Cart My

Cedhak

free Shipping

Kode Diskon $ 10 OFF $ 60: 662

SALE

Penggantian Mobil Carrest Best-Eksternal Mobil Universal Paling Apik-Ngewangi Kasedhiya Pandu ing jarak Long-Car

LFOTPP minangka grosir aksesoris interior mobil, cetakan khusus saka mobil asli, produk keunggulan lan kualitas apik kanggo rega terjangkau, kita profesional ing nganyari mobil, nggawe wong luwih nyenengake.


Amarga saka Epidemik, Penerbangan Internasional Wis Mudhun. Wektu Pengiriman: 15-45 Dina.

Desainer: LFOTPP

$ 42.68 USD $ 67.89 USD
Werna
Kulit Ireng nganggo Garis Ireng
Kulit Ireng nganggo Garis Abang
Kulit Ireng nganggo Garis Putih
Kulit Coklat
Quantity
- +

Details


Extender Lengan Mobil Universal Paling Apik

carane ndandani armrest kulit ing mobil

Fungsi: Bantalan armchair mobil digawe saka pangisi memori manawa suqash ora ana bentuk, ngeculake tekanan, supaya awak krasa santai lan kepenak.eel santai lan kepenak.

INVENTION AUTO COZY: Pad armrest mobil duwe desain ergonomik anyar sing nyedhiyakake kenyamanan sing ekstra kanggo lengen lengen, cocok kanggo wong sing lara penyakit arthritis utawa nyopir suwe-suwe saben dina kanthi lemes.

PREMIUM MEMORY FOAM PADDING: Kita ngisi pengisi kanggo materi busa memori kanthi kualitas kanggo njamin umur layanan sing dawa, njaga pola kasebut lan bisa ngrampungake maneh kanthi cepet sawise extruding, apik kanggo pengiriman lan panyimpenan.

INSTALASI GRATIS HASSLE: Bantal armchair kulit ing mobil gampang dipasang ing tutup console nganggo rong tali elastis tanpa ngusapake, sampeyan bisa nyetel dawa supaya cocog karo jinis konsol.

UNIVERSAL: Tali tangan armada console tengah cocog karo konsol pusat kendharaan ukuran paling gedhe.

Kulit Ireng nganggo Garis Putih

lengen kulit mobil

Kulit Ireng nganggo Garis Ireng

gantian console tengah mobil

Kulit Ireng nganggo Garis Abang

bagean console tengah

Kulit Coklat

Extender Lengan Mobil Universal Paling Apik