2015-2019 Ford S-Max II / Galaxy III / Edge 8-Inch Layar Sentuh Protec - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

SALE

2015-2019 Ford S-Max II / Galaxy III / Puncak 8-Inch Layar Layar Protector

Desainer: CDEFG

$ 12.89 $ 18.99
Quantity
- +

Details

2015-2017 Ford S-Max II / Galaxy III / Pinggiran 8-Inch Tampilan

• Perlindhungan luwih gedhe € º9H Kekerasan lan kekandelan 0.25mm, tutup kaca iki njaga kemampuan tutul navigator GPS nalika njaga perasaan tutul sing luwih apik, Anti-Gores & Anti-bledosan.


• Visual sing asri lan bening £ º Nginstal tutup layar ora bakal mengaruhi warna, ukuran ikon lan kemampuan layar tutul tampilan GPS sampeyan. Iku bakal tetep aman saka bledug, goresan, minyak, banyu lan bekas driji lsp.


• Ora ono smudges bekas driji £ º Dilapisi lapisan oleophobic sing ngusir minyak sing isih ana ing bekas driji lan nambah kelancaran tambahan ing layar navigasi.


• Motong laser kanthi pas: Ora prelu dipotong, amarga kompatibel.


• Nikmati repot-repot gratis: Supaya pelindung layar GPS bening lan tanpa bledug, cukup usap nganggo kain microfiber. Ora prelu nggunakake bahan pembersih sing mbebayani.

LFOTPP Produsen pelindung Layar navigasi mobil

 

2015-2017 Ford S-Max II / Galaxy III / Puncak 8-Inch Layar Layar Protector

Kenapa Sampeyan Perlu Protector Screen Navagation? 
Nyegah Smudge Layar Sidik Jari. 
Nglindhungi Layar saka Scratch, Explosion, lan Debris. 
Defend layar saka lenga utawa barang reged liyane, Ngurangi keselane mripat. 
Nalika sampeyan drive karo cah wadon apik / cah lanang, sampeyan bisa ndeleng dheweke / pasuryan saka iku. 

paket: 
1 X Navigasi Layar Protector 
1 X Instalasi Alat Bantu Tambahan (Plastik Sucker * 1, Panyekat Penghapus Debu * 1, Alkohol Prep Pad * 1, Micro-Fiber Cleaning Cloth * 1) 


 

Langkah Instalasi 
1. Ngresiki tampilan nganggo gelas alkohol, banjur layar tampilan usap kain garing, pungkasane mbusak partikel bledug nganggo stiker.
2. Selehake film kaca tempered ing tampilan £ ¬kanggo konfirmasi yen cocog.
3. Rampung nambani film adesine saka mburi kaca lan pasang ing layar.
Yen isih ana sawetara bledug, angkat kaca rada lan nggunakake bledug kanggo mbusak bledug.
4. Yen kabeh iku bener, cukup nempatake film kaca tempered marang tampilan saka ngarep sing bakal ditampilake.

¡¾Keunggulan Kita
1. Tanggapan cepet, staf layanan pelanggan profesional ngetutake pesanan, kanggo layanan sampeyan.
2. Kacepetan pangiriman cepet, manawa ana stok utawa supaya bisa dilakoni, kita bakal nyoba sing paling apik kanggo dikirim kanthi cepet.
3. Gunggung informasi pengiriman kanthi cara sing pas wektune, supaya sampeyan bisa fokus ing bisnis sampeyan, kanthi kurang disenengi dening tuku.
4. Ing macem-macem wis lengkap, kita usaha dadi pemasok profesional, lan kerja karo sampeyan kanggo nambah struktur produk kanggo memenuhi permintaan pasar.

 

¡¾Certificate kita¡¿

Kita bakal ngirim sampeyan penggantian gratis kanggo:

- Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane

-Pelindung layar sing rusak

-Aja pas karo piranti sampeyan

-30 dina ora ana alesan kanggo bali

 

 

Proses Produksi

LFOTPP yaiku produser profesional sing melu pengembangan, desain, produksi lan penjualan film pandhu arah.

Kita nyengkuyung ing ukuran customer, anggere kita, kita bakal menehi jaminan kualitas apik. Pabrik bakal nyedhiyakake pelanggan karo kabutuhan kacepetan lan kualitas.

Kita ngasilake pengalaman profesional pirang-pirang taun, pabrik wis tansah adhering ing "integritas, kualitas, stabilitas, inovasi" filosofi bisnis, antusias kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi kualitas sing luwih apik, harga luwih menguntungkan, luwih nyenengake layanan,

Kita njaga kontrak, Tanggung jawab, njamin kemajuan, kualitas saben pesanan, lan nggawe produsen prodhuksi pribadi sing kondhang.

Usaha kanggo entuk pembangunan kanthi cepet, kanca bisnis sambutan kanggo negosiasi bisnis!

Kita sregep sinau kanggo nggarap sampeyan!

Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid