2013-2018 Toyota Avalon Entune 7-Inch Protector Layar - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

SALE

2013-2018 Toyota Avalon Entune 7-Inch Tampilan Layar Protector

Desainer: CDEFG

$ 12.89 $ 18.99
Quantity
- +

Details

⑴ 9H Tempered Screen: Nglindhungi Layar saka Scratch, Explosion lan Debris;
(2) Ngurangi kesele mripat;
⑶ Nyegah Smudge Layar Sentuh;
⑷ Defend layar saka lenga utawa barang reged liyane. 

Aksesoris Mobil LFOTPP Produsen, Supplier, Kami Penawaran Harga Grosir.
Enquiry Now: lfotpp@outlook.com

[qiege]

Apa Sampeyan kudu nginstal Proteksi Layar Navigasi Mobil? 

Proteksi layar navigasi LFOTPP

Langkah-langkah Instalasi Standar:


1. Ngresiki tampilan nganggo gelas alkohol, banjur layar tampilan usap kain garing, pungkasane mbusak partikel bledug nganggo stiker.
2. Selehake film kaca tempered ing layar, kanggo konfirmasi yen bisa digunakake.
3. Rampung nambani film adesine saka mburi kaca lan pasang ing layar.
Yen isih ana sawetara bledug, angkat kaca rada lan nggunakake bledug kanggo mbusak bledug.
4. Yen kabeh iku bener, cukup nempatake film kaca tempered marang layar saka ngarep, tampilan bakal bisa digunakake.

 

Service Layanan Sawise Didol】

- Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane

-Pelindung layar sing rusak

-Aja pas karo piranti sampeyan

-30 dina ora ana alesan kanggo bali

 

【KURSUS KAMI】

LFOTPP

LFOTPP yaiku produser profesional sing melu pengembangan, desain, produksi lan penjualan film pandhu arah.

Ana sawetara produk interior otomotif, lan spesifikasi lan gaya produk bisa dirancang lan diprodhuksi.

Kita nyengkuyung ing ukuran customer, anggere kita, kita bakal menehi jaminan kualitas apik. Pabrik bakal nyedhiyakake pelanggan karo kabutuhan kacepetan lan kualitas.

Kita ngasilake pengalaman profesional pirang-pirang taun, pabrik wis tansah adhering ing "integritas, kualitas, stabilitas, inovasi" filosofi bisnis, antusias kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi kualitas sing luwih apik, harga luwih menguntungkan, luwih nyenengake layanan,

Kita njaga kontrak, Tanggung jawab, njamin kemajuan, kualitas saben pesanan, lan nggawe produsen prodhuksi pribadi sing kondhang.

Usaha kanggo entuk pembangunan kanthi cepet, kanca bisnis sambutan kanggo negosiasi bisnis!

Kita sregep sinau kanggo nggarap sampeyan!

Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid