LFOTPP Central Console Pad Armrest Box Cover Fit 2020 2021 Palisade Co - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

LFOTPP Central Console Pad Armrest Box Cover Fit 2020 2021 Palisade Cover Car Armrest Cover Auto Center Console Pad (Ireng)

Desainer: Aksesoris Mobil LFOTPP

$ 23.88
Quantity
- +

Details

► Tutup kothak sandhangan kulit buatan mung pas kanggo aksesoris interior Hyundai Palisade taun 2020 2021, Elinga yen item iki ora nutupi bagian mburi.

► Materi kulit lingkungan sing dipilih kanggo ngurus sandhangan tutup konsol tengah, santai tangan sampeyan kanthi awet.

►Sampurna kanggo ngganti tutup sandhangan tangan sing wis rusak utawa rusak, ora prelu goresan saka kuku driji utawa goresan tombol.

►Gampang, resik, pori kepenak lan nyaman. Iki minangka cara sing apik kanggo nguripake arm arm OEM.

►Kemas Kothak: 1 x Tutup Console Kulit Tutup Tutup.

 


Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid