Cart My

Cedhak

free Shipping

Kode Diskon $ 10 OFF $ 60: 662

SALE

2008-2012 BMW 3 Series Navigasi Layar GPS Protector Layar (8.8-Inch)

⑴ 9H Tempered Glass: Nglindhungi layar saka Scratch, Explosion lan Debris;

(2) Ngurangi mripatmu lemes;

⑶ Nyegah Smudge Layar Sentuh;

⑷ Defend layar saka lenga utawa barang reged liyane.

Aksesoris Mobil LFOTPP Produsen, Supplier, Kami Penawaran Harga Grosir. Enquiry Now: lfotpp@gmail.com

[qiege]

2008-2012 BMW 3 Series Navigasi Layar GPS Protector Layar (8.8-Inch)

2009-2014 BMW X1 / BMW X3 / BMW X4 / BMW X5 / BMW X6 Navigasi Tampilan GPS Layar Protector (8.8-Inch)

Kenapa Sampeyan kudu Instal BMW Navigasi Layar Protector?

Proteksi layar navigasi LFOTPP

Langkah-langkah Standar Instalasi

1. Resik layar kanthi kain alkohol, banjur wipes kain garing nampilake layar, akhire mbusak partikel bledug nganggo stiker.
2. Selehake film kaca tempered ing layar kanggo ngonfirmasi sampeyan bisa fittable.
3. Rampung nambani film adesine saka mburi kaca lan pasang ing layar.
Yen isih ana sawetara bledug, angkat kaca rada lan nggunakake bledug kanggo mbusak bledug.
4. Yen kabeh iku bener, cukup nempatake film kaca tempered marang tampilan saka ngarep tampilan bakal bisa digunakake.

KEPUASAN NANGGUNG JAWAB - Sawise Layanan Sale

- Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane

-Pelindung layar sing rusak

-Aja pas karo piranti sampeyan

-30 dina ora ana alesan kanggo bali

LFOTPP Certificate

LFOTPP

Produk Proses

LFOTPP

LFOTPP yaiku manufaktur profesional sing melu pembangunan, desain, produksi lan penjualan.
Kita nganget ukuran pelanggan, anggere kita, bakal menehi sampeyan jaminan kualitas apik.

Pabrik bakal nyedhiyakake pelanggan kanthi kabutuhan kecepatan lan kualitas.
Kita ngumpulake pengalaman profesional pirang-pirang taun, pabrik wis tansah adhering kanggo "integritas, kualitas, stabilitas, inovasi" filosofi bisnis, antusias kanggo nyedhiyakake pelanggan kita kanthi kualitas sing luwih apik, prices luwih apik, layanan luwih puas.
Kita sregep sinau kanggo nggarap sampeyan!

Amarga saka Epidemik, Penerbangan Internasional Wis Mudhun. Wektu Pengiriman: 15-45 Dina.

Desainer: LFOTPP

$ 15.99 USD $ 19.88 USD
Quantity
- +