2015 2016 2017 2018 Hyundai 9-inch Screen Protector - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

SALE

2015-2019 Hyundai 9-inch Protector Layar

Desainer: CDEFG

$ 12.80 $ 18.99
Quantity
- +

Details

⑴ Anti Aging Screen.
(2) 9H Tempered Screen: Nglindhungi Layar saka Scratch, Explosion lan Debris;
⑶ Ngurangi kelenturan Eye;
⑷ Nyegah Layar Fingerprint Smudge;
⑸ Defend layar saka Oil utawa Other Dirty Things.
⑹ Priksa Urip Sampeyan supaya Luwih, Tansah Mobil Kekasih supaya Bersih Kabeh Wektu.

Aksesoris Mobil LFOTPP Produsen, Supplier, Kami Penawaran Harga Grosir.
Enquiry Now: lfotpp@gmail.com

2015 2016 2017 2018 Hyundai 9-inch Screen Protector [universal]

 

2015 2016 2017 2018 Hyundai Genesis G80 9.2-inch Layar Layar Protector 

Apa Sampeyan kudu Nginstal Hyundai Navigation Screen Protector? 

Proteksi layar navigasi LFOTPP

Langkah-langkah Instalasi Standar:


1. Ngresiki tampilan nganggo gelas alkohol, banjur layar tampilan usap kain garing, pungkasane mbusak partikel bledug nganggo stiker.
2. Selehake film kaca tempered ing layar, kanggo konfirmasi yen bisa digunakake.
3. Rampung nambani film adesine saka mburi kaca lan pasang ing layar.
Yen isih ana sawetara bledug, angkat kaca rada lan nggunakake bledug kanggo mbusak bledug.
4. Yen kabeh iku bener, cukup nempatake film kaca tempered marang layar saka ngarep, tampilan bakal bisa digunakake.

 

Service Layanan Sawise Didol】

- Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane

-Pelindung layar sing rusak

-Aja pas karo piranti sampeyan

-30 dina ora ana alesan kanggo bali

 

【KURSUS KAMI】

LFOTPP

Produk Proses

LFOTPP

 

LFOTPP  yaiku manufaktur profesional sing melu pembangunan, desain, produksi lan penjualan.
Kita nganget ukuran pelanggan, anggere kita, bakal menehi sampeyan jaminan kualitas apik.

Pabrik bakal nyedhiyakake pelanggan kanthi kabutuhan kecepatan lan kualitas.
Kita ngumpulake pengalaman profesional pirang-pirang taun, pabrik wis tansah adhering kanggo "integritas, kualitas, stabilitas, inovasi" filosofi bisnis, antusias kanggo nyedhiyakake pelanggan kita kanthi kualitas sing luwih apik, prices luwih apik, layanan luwih puas.
Kita sregep sinau kanggo nggarap sampeyan!

Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid