Cart My

Cedhak

free Shipping

Kode Diskon $ 10 OFF $ 60: 662

SALE

Aksesoris interior Toyota Rav4 | Bantal Pad Cushion kanggo Toyota Rav4 2019-2020 | Penutupan Pad Kabel Armrest Kompatibel kanggo Toyota Rav4 | Nyuda nyopir lemes

  • 💖Kompatibel Kanggo: 2019 2020 Toyota Rav4 Armrest Heightening Pad.
  • 💖Membersih Kothak Pinggel Kulit Kulit Artipunctional: Pad Heightening, Space Storage, Cup Cup Holder Treffen kanggo Penumpang kanggo njupuk Banyu.
  • 💖Meningkatake Pad Padam Memori: Kirimi Tekanan lan Atur Posting sing Nyaman. lengen ora luwih dawa lan ora bisa. Alon-alon Mbaleni Foam memori kanggo nyebarake tekanan kanggo nyopir dawa. Departemen Kecil.
  • MaterialProduk Material: Kulit Sheepskin Ponggawa, Bahan Non-beracun lan Ora Raosna, Mesra Lingkungan.
  • MethodInstallation Cara: Nemtokake Orientasi Instalasi, Masang Band Elastis ing Botol Langsung, Laras Posisi sing Cocog, lan Rampung Instalasi.
$ 37.97 USD $ 48.99 USD
Size
Quantity
- +

Details


Aksesoris interior Toyota Rav4 | Bantal Pad Cushion kanggo Toyota Rav4 2019-2020 | Penutupan Pad Kabel Armrest Kompatibel kanggo Toyota Rav4 | Nyuda nyopir lemes

BlackToyota-Rav4-Interior-Accessories-Armrest-Pad-Cushion-for-Toyota-Rav4-2019-2020-Armrest-Heightening-Pad-Cover-Compatible-for-Toyota-Rav4

Red LineToyota-Rav4-Interior-Accessories-Armrest-Pad-Cushion-for-Toyota-Rav4-2019-2020-Armrest-Heightening-Pad-Cover-Compatible-for-Toyota-Rav4

Garis Putih

Toyota-Rav4-Interior-Accessories-Armrest-Pad-Cushion-for-Toyota-Rav4-2019-2020-Armrest-Heightening-Pad-Cover-Compatible-for-Toyota-Rav4

Putih

Toyota-Rav4-Interior-Accessories-Armrest-Pad-Cushion-for-Toyota-Rav4-2019-2020-Armrest-Heightening-Pad-Cover-Compatible-for-Toyota-Rav4

Brown

Toyota-Rav4-Interior-Accessories-Armrest-Pad-Cushion-for-Toyota-Rav4-2019-2020-Armrest-Heightening-Pad-Cover-Compatible-for-Toyota-Rav4

2019 2020 Toyota RAV4 Armush Pad Cushion Keuntungan memori Memori:

1) Mbalek maneh kanthi alon tegese materi kasebut nduweni kemampuan alon-alon kanthi alon. Sawise diowahi dadi pasukan eksternal, mula alon-alon bakal bali menyang bentuk asline. Yaiku, materi kasebut nduweni kombinasi kelikatan lan elastisitas, nyerep energi kinetik, lan bisa digunakake bola-bali tanpa cacat kanthi permanen.

2) Sifat sensasi suhu Merujuk suhu sensasi awak manungsa, mboko sithik dadi lemes, lan nyerep tekanan awak manungsa kanggo nyetel awak manungsa sing paling nyaman. Kanggo bagean sing ora ndemek suhu manungsa ing ngisor iki, tetep njaga dhukungan dhukungan sing cekap;

3) Sifat Viscoelastik Tegese yen produk sags ing meksa, nanging ora nuduhake kekuwatan sing kuat (kayata ing tekanan); nalika tekanan dicopot, produk bakal mboko sithik bali menyang bentuk asline (kayata pemulihan musim semi);

Nelpon "alon-alon mbalekake" dadi "spons tekanan nol", tegese nalika ngapusi, kaya ngambang ing permukaan banyu utawa awan, lan kulit ora ana tekanan; nyatane, materi mbaleni alon bisa nyetel komprèsi sing ora teratur Kahanan sing paling seimbang, yaiku, kanthi alon bisa alon-alon adaptasi karo obyek tekanan, lan bisa nyengkuyung gaya pendukung paling seragam.



Sawise layanan Sale:️✍️✍️

1. Yen sampeyan ora wareg karo produk kita utawa wis maringi barang sing salah. Tulung ngerti dhisik kanthi ngirim pesen utawa e-mail. Kita bakal mbales sampeyan sajrone 24 jam lan menehi layanan sing paling apik kanggo sampeyan.


2. Yen sampeyan wis wareg karo produk, tinggalake tanggapan utawa review produk sing terkenal. Kula matur nuwun dhukungan sampeyan.


3. Sadurunge ninggalake umpan balik negatif, hubungi kita babagan masalah sampeyan lan kita bakal menehi balesan menyang ASAP kanggo nemokake cara paling apik kanggo mutusake masalah kasebut. <<< lfotpp@gmail.com