Cart My

Cedhak

free Shipping

Kode Diskon $ 10 OFF $ 60: 662

SALE

2019-2020 BMW 3 Series G20 Navigasi Tampilan Layar GPS Protector (Kanan-tangan Drive) 10.25-Inch

⑴ Anti Aging Screen.
(2) 9H Tempered Screen: Nglindhungi Layar saka Scratch, Explosion lan Debris;
⑶ Ngurangi kelenturan Eye;
⑷ Nyegah Layar Fingerprint Smudge;
⑸ Defend layar saka Oil utawa Other Dirty Things.
⑹ Priksa Urip Sampeyan supaya Luwih, Tansah Mobil Kekasih supaya Bersih Kabeh Wektu.

Aksesoris Mobil LFOTPP Produsen, Supplier, Kami Penawaran Harga Grosir.
Enquiry Now: lfotpp@gmail.com

[qiege]

2019-2020 BMW 3 Series G20 Navigasi Tampilan Layar GPS Protector (Kanan-tangan Drive) 10.25-Inch

BMW 3 Series G20 Navigasi layar GPS Protector

Kenapa Sampeyan kudu Instal BMW Navigasi Layar Protector?

Proteksi layar navigasi LFOTPPLangkah-langkah Standar Instalasi

1. Resik layar kanthi kain alkohol, banjur wipes kain garing nampilake layar, akhire mbusak partikel bledug nganggo stiker.
2. Selehake film kaca tempered ing layar kanggo ngonfirmasi sampeyan bisa fittable.
3. Rampung nambani film adesine saka mburi kaca lan pasang ing layar.
Yen isih ana sawetara bledug, angkat kaca rada lan nggunakake bledug kanggo mbusak bledug.
4. Yen kabeh iku bener, cukup nempatake film kaca tempered marang tampilan saka ngarep tampilan bakal bisa digunakake.

KEPUASAN NANGGUNG JAWAB - Sawise Layanan Sale

- Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane

-Pelindung layar sing rusak

-Aja pas karo piranti sampeyan

-30 dina ora ana alesan kanggo bali

LFOTPP Certificate

LFOTPP

Produk Proses

LFOTPP

LFOTPP yaiku manufaktur profesional sing nyedhiyakake pembangunan, desain, produksi, lan penjualan Benz Interior Decoration.

Kita nyuwun mobil sing disenengi customer ayu lan nyaman, kita bakal menehi sampeyan jaminan kualitas apik.

LFOTPP sregep sinau kanggo nggarap bisnis lokal, ngurangi biaya pengiriman internasional sing larang kanggo pelanggan.

Enquiry Now: lfotpp@gmail.com

Amarga saka Epidemik, Penerbangan Internasional Wis Mudhun. Wektu Pengiriman: 15-45 Dina.

Desainer: LFOTPP

$ 17.99 USD $ 22.98 USD
Quantity
- +