2015-2018 Cadillac XTS 8-Inch Tampilan Pelindung Layar Navigasi - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

SALE

2015-2018 Cadillac XTS 8-Inch Tampilan Layar Layar Protector

Desainer: CDEFG

$ 12.89 $ 18.99
Quantity
- +

Details

 

⑴ Anti Aging Screen.

Screen 9H layar Tempered: Jaga layar saka Scratch, explosion, and Debris;

⑶ Ngurangi kelenturan Eye;

⑷ Nyegah Layar Fingerprint Smudge;

⑸ Defend layar saka Oil utawa Other Dirty Things.

⑹ Nggawe urip wong dadi luwih apik lan nyaman, Tansah Mobil Kekasihmu minangka New All Time.

Aksesoris Mobil LFOTPP Produsen, Supplier, Kami Penawaran Harga Grosir. Enquiry Now: lfotpp@gmail.com

2015-2018 Cadillac XTS 8-Inch Tampilan Layar Layar Protector

2015-2018 Cadillac XTS 8-Inch Tampilan Layar Layar Protector

 

 

 

 

 

 

 

Napa Sampeyan Perlu Nginstal Pelindung Layar Navigasi Cadillac? 

 Proteksi layar navigasi LFOTPP

Langkah-langkah Standar Instalasi 

1. Ngresiki tampilan nganggo gelas alkohol, banjur layar tampilan usap kain garing, pungkasane mbusak partikel bledug nganggo stiker.
2. Selehake film kaca tempered ing layar kanggo konfirmasi yen bisa digunakake.
3. Rampung nambani film adesine saka mburi kaca lan pasang ing layar.
Yen isih ana sawetara bledug, angkat kaca rada lan nggunakake bledug kanggo mbusak bledug.
4. Yen kabeh iku bener, cukup nempatake film kaca tempered marang tampilan saka ngarep tampilan bakal bisa digunakake.

KEPUASAN NANGGUNG JAWAB - Sawise Layanan Sale   

- Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane

-Pelindung layar sing rusak

-Aja pas karo piranti sampeyan

-30 dina ora ana alesan kanggo bali

 

 LFOTPP Certificate

LFOTPP

 

Produk Proses

LFOTPP

 

LFOTPP yaiku manufaktur profesional sing melu pembangunan, desain, produksi lan penjualan.
Kita nandheske ing kenyamanan pelanggan lan urip sing luwih apik, anggere kita nindakake, kita bakal menehi sampeyan jaminan kualitas apik.

Pabrik bakal nyedhiyakake pelanggan kanthi kabutuhan kecepatan lan kualitas.
Kita ngumpulake pengalaman profesional pirang-pirang taun, pabrik wis tansah adhering kanggo "integritas, kualitas, stabilitas, inovasi" filosofi bisnis, antusias kanggo nyedhiyakake pelanggan kita kanthi kualitas sing luwih apik, prices luwih apik, layanan luwih puas.
Kita sregep sinau kanggo nggarap sampeyan!

Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid