2016-2018 2019 2020 2021 Skoda Kodiaq RS 9.2-Inch Navigation Screen Pr - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

SALE

2016-2018 2019 2020 2021 Skoda Kodiaq RS 9.2-Inch Pelindung Layar Navigasi

Desainer: CDEFG

$ 12.80 $ 18.99
Quantity
- +

Details

LFOTPP Skoda Kodiaq RS 9.2-Inch Navigation Screen Protector - 9H Scratch Resistant Anti-Fingerprint Protector Screen Protector GPS Navi Slide

Glass Kaca 9H Tempered : Jaga layar sampeyan saka Gores, Mbledhos lan lebu;
(2) Ngurangi kesele mripat;
⑶ Nyegah Smudge Layar Sentuh;
⑷ Defend layar saka lenga utawa barang reged liyane. 

Aksesoris Mobil LFOTPP Produsen, Supplier, Kami Penawaran Harga Grosir.
Enquiry Now: lfotpp@outlook.com

[qiege]

Mobil asli Darmabakti: Khusus dirancang kanggo 2017 2018 Skoda Karoq Columbus Layar Tutul.
9H kekerasan - Shatterproof, Scratch Proof, ngurangi ciloko sing ora perlu, kayata piso, tombol lan barang-barang keras liyane
Anti-Fingerprint - Pelapisan Oleophobic nglindhungi kringet lan anti-sidik jari. Lan gampang kanggo nginstal, mung menit. (adsorpsi otomatis)
0.25mm Tipis - Tanggepan dhuwur lan transparansi dhuwur lan sensitivitas dhuwur (> 99%), uga adhesi sing sampurna, njaga kualitas tampilan asli lan njaga perasaan tutul asli
Cakupan pengiriman: Film proteksi navigasi x 1, alat bantu tambahan x 1 (plastik sangkal cangkir, stiker penyingkiran debu, swab alkohol, microfibre cleaning cloth)

Apa Sampeyan kudu nginstal Proteksi Layar Navigasi Mobil? 

Proteksi layar navigasi LFOTPP

Langkah-langkah Instalasi Standar:


1. Ngresiki tampilan nganggo gelas alkohol, banjur layar tampilan usap kain garing, pungkasane mbusak partikel bledug nganggo stiker.
2. Selehake film kaca tempered ing layar, kanggo konfirmasi yen bisa digunakake.
3. Rampung nambani film adesine saka mburi kaca lan pasang ing layar.
Yen isih ana sawetara bledug, angkat kaca rada lan nggunakake bledug kanggo mbusak bledug.
4. Yen kabeh iku bener, cukup nempatake film kaca tempered marang layar saka ngarep, tampilan bakal bisa digunakake.

 

Service Layanan Sawise Didol】

- Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane

-Pelindung layar sing rusak

-Aja pas karo piranti sampeyan

-30 dina ora ana alesan kanggo bali

 

【KURSUS KAMI】

LFOTPP



Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid