Kebijakan Pengiriman - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

Kebijakan Privasi

free Shipping 

Kita wis nyedhiyakake akeh fokus kanggo nggawe manawa item bakal dikirim menyang pelanggan kanthi cepet. Sampeyan bakal entuk dhawoku ing bisnis 5-35 saka tanggal sing dilebokake. 
(Gumantung ing ngendi sampeyan manggon, wektu sing bisa ditindakake kanggo produk sing diowahi kanggo nggayuh panjenengan, mungkin beda-beda.)

verifikasi 
Sawijining email konfirmasi bakal dikirim menyang sampeyan sawisé dhawuh iki sah lan wis diverifikasi. Kita miwiti nyiyapake pesenan kanthi cepet sawise diverifikasi. Kanthi jenis wektu iki, dadi angel kanggo kita ngganti utawa mbatalake pesenan sampeyan, nanging, kita bakal nindakake kabeh sing paling apik kanggo ndhukung panyuwunan sampeyan.

Processing 
Iki biasane njupuk dina 1-2 supaya bisa ngolah pesanan. Elinga yen iki ora kalebu preian lan akhir minggu.

Shipping 
Pengiriman njupuk dina-dina bisnis 5-35, monggo waca tabel ing ngisor iki kanggo macem-macem wektu pengiriman menyang tujuan internasional.

delivery 
Mlebu menyang akun lan konfirmasi kuit kanggo ngumpulake ganjaran titik bonus.

Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid