2016 2017 Layar Lexus RX 350 8-Inch Layar Navigasi Tampilan Mobil - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

SALE

2016 2017 Lexus RX 350 8-Inch Layar Sentuh Tampilan Layar Layar Layar Protector, HD Clear TEMPERED GLASS Car In-Dash Screen Protective Film

Desainer: CDEFG

$ 12.80 $ 18.99
Quantity
- +

Details

  • ★ Proteksi SUPERIOR, 9H Hardness and 0.25mm Thickness, tutup kaca iki njaga kapabilitas tutul navigator GPS nalika njaga perasaan tutul sing luwih apik, Anti-Gores & Anti-bledosan.
  • ★ CRISP DAN CLEAR VISUALS. Nginstal tutup layar ora bakal mangaruhi warna, ukuran lambang lan kemampuan layar tutul layar GPS sampeyan. Iku mung bakal tetep aman saka bledug, goresan, lenga, banyu lan sidik jari dll.
  • ★ NO SMU FINGERPRINT. Dilapisi nganggo lapisan oleophobic sing nampik lenga saka driji lan nambah lancar kanggo layar navigasi.
  • ★ LASER CUT FOR FIT PRECISE. Ora perlu ngilangi sudhut, amarga kompatibel karo 2016 2017 Lexus RX 350.
  • ★ CEPAT CALLING GRATIS. Kanggo njaga pelindung layar GPS sing cetha lan ora ana bledug, mung ngilangke karo kain microfiber. Ora perlu nggunakake bahan kimia reresik.

 

Aksesoris Mobil LFOTPP Produsen, Supplier, Kami Penawaran Harga Grosir.
Enquiry Now: lfotpp@gmail.com

[qiege]

2016 2017 Lexus RX 350 8-Inch Layar Sentuh Tampilan Layar Layar Layar Protector

2016 2017 Lexus RX 350 8-Inch Layar Sentuh Tampilan Layar Layar Layar Protector

 

Apa Sampeyan kudu nginstal Proteksi Layar Navigasi Mobil? 

Proteksi layar navigasi LFOTPP

Langkah-langkah Instalasi Standar:


1. Ngresiki tampilan nganggo gelas alkohol, banjur layar tampilan usap kain garing, pungkasane mbusak partikel bledug nganggo stiker.
2. Selehake film kaca tempered ing layar, kanggo konfirmasi yen bisa digunakake.
3. Rampung nambani film adesine saka mburi kaca lan pasang ing layar.
Yen isih ana sawetara bledug, angkat kaca rada lan nggunakake bledug kanggo mbusak bledug.
4. Yen kabeh iku bener, cukup nempatake film kaca tempered marang layar saka ngarep, tampilan bakal bisa digunakake.

 

Service Layanan Sawise Didol】

- Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane

-Pelindung layar sing rusak

-Aja pas karo piranti sampeyan

-30 dina ora ana alesan kanggo bali

 

【KURSUS KAMI】

LFOTPP

2019 Lexus UX Tampilan Protector PET Plastic Film
Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid