2015-2019 Nissan Murano NissanConnect Layar Navigasi 8-inch Melindungi - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

SALE

2015-2019 Nissan Murano NissanConnect 8-inch Navigasi Layar Protector

Desainer: CDEFG

$ 12.80 $ 18.99
Quantity
- +

Details

2015-2017 Nissan Murano NissanSambungake Layar Sentuh 8-inch

LFOTPP HD Clear TEMPERED GLASS Car In-Dash Screen Protective Film

Produsen Proteksi Layar navigasi mobil

Kekuatan Produk:

  • PROTEKSI SUPERIOR, 9H Hardness lan 0.25mm Thickness, tutup kaca iki njaga kemampuan tutul navigator GPS nalika njaga perasaan tutul sing luwih apik, Anti-Scratch & Anti-explosion.
  • CRISP AND CLEAR VISUALS. Nginstal tutup layar ora bakal mangaruhi warna, ukuran lambang lan kemampuan layar tutul layar GPS sampeyan. Iku mung bakal tetep aman saka bledug, goresan, lenga, banyu lan sidik jari dll.
  • TINGGAL LENGKAP. Dilapisi nganggo lapisan oleophobic sing nampik lenga saka driji lan nambah lancar kanggo layar navigasi.
  • LASER CUT FOR FIT PRECISE. Ora perlu kanggo motong pinggir, amarga kompatibel karo 2017 2018 Nissan Armada 8 Inch.
  • ENCOURI CLEANING HASSLE-FREE. Kanggo njaga pelindung layar GPS sing cetha lan ora ana bledug, mung ngilangke karo kain microfiber. Ora perlu nggunakake bahan kimia reresik.

 

 

gambaran Product

2015-2017 Nissan Murano NissanSambungake Layar Sentuh 8-inch Mobil Navigation Protective Film, Mbusak Tempered Kaca HD lan Nglindhungi Eyes 

Kenapa Sampeyan Perlu Protector Screen Navagation? 
Nyegah Smudge Layar Sidik Jari. 
Nglindhungi Layar saka Scratch, Explosion, lan Debris. 
Defend layar saka lenga utawa barang reged liyane, Ngurangi keselane mripat. 
Nalika sampeyan drive karo cah wadon apik / cah lanang, sampeyan bisa ndeleng dheweke / pasuryan saka iku. 

Apa sing nggawe film pelindung supaya khusus? 
Ketebalan 1.Ultra ora bakal mangaruhi rasa Sentuhan, perasaan sing luwih apik lan luwih apik. 
2.9H Hardness bisa njamin tahan ngukur, efektif numpes tabrakan obyek hard lan gesekan, luwih anti-scratch kinerja. 
3.HD Transparent maksimal ndandani werna, kanggo ngowahi pengalaman panganggo navigasi sing jelas lan bener, definisi tinggi lan daya tahan gedhe. 
4.Easy kanggo nginstal, Adsorption Otomatis bisa ngurangi fingerprint lan lenga, hydrophobic uga gelembung gratis. 

Mobil apa sing cocok kanggo layar? 
2015-2017 Nissan Murano NissanConnect 8-inch Navigator (Specialised for Original Navigator Screen Protector / Car GPS System display Screen Protector / Navigator Layar sentuh Protector / Touch Panel Screen Protector / monitor screen protector / LCD Screen Protector and Instrument Panel Screen Protector / Dashboard Screen Pelindung) 

paket: 
1 X Navigasi Layar Protector 
1 X Instalasi Alat Bantu Tambahan (Plastik Sucker * 1, Panyekat Penghapus Debu * 1, Alkohol Prep Pad * 1, Micro-Fiber Cleaning Cloth * 1) 

¡¾Kagiyatan kita¡¿
1. Tanggapan cepet, staf layanan pelanggan profesional ngetutake supaya, kanggo layanan sampeyan;
2. Kacepetan pangiriman cepet, manawa ana stok utawa supaya bisa dilakoni, kita bakal nyoba sing paling apik kanggo dikirim kanthi cepet.
3. Gunggung informasi pengiriman kanthi cara sing pas wektune, supaya sampeyan bisa fokus ing bisnis sampeyan, kanthi kurang disenengi dening tuku.
4. Ing macem-macem wis lengkap, kita usaha dadi pemasok profesional, lan kerja karo sampeyan kanggo nambah struktur produk kanggo memenuhi permintaan pasar.

 

Certificate kita

Kita bakal ngirim sampeyan penggantian gratis kanggo:

- Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane

-Pelindung layar sing rusak

-Aja pas karo piranti sampeyan

-30 dina ora ana alesan kanggo bali

 

 

Proses Produksi

LFOTPP yaiku produser profesional sing melu pengembangan, desain, produksi lan penjualan film pandhu arah.

Ana sawetara produk interior otomotif, lan spesifikasi lan gaya produk bisa dirancang lan diprodhuksi.

Kita nyengkuyung ing ukuran customer, anggere kita, kita bakal menehi jaminan kualitas apik. Pabrik bakal nyedhiyakake pelanggan karo kabutuhan kacepetan lan kualitas.

Kita ngasilake pengalaman profesional pirang-pirang taun, pabrik wis tansah adhering ing "integritas, kualitas, stabilitas, inovasi" filosofi bisnis, antusias kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi kualitas sing luwih apik, harga luwih menguntungkan, luwih nyenengake layanan,

Kita njaga kontrak, Tanggung jawab, njamin kemajuan, kualitas saben pesanan, lan nggawe produsen prodhuksi pribadi sing kondhang.

Usaha kanggo entuk pembangunan kanthi cepet, kanca bisnis sambutan kanggo negosiasi bisnis!

Kita sregep sinau kanggo nggarap sampeyan!

Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid