Cart My

Cedhak

free Shipping

Kode Diskon $ 10 OFF $ 60: 662

SALE

2013-2018 Toyota RAV4 Entune 7-Inch Tampilan Layar Protector

⑴ 9H Tempered Screen: Nglindhungi Layar saka Scratch, Explosion lan Debris;
(2) Ngurangi kesele mripat;
⑶ Nyegah Smudge Layar Sentuh;
⑷ Defend layar saka lenga utawa barang reged liyane.

Aksesoris Mobil LFOTPP Produsen, Supplier, Kami Penawaran Harga Grosir.
Enquiry Now: lfotpp@outlook.com

[qiege]

2013-2018 Toyota RAV4 Entune 7-Inch Tampilan Layar Protector

2013-2018 Toyota RAV4 Entune 7-Inch Tampilan Layar Protector

Apa Sampeyan kudu nginstal Toyota Navigator Screen Protector?

Proteksi layar navigasi LFOTPP

Langkah-langkah Instalasi Standar:


1. Resik layar kanthi kain alkohol, banjur wipes kain garing nampilake layar, akhire mbusak partikel bledug nganggo stiker.
2. Selehake film kaca tempered ing tampilan, kanggo konfirmasi sing bisa diduweni.
3. Rampung nambani film adesine saka mburi kaca lan pasang ing layar.
Yen isih ana sawetara bledug, angkat kaca rada lan nggunakake bledug kanggo mbusak bledug.
4. Yen kabeh iku bener, cukup nempatake film kaca tempered marang layar saka ngarep, tampilan bakal bisa digunakake.

Product Guarantee, Worry-Free After Sale, Penggantian Warranty kanggo:

- Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane

-Pelindung layar sing rusak

-Aja pas karo piranti sampeyan

-30 dina ora ana alesan kanggo bali

【KURSUS KAMI】

LFOTPP

$ 10.94 USD $ 12.95 USD
Quantity
- +