2013-2018 Toyota RAV4 Entune 7-Inch Protector Layar - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

SALE

2013-2018 Toyota RAV4 Entune 7-Inch Tampilan Layar Protector

Desainer: CDEFG

$ 12.89 $ 18.99
Quantity
- +

Details

Screen Layar 9H Tempered : Jaga layar sampeyan saka Ngeruk, Mbledhos, lan lebu;
(2) Ngurangi kesele mripat;
⑶ Nyegah Smudge Layar Sentuh;
⑷ Defend layar saka lenga utawa barang reged liyane. 

Aksesoris Mobil LFOTPP Produsen, Supplier, Kami Penawaran Harga Grosir.
Enquiry Now: lfotpp@outlook.com

2013-2018 Toyota RAV4 Entune 7-Inch Protector Layar

2013-2018 Toyota RAV4 Entune 7-Inch Tampilan Layar Protector

Apa Sampeyan kudu nginstal Toyota Navigator Screen Protector? 

Proteksi layar navigasi LFOTPP

Langkah-langkah Instalasi Standar:


1. Ngresiki tampilan nganggo gelas alkohol, banjur layar tampilan usap kain garing, pungkasane mbusak partikel bledug nganggo stiker.
2. Selehake film kaca tempered ing layar, kanggo konfirmasi yen bisa digunakake.
3. Rampung nambani film adesine saka mburi kaca lan pasang ing layar.
Yen isih ana sawetara bledug, angkat kaca rada lan nggunakake bledug kanggo mbusak bledug.
4. Yen kabeh iku bener, cukup nempatake film kaca tempered marang layar saka ngarep, tampilan bakal bisa digunakake.

 

Product Guarantee, Worry-Free After Sale, Penggantian Warranty kanggo:

- Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane

-Pelindung layar sing rusak

-Aja pas karo piranti sampeyan

-30 dina ora ana alesan kanggo bali

 

【KURSUS KAMI】

LFOTPP

Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid