2014 2015 2016 2017 2018 Lexus GX 460 8 "Layar Sentuh Disp Mobil - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

SALE

2014 2015 2016 2017 2018 Lexus GX 460 8 "Tampilan Layar Sentuh Layar Tampilan Layar Layar Protektor

Desainer: CDEFG

$ 12.89 $ 18.99
Quantity
- +

Details

  • PROTEKSI SUPERIOR, 9H Hardness lan 0.26mm Thickness, tutup kaca iki njaga kemampuan tutul navigator GPS nalika njaga perasaan tutul sing luwih apik, Anti-Scratch & Anti-explosion.
  • CRISP LAN VISUAL BERSIH. Nginstal tutup layar ora bakal mengaruhi warna, ukuran ikon, lan kemampuan layar tutul ing tampilan GPS sampeyan. Iku bakal tetep aman saka bledug, goresan, minyak, banyu, lan bekas driji, lsp.
  • TINGGAL LENGKAP. Dilapisi nganggo lapisan oleophobic sing nampik lenga saka driji lan nambah lancar kanggo layar navigasi.
  • LASER CUT FOR PRECISE FIT. Ora prelu motong pinggiran, amarga kompatibel karo Lexus GX 2014 2015 Inch 2016 2017 2018 460 8.
  • ENCOURI CLEANING HASSLE-FREE. Kanggo njaga pelindung layar GPS sing cetha lan ora ana bledug, mung ngilangke karo kain microfiber. Ora perlu nggunakake bahan kimia reresik.


Aksesoris Mobil LFOTPP Produsen, Supplier, Kami Penawaran Harga Grosir.
Enquiry Now: lfotpp@outlook.com

2014 2015 2016 2017 2018 Lexus GX 460 8 "Tampilan Layar Sentuh Layar Tampilan Layar Layar Protektor

2014 2015 2016 2017 2018 Lexus GX 460 Tampilan Layar Tutul Tampilan Layar Navigasi Layar Protector

Apa Sampeyan kudu nginstal Proteksi Layar Navigasi Mobil? 

Proteksi layar navigasi LFOTPP

Langkah-langkah Instalasi Standar:


1. Ngresiki tampilan nganggo gelas alkohol, banjur layar tampilan usap kain garing, pungkasane mbusak partikel bledug nganggo stiker.
2. Selehake film kaca tempered ing layar, kanggo konfirmasi yen bisa digunakake.
3. Rampung nambani film adesine saka mburi kaca lan pasang ing layar.
Yen isih ana sawetara bledug, angkat kaca rada lan nggunakake bledug kanggo mbusak bledug.
4. Yen kabeh iku bener, cukup nempatake film kaca tempered marang layar saka ngarep, tampilan bakal bisa digunakake.

 

Service Layanan Sawise Didol】

- Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane

-Pelindung layar sing rusak

-Aja pas karo piranti sampeyan

-30 dina ora ana alesan kanggo bali

 

【KURSUS KAMI】

LFOTPP

2019 Lexus UX Tampilan Protector PET Plastic Film
Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid