Cart My

Cedhak

free Shipping

Kode Diskon $ 10 OFF $ 60: 662

SALE

BMW Logo Protective Lamp £ ¨BMW 1series / 2series / 3series / 4series / X1 / X2 £ ©

BMW Logo Protèktif

BMW 1series/2series/3series/4series/X1/X2

Jumlah: 2 Pieces

[qiege]

1.Specific for BMW: Dirancang miturut model mobil asli, luwih ditrapake, proteksi efektif lan nyedhiyani merek anyar looking.
2.Perfect Clarity: Luwih saka 98.6% Transparansi karo tampilan alam optimal, digawe saka bahan kristal akrilik, Transparan kristal.
3.Strong keamanan: Durable and scratch resistant, anti-theft design kanggo protect your car logo badge.
4.Strong Protection: Debu-bukti lan rainproof, pencegahan scratch, gelem Long-term pajanan, lan korosi saka wedhi lan udan asam.
5.Easy Installation: Pita sisi ganda kristal kanggo.


Kenapa Sampeyan Perlu Instal Logo Perlindungan Logo BMW?

→ Apa sampeyan rumangsa yen logo mobil asring disebabake dening udan lan bledug, ora sumunar?
→ Aja pengin direkam kaya merek anyar, utamane mobil anyar sampeyan?

Item iki bisa nyedhiyakake perlindungan resik, tahan debu lan korosi.

Ngurangi kuwatir, lan coba saiki.


Bahan: Akrilik, uga disebut PMMA utawa plexiglass, jeneng kimia minangka polimetil methacrylate.
Karakteristik Akrilik:

1. Nduwe transparansi kaya kristal, cahya alus lan sesambungan jelas. Acrylic dicelup karo warno alami nduweni efek perkembangan warna apik.
2. Lembaran akrilik nduweni resistance cuaca sing wiyar, kekerasan permukaan dhuwur lan gloss permukaan, lan kinerja suhu sing apik.
3. Lembaran akrilik duweni transmitansi cahya sing sebanding karo kaca, nanging bobotane mung setengah saka kaca. Kajaba iku, ora kaya pecah minangka kaca, lan sanajan wis rusak, ora mbentuk fragmen sing cetha kaya kaca.
4. Resistance abrasi saka lembaran akrilik cedhak karo aluminium, stabilitas apik, lan tahan terhadap korosi dening macem-macem bahan kimia.

Kita bakal ngirim sampeyan penggantian gratis kanggo:

- Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane

-Pelindung layar sing rusak

-Aja pas karo piranti sampeyan

-30 dina ora ana alesan kanggo bali

Amarga saka Epidemik, Penerbangan Internasional Wis Mudhun. Wektu Pengiriman: 15-45 Dina.

Desainer: LFOTPP

$ 17.99 USD $ 20.78 USD

Email kula nalika kasedhiya