2015-2019 Nissan Murano NissanConnect Layar Navigasi Mobil 7 Inch Pro - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

SALE

2015-2019 Nissan Murano NissanConnect 7 Inch Car Navigation Screen Protector

Desainer: CDEFG

$ 12.80 $ 18.99
Quantity
- +

Details

2015-2017 Nissan Murano NissanConnect 7 Inch Car Navigation Screen Protector

Produk kasebut adsorbed dening gel nano-silika, tanpa gam, lan bisa digunakake kanthi aman.
Bisa dibusak lan ora kena pengaruh layar pandhu arah ing fungsi utawa tampilan (residue utawa lengket).


2015-2017 Nissan Murano NissanConnect 7 Inch Car Navigation Screen Protector

2015-2017 Nissan Murano NissanConnect 7 Inch Car Navigation Screen Protector

 

2015-2017 Nissan Murano NissanConnect 7 Inch Car Navigation Screen Protector

Kekuatan Produk:
¢ Teknologi pertahanan sing akeh: Kaca diperkuat kanggo kekuatan kaping pindho minangka akeh minangka alternatif non-tempered lan resistance efektif marang goresan lan sidik jari.


¢ Ú HD & Rame Tutul Rame, supaya gampang di resiki, mung ngilangke alus.


¢ Û Clear and Crisp Visuals. Nginstal tutup layar ora bakal mangaruhi warna, ukuran lambang lan kemampuan layar tutul layar GPS sampeyan. Iku mung bakal tetep aman saka bledug, goresan, lenga, lan banyu.


¢ Ü Enjoy Client Hassle-Free. Kanggo njaga pelindung layar GPS sing cetha lan ora ana bledug, mung ngilangke karo kain microfiber. Ora perlu nggunakake bahan kimia reresik.


¢ Ý Fungsi adsorpsi otomatis
Kanthi fungsi adsorpsi, papat sudhut bisa didadekake kanggo adsorpsi, ora ana generasi gelembung
Mung sawise layar wis di resiki, simpen lan sijine mudhun.
Nyebar saka siji pojok menyang sisih liyane, bisa kanthi otomatis diadaptasi tanpa gelembung.


¢ ÞHigh resistance suhu 85 °, low temperature resistance minus 30 °
Fitur produk ing ndhuwur cocok kanggo film transparan ponsel, film layar sutra, film 4D.

 

We offer customization and borongan prices with tempered glass film £ ¬

Ayo nyuwun priksaan marang lfotpp@outlook.com

 

2015-2017 Nissan Murano NissanConnect 7 Inch Car Navigation Screen Protector

Pengumuman £ º
Kita ndhukung pelindung layar navigasi global £ ¬
Yen sampeyan ora bisa nemokake, hubungi kita.
Kita bisa nyedhiyani petik.
lfotpp@outlook.com

paket: 
1 X Navigasi Layar Protector 
1 X Instalasi Alat Bantu Tambahan (Plastik Sucker * 1, Panyekat Penghapus Debu * 1, Alkohol Prep Pad * 1, Micro-Fiber Cleaning Cloth * 1) 

2015-2017 Nissan Murano NissanConnect 7 Inch Car Navigation Screen Protector
 

Langkah Instalasi 
1. Ngresiki tampilan nganggo gelas alkohol, banjur layar tampilan usap kain garing, pungkasane mbusak partikel bledug nganggo stiker.
2. Selehake film kaca tempered ing tampilan £ ¬kanggo konfirmasi yen cocog.
3. Rampung nambani film adesine saka mburi kaca lan pasang ing layar.
Yen isih ana sawetara bledug, angkat kaca rada lan nggunakake bledug kanggo mbusak bledug.
4. Yen kabeh iku bener, cukup nempatake film kaca tempered marang tampilan saka ngarep sing bakal ditampilake.

 

¡¾Certificate kita¡¿

2015-2017 Nissan Murano NissanConnect 7 Inch Car Navigation Screen Protector

Kita bakal ngirim sampeyan penggantian gratis kanggo:

- Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane

-Pelindung layar sing rusak

-Aja pas karo piranti sampeyan

-30 dina ora ana alesan kanggo bali

 

 

Proses Produksi

2015-2017 Nissan Murano NissanConnect 7 Inch Car Navigation Screen Protector

LFOTPP  yaiku manufaktur profesional sing melu pembangunan, desain, produksi lan penjualan.
Kita nganget ukuran pelanggan, anggere kita, bakal menehi sampeyan jaminan kualitas apik.

Pabrik bakal nyedhiyakake pelanggan kanthi kabutuhan kecepatan lan kualitas.
Kita ngumpulake pengalaman profesional pirang-pirang taun, pabrik wis tansah adhering kanggo "integritas, kualitas, stabilitas, inovasi" filosofi bisnis, antusias kanggo nyedhiyakake pelanggan kita kanthi kualitas sing luwih apik, prices luwih apik, layanan luwih puas.
Kita sregep sinau kanggo nggarap sampeyan!

Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid