Cart My

Cedhak

free Shipping

2011-2018 Dodge Charger Uconnect 8.4-Inch Navigation Screen Protector


⑴ 9H Tempered Sreen: Nglindhungi Layar saka Scratch, Explosion lan Debris
(2) Ngurangi keselarasan mripat
⑶ Nyegah Smudge Layar Sentuh
⑷ Defend layar saka lenga utawa barang reged liyane.

[qiege]

2011-2018 Dodge Charger Uconnect 8.4-Inch Navigation Screen Protector

• Proteksi Surperior: 9H Hardness lan 0.25mm Thickness, kaca iki njaga kemampuan tutul Navigator GPS nalika njaga perasaan sing luwih mulus, Anti-Scratch & Anti-bledosan.


• Visual asri lan cetha: Nginstal tutup layar ora bakal mengaruhi warna, ukuran lambang lan kemampuan layar tutul layar GPS sampeyan. Iku mung bakal tetep aman saka bledug, goresan, lenga, banyu lan sidik jari dll.


• Ora ana driji pipa liyane: Lapisan karo lapisan oleophobic sing nampik lenga saka driji kiwa lan nambah lancar tambahan kanggo layar navigasi.


• Motong Laser kanggo pas sing pas: Ora perlu kanggo motong pinggiran, amarga kompatibel.


• Seneng nambani pembalosan: Kanggo njaga pelindung layar GPS sing cetha lan bebas saka bledug, mung ngilangke karo kain microfiber. Ora perlu nggunakake bahan kimia reresik.

2011-2018 Dodge Charger Uconnect 8.4-Inch Navigation Screen Protector

2011-2018 Dodge Charger Uconnect 8.4-Inch Navigation Screen Protector

2011-2018 Dodge Charger Uconnect 8.4-Inch Navigation Screen Protector

Apa Sampeyan kudu nginstal Layar Layar Protector?

2011-2018 Dodge Charger Uconnect 8.4-Inch Navigation Screen Protector

Pengumuman:
Kita ndhukung pelindung layar navigasi mobil global.
Yen sampeyan ora nemokake, hubungi kita.
Kita bisa nyedhiyani petik.
lfotpp@outlook.com

Langkah-langkah Instalasi Standar
1. Resik layar kanthi kain alkohol, banjur wipes kain garing nampilake layar, akhire mbusak partikel bledug nganggo stiker.
2. Selehake film kaca tempered ing tampilan, kanggo konfirmasi sing bisa diduweni.
3. Rampung nambani film adesine saka mburi kaca lan pasang ing layar.
Yen isih ana sawetara bledug, angkat kaca rada lan nggunakake bledug kanggo mbusak bledug.
4. Yen kabeh iku bener, cukup nempatake film kaca tempered marang layar saka ngarep, tampilan bakal bisa digunakake.

[Certificate kita]

Kita bakal ngirim sampeyan penggantian gratis kanggo:

- Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane

-Pelindung layar sing rusak

-Aja pas karo piranti sampeyan

-30 dina ora ana alesan kanggo bali

Proses Produksi

LFOTPP yaiku manufaktur profesional sing melu pembangunan, desain, produksi lan penjualan.
Kita nganget ukuran pelanggan, anggere kita, bakal menehi sampeyan jaminan kualitas apik.

Pabrik bakal nyedhiyakake pelanggan kanthi kabutuhan kecepatan lan kualitas.
Kita ngumpulake pengalaman profesional pirang-pirang taun, pabrik wis tansah adhering kanggo "integritas, kualitas, stabilitas, inovasi" filosofi bisnis, antusias kanggo nyedhiyakake pelanggan kita kanthi kualitas sing luwih apik, prices luwih apik, layanan luwih puas.
Kita sregep sinau kanggo nggarap sampeyan!

Úa:

3 #, 5 #, 10 # : Talc, Mica, Fluorphlogopite sintetik, Dimethicone, Silica, Caprylic / Capric Triglyceride, Boron Nitride, Polyethylene, Magnesium Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol 、 Ethylhexylylly 77891), Iron Oxides (CI 77499, CI 77492, CI 77491), Red 40 Lake (CI 16035), Tlaga biru 1 (CI 42090), Danau Danau Kuning (CI 5) .19140 #, 1 #, 2 #, 4 #, 6 #, 7 #, 8 #: Talc, Mica, Fluorphlogopite sintetik, Dimethicone, Silica, Caprylic / Capric Triglyceride, Boron Nitride, Polyethylene, Magnesium Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexyl : Oksida Besi (CI 9, CI 77499, CI 77492), Red 77491 Lake (CI 40), Ultramarines (CI 16035), Danau Biru 77007 (CI 1), Danau Kuning 42090 (CI 5). 19140 #, 11 #, 12 #, 13 #, 14 #, 15 #, 16 # : Mica, Fluorphlogopite sintetik, Dimethicone, Silica, Caprylic / Capric Triglyceride, Boron Nitride, Polyethylene, Magnesium Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Magnesium Aluminium Silicate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tin Oxide, Mei ngemot: Iron Oxides (CI 17, CI 77499, CI 77492), Red 77491 Lake (CI 40), Ultramarines (CI 16035), Violet Manganese (CI 77007), Blue 77742 Lake (CI 1), Danau Tlaga 42090 Kuning (CI 5) .19140 # : Fluorphlogopite sintetik, Magnesium Stearate, Dimethicone, Caprylic / Capric Triglyceride, Polyethylene, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Acrylates Copolymer, Polyethephene, Polyethephene ), Tlaga Merah 18 (CI 40).

Desainer: LFOTPP

$ 13.78 USD
Quantity
- +