navigasi LFOTPPLangkah-langkah Standar Instalasi

1. Resik layar kanthi kain alkohol, banjur wipes kain garing nampilake layar, akhire mbusak partikel bledug nganggo stiker.
2. Selehake film kaca tempered ing layar kanggo ngonfirmasi sampeyan bisa fittable.
3. Rampung nambani film adesine saka mburi kaca lan pasang ing layar.
Yen isih ana sawetara bledug, angkat kaca rada lan nggunakake bledug kanggo mbusak bledug.
4. Yen kabeh iku bener, cukup nempatake film kaca tempered marang tampilan saka ngarep tampilan bakal bisa digunakake.

KEPUASAN NANGGUNG JAWAB - Sawise Layanan Sale

- Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane
-Pelindung layar sing rusak
-Aja pas karo piranti sampeyan
-30 dina ora ana alesan kanggo bali

LFOTPP Certificate

LFOTPP

Produk Proses

LFOTPP

LFOTPP yaiku manufaktur profesional sing nyedhiyakake pembangunan, desain, produksi, lan penjualan Benz Interior Decoration.

Kita nyuwun mobil sing disenengi customer ayu lan nyaman, kita bakal menehi sampeyan jaminan kualitas apik.

LFOTPP sregep sinau kanggo nggarap bisnis lokal, ngurangi biaya pengiriman internasional sing larang kanggo pelanggan.

Enquiry Now: lfotpp@gmail.com