2016-2021 Skoda Kodiaq RS Bolero Infotainment System 8 ″ Layar Lindhungi - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

SALE

2016-2021 Skoda Kodiaq RS Bolero Infotainment System 8 ″ Protector Screen

Desainer: CDEFG

$ 12.80 $ 18.99
Quantity
- +

Details

LFOTPP Skoda Kodiaq RS Bolero Infotainment System 8-Inch Navigation Screen Protector - 9H Scratch Resistant Anti-Fingerprint Bulletproof Protector GPS GPS Navi Slide

Glass Kaca 9H Tempered : Jaga layar sampeyan saka Gores, Mbledhos lan lebu;
(2) Ngurangi kesele mripat;
⑶ Nyegah Smudge Layar Sentuh;
⑷ Defend layar saka lenga utawa barang reged liyane. 

Aksesoris Mobil LFOTPP Produsen, Supplier, Kami Penawaran Harga Grosir.
Enquiry Now: lfotpp@outlook.com

[qiege]

Mobil Asli Darmabakti: Khusus dirancang kanggo layar Sentuhan Skrin Kodiaq RS 2016-2018.
9H Hardness - Shatterproof, Scratch Proof, ngurangi ciloko sing ora perlu, kayata piso, tombol lan barang-barang keras liyane. Punika ing pinggir jarak cilik (sekitar 1mm) nanging ora katon lan kanggo instalasi lan penghapusan.
Anti-Fingerprint - Pelapisan Oleophobic nglindhungi kringet lan anti-sidik jari, instalasi gampang, gampang dibersihake sakwise. (Ps: Ing sidik jari ora sirna nanging sacara nyata dikurangi) (adsorpsi otomatis)
0.25mm Lancip - Tanggepan dhuwur lan transparansi dhuwur lan sensitivitas dhuwur (> 99%), uga adhesi sing sampurna, njaga kualitas tampilan asli lan njaga perasaan tutul asli.
Cakupan pengiriman: Kaca foil navigasi x 1, aksesoris pelekap x 1 (kain pembersih, kain alkohol, Dustremover dan cangkir penyedut)

2017 2018 Skoda Karoq Bolero Amundsen 8-Inch Navigation Screen Protector

Apa Sampeyan kudu nginstal Proteksi Layar Navigasi Mobil? 

Proteksi layar navigasi LFOTPP

Langkah-langkah Instalasi Standar:


1. Ngresiki tampilan nganggo gelas alkohol, banjur layar tampilan usap kain garing, pungkasane mbusak partikel bledug nganggo stiker.
2. Selehake film kaca tempered ing layar, kanggo konfirmasi yen bisa digunakake.
3. Rampung nambani film adesine saka mburi kaca lan pasang ing layar.
Yen isih ana sawetara bledug, angkat kaca rada lan nggunakake bledug kanggo mbusak bledug.
4. Yen kabeh iku bener, cukup nempatake film kaca tempered marang layar saka ngarep, tampilan bakal bisa digunakake.

 

Service Layanan Sawise Didol】

- Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane

-Pelindung layar sing rusak

-Aja pas karo piranti sampeyan

-30 dina ora ana alesan kanggo bali

 

【KURSUS KAMI】

LFOTPP




Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid