Cart My

Cedhak

free Shipping

Kode Diskon $ 10 OFF $ 60: 662

SALE

2019 2020 Toyota RAV4 Protector Screen Protector 8-Inch

  • ❤ PRECISE FIT: Khusus dirancang kanggo 2019 2020 layar Toyota RAV4 8-Inch Media Center. Ngoptimalake Nilai layar Sampeyan
  • ❤ TEKNOLOGI KELENGKAPAN MULTIPLE. Kaca sing diperkuat kanggo kekuatan kaping pindho minangka alternatif sing ora temperat lan perlawanan efektif, nglawan goresan saben dina nggunakake, malah piso lan tombol.
  • ❤ HD & SMOOTH Touch Feeling, supaya gampang kanggo ngresiki, mung alus ngilangke. Ultra tipis, Ultra cetha, digawe karo polesan, sudhut bunder lan nyedhiyakake 99.99 persen HD kajelasan lan akurasi.
  • ❤ CLEAR AND CRISP VISUALS. Nginstal tutup layar ora bakal mangaruhi warna, ukuran lambang lan kemampuan layar tutul layar GPS sampeyan. Iku mung bakal tetep aman saka bledug, goresan, lenga, lan banyu.
  • ❤ SIKSA CLEANING HASSLE-FREE. Kanggo njaga pelindung layar GPS sing cetha lan ora ana bledug, mung ngilangke karo kain microfiber. Ora perlu nggunakake bahan kimia reresik.
$ 11.98 USD $ 18.98 USD
Size
Quantity
- +

Details


2019 2020 Toyota RAV4 Protector Screen Navigation

2016-2018 RAV4 6.1-Inci

TOYOTA RAV4 protector layar 2017

2013-2018 RAV4 7-Inci

pangayoman layar rav4

2019-2020 RAV4 7-Inci

2019 Toyota-Rav4 7-Inch Display Protector

2019-2020 RAV4 8-Inci

aksesoris rav4 interior

Apa Sampeyan kudu nginstal Proteksi Layar Navigasi Mobil?

Proteksi layar navigasi LFOTPP

Langkah-langkah Instalasi Standar:


1. Resik layar kanthi kain alkohol, banjur wipes kain garing nampilake layar, akhire mbusak partikel bledug nganggo stiker.
2. Selehake film kaca tempered ing tampilan, kanggo konfirmasi sing bisa diduweni.
3. Rampung nambani film adesine saka mburi kaca lan pasang ing layar.
Yen isih ana sawetara bledug, angkat kaca rada lan nggunakake bledug kanggo mbusak bledug.
4. Yen kabeh iku bener, cukup nempatake film kaca tempered marang layar saka ngarep, tampilan bakal bisa digunakake.

【Layanan Sawise-Sale】

- Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane

-Pelindung layar sing rusak

-Aja pas karo piranti sampeyan

-30 dina ora ana alesan kanggo bali

【KURSUS KAMI】

LFOTPP

2019 Toyota RAV4 8-inch Navigasi Layar Protector