2015-2019 Renault Kadjar SUV Trunk Floor Tray Black Rubber All Weather - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

2015-2019 Renault Kadjar SUV Trunk Floor Tray Karet Ireng Kabeh Perlindhungan Cuaca Waterproof Wear-Resistansi

Desainer: LFOTPP

$ 80.99
Quantity
- +

Details

2015-2019 Renault Kadjar SUV Trunk Floor Tray Karet Ireng Kabeh Perlindhungan Cuaca Waterproof Wear-Resistansi

  • 🚗 PERFECT FIT: Custom-made fit sampurna kanggo 2015-2019 Renault Kadjar SUV. Nduwe bentuk lan potongan kanggo cocog karo sampeyan Renault kadjar wilayah kanggo nglindhungi cuaca kabeh
  • 🚗 ANTI-SKID: Sisih ndhuwur duwe tekstur diukir jero sing profil banget supaya barang-barang entheng ora bisa digeser nalika kewan mlumpat lan mudhun lan nglindhungi area kargo sampeyan
  • 🚗 RESMI RESMI: Nglindhungi lantai mobil kanthi maksimal saka banyu, bledug, slip, lan gores. Ora bakal ilang bentuk nalika lempitan. Nggawa tampilan sing luwih apik tinimbang tikar asli sing asale Renault kadjar
  • 🚗 FLEXIBLE & DURABLE: Mat trunk iki digawe saka bahan karet sing kandel lan abot kanthi titik anti-selip ing sisih ngisor, proteksi dobel kanggo kargo sampeyan
  • 🚗 Gampang dipasang & ngresiki: Gampang dipasang. Sijine ing ndhuwur kasur lantai sing ana utawa gunakake dhewe yen sampeyan pengin. Gampang diresiki uga. Cukup ditarik, sikat nganggo banyu sabun yen dibutuhake, banjur selehake
Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid