2010-2016 Audi Q5 / Audi SQ5 / Audi A4 / Audi A5 / Audi S4 / Audi S5 MMI GPS Scr - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

SALE

2010-2016 Audi Q5 / Audi SQ5 / Audi A4 / Audi A5 / Audi S4 / Audi S5 MMI GPS Flim Layar (6.5-Inch / 7-Inch)

Desainer: CDEFG

$ 12.89 $ 18.99
Size
Quantity
- +

Details

 

防 屏幕 老化。
H 9H 钢 化 屏幕 : 保护 屏幕 免受 刮擦 , 爆炸 和 碎屑 的 侵害 ;
减轻 眼睛 疲劳 ;
防止 指纹 弄脏 屏幕 ;
Minyak 保护 您 的 您 免受 油脂 或 其他 脏物 的 侵害。
让 您 的 生活 变得 更好 , 让 您 心爱 的 汽车 始终 保持 清洁。

LFOTPP 汽车 配件 制造 商 , 供应 商 , 我们 提供 批发 价格。
查询 : lfotpp@gmail.com

2010-2016 奥迪 Q5 / 奥迪 SQ5 / 奥迪 A4 / 奥迪 A5 / 奥迪 S4 / 奥迪 S5 MMI GPS 屏幕 Flim (6.5 英寸 / 7 英寸)

 

2010-2016奥迪Q5奥迪SQ5奥迪A4奥迪A5奥迪S4奥迪S5 MMI GPS屏幕Flim(6.5英寸)

 

 

需要 安装 奥迪 导航 屏幕 保护 贴? 

 LFOTPP 导航 屏幕 保护 膜

标准 步骤 

1. Ngresiki tampilan nganggo gelas alkohol, banjur layar tampilan usap kain garing, pungkasane mbusak partikel bledug nganggo stiker.
2. Selehake film kaca tempered ing layar kanggo konfirmasi yen bisa digunakake.
3. Rampung nambani film adesine saka mburi kaca lan pasang ing layar.
Yen isih ana sawetara bledug, angkat kaca rada lan nggunakake bledug kanggo mbusak bledug.
4. Yen kabeh iku bener, cukup nempatake film kaca tempered marang tampilan saka ngarep tampilan bakal bisa digunakake.

KEPUASAN NANGGUNG JAWAB - Sawise Layanan Sale   

- Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane

-Pelindung layar sing rusak

-Aja pas karo piranti sampeyan

-30 dina ora ana alesan kanggo bali

 

 LFOTPP Certificate

LFOTPP

 

Produk Proses

LFOTPP

 

LFOTPP  一家 从事 开发 , 设计 , 生产 和 销售 的 专业 制造 商。
坚持 客户 的 规模 , 只要 我们 做到 , 我们 就会 给 您 良好 的 质量 保证。

将为 客户 提供 速度 和 质量 的 质量。
我们 积累 了 多年 的 专业 经验 厂
真诚 期待 与 您 合作!

Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid