Cart My

Cedhak

free Shipping

SALE

2012-2017 Tesla Model S Tampilan Layar Protector

⑴ 9H Tempered Sreen: Nglindhungi Layar saka Scratch, Explosion lan Debris
(2) Ngurangi keselarasan mripat
⑶ Nyegah Smudge Layar Sentuh
⑷ Defend layar saka lenga utawa barang reged liyane.

[qiege]

2012-2017 Tesla Model S Tampilan Layar Protector

60 60D 70 70D P85D 90D 100 P100D 75D P90D P100D

Tesla 17-Inch Center Layar Sentuh kanggo Mobil Sutresna

Produsen Proteksi Layar navigasi mobil

2012-2017 Tesla Model S Tampilan Layar Protector

Kekuatan Produk:

  • SUPERIOR PROTECTION, 9H Kekerasan lan Kapasitas 0.25mm, kaca iki njaga kapabilitas tutul Navigator GPS nalika njaga perasaan sing luwih apik, anti-scratch & anti-bledosan.
  • CRISP AND CLEAR VISUALS. Nginstal tutup layar ora bakal mangaruhi warna, ukuran lambang lan kemampuan layar tutul layar GPS sampeyan. Iku mung bakal tetep aman saka bledug, goresan, lenga, banyu lan sidik jari dll.
  • TINGGAL LENGKAP. Dilapisi nganggo lapisan oleophobic sing nampik lenga saka driji lan nambah lancar kanggo layar navigasi.
  • LASER CUT FOR FIT PRECISE. Ora perlu kanggo motong pinggir, amarga kompatibel karo 2017 2018 Nissan Armada 8 Inch.
  • ENCOURI CLEANING HASSLE-FREE. Kanggo njaga pelindung layar GPS sing cetha lan ora ana bledug, mung ngilangke karo kain microfiber. Ora perlu nggunakake bahan kimia reresik.

2012-2017 Tesla Model S Tampilan Layar Protector

Kenapa Sampeyan Butuh Pelindung Layar Navigasi?
Nalika sampeyan tetep nggunakake Navigator mobil, sampeyan bakal sok dong mirsani sing tetep ndelok tampilan anyar bisa dadi tugas sing akeh wektu.

Wektu iki, bakal ditutupi karo driji-driji, bledug, goresan, utawa ing kasus paling cetha, kanthi cairan sing ora sengaja utawa goresan cilik saka cincin sing tahan urip layar.
Nanging aja wedi! Kita duwe solusi sampurna kanggo ngreksa kondisi mint navigator GPS sampeyan!

LFOTPP

Apa Ndadekake ♥ LFOTPP Mobil Pandhu Arah Layar Protector ♥ Dadi High Slling?
✔ Visual visual sing cetha, perasaan sentuhan nyaman dijamin!
✔ Rekam cap anti, anti scratch, anti-bledosan lan anti-lenga.
✔ Kekandelan 0.26mm sing sampurna. Nemtokake kondisi layar mertu tanpa ngorbanake kemampuan tutul nalika ningkatake lancar lan jelas.
✔ Dibuat saka polimer sing tahan cepet nggerake scratch lan dilapisi nganggo lapisan oleophobic supaya bisa tahan kanggo smudges sidik jari.
✔ Ora bakal ditinggalake ing layar pandhu arah nalika mbusak tutup.
✔ Yen protector layar dadi berminyak utawa kotor, mung ngusap permukaan kanthi kain microfiber lan bakal katon anyar maneh Ora ana zat pembersih mbebayani!

LFOTPP 9H kaca tempered

[Keuntungan kita]
1. Tanggapan cepet, staf layanan pelanggan profesional ngetutake supaya, kanggo layanan sampeyan;
2. Kacepetan pangiriman cepet, manawa ana stok utawa supaya bisa dilakoni, kita bakal nyoba sing paling apik kanggo dikirim kanthi cepet.
3. Gunggung informasi pengiriman kanthi cara sing pas wektune, supaya sampeyan bisa fokus ing bisnis sampeyan, kanthi kurang disenengi dening tuku.
4. Ing macem-macem wis lengkap, kita usaha dadi pemasok profesional, lan kerja karo sampeyan kanggo nambah struktur produk kanggo memenuhi permintaan pasar.

Certificate kita

LFOTPP

Kita bakal ngirim sampeyan penggantian gratis kanggo:

- Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane

-Pelindung layar sing rusak

-Aja pas karo piranti sampeyan

-30 dina ora ana alesan kanggo bali

Kabar:
Sadurunge nggawe pesanan, priksa manawa layar sampeyan minangka jinis asli.
Kita uga nampa disesuaikan, pls marang kita dikarepake.

Proses Produksi

Supplier LFOTPP

LFOTPP yaiku produser profesional sing melu pengembangan, desain, produksi lan penjualan film pandhu arah.

Ana sawetara produk interior otomotif, lan spesifikasi lan gaya produk bisa dirancang lan diprodhuksi.

Kita nyengkuyung ing ukuran customer, anggere kita, kita bakal menehi jaminan kualitas apik. Pabrik bakal nyedhiyakake pelanggan karo kabutuhan kacepetan lan kualitas.

Kita ngasilake pengalaman profesional pirang-pirang taun, pabrik wis tansah adhering ing "integritas, kualitas, stabilitas, inovasi" filosofi bisnis, antusias kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi kualitas sing luwih apik, harga luwih menguntungkan, luwih nyenengake layanan,

Kita njaga kontrak, Tanggung jawab, njamin kemajuan, kualitas saben pesanan, lan nggawe produsen prodhuksi pribadi sing kondhang.

Usaha kanggo entuk pembangunan kanthi cepet, kanca bisnis sambutan kanggo negosiasi bisnis!

Kita sregep sinau kanggo nggarap sampeyan!

Úa:

3 #, 5 #, 10 # : Talc, Mica, Fluorphlogopite sintetik, Dimethicone, Silica, Caprylic / Capric Triglyceride, Boron Nitride, Polyethylene, Magnesium Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol 、 Ethylhexylylly 77891), Iron Oxides (CI 77499, CI 77492, CI 77491), Red 40 Lake (CI 16035), Tlaga biru 1 (CI 42090), Danau Danau Kuning (CI 5) .19140 #, 1 #, 2 #, 4 #, 6 #, 7 #, 8 #: Talc, Mica, Fluorphlogopite sintetik, Dimethicone, Silica, Caprylic / Capric Triglyceride, Boron Nitride, Polyethylene, Magnesium Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexyl : Oksida Besi (CI 9, CI 77499, CI 77492), Red 77491 Lake (CI 40), Ultramarines (CI 16035), Danau Biru 77007 (CI 1), Danau Kuning 42090 (CI 5). 19140 #, 11 #, 12 #, 13 #, 14 #, 15 #, 16 # : Mica, Fluorphlogopite sintetik, Dimethicone, Silica, Caprylic / Capric Triglyceride, Boron Nitride, Polyethylene, Magnesium Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Magnesium Aluminium Silicate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tin Oxide, Mei ngemot: Iron Oxides (CI 17, CI 77499, CI 77492), Red 77491 Lake (CI 40), Ultramarines (CI 16035), Violet Manganese (CI 77007), Blue 77742 Lake (CI 1), Danau Tlaga 42090 Kuning (CI 5) .19140 # : Fluorphlogopite sintetik, Magnesium Stearate, Dimethicone, Caprylic / Capric Triglyceride, Polyethylene, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Acrylates Copolymer, Polyethephene, Polyethephene ), Tlaga Merah 18 (CI 40).

Desainer: LFOTPP

$ 17.60 USD $ 23.99 USD
Quantity
- +