2017 2018 CR-V 7-Inch Protector Tampilan drive drive tangan tengen) - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

SALE

2017 2018 Honda CR-V 7-Inch Display Protector (kanan tangan drive)

Desainer: CDEFG

$ 12.99 $ 18.99
Quantity
- +

Details

Glass Kaca 9H Tempered : Jaga layar sampeyan saka Gores, Mbledhos lan lebu;
(2) Ngurangi kesele mripat;
⑶ Nyegah Smudge Layar Sentuh;
⑷ Defend layar saka lenga utawa barang reged liyane. 

Aksesoris Mobil LFOTPP Produsen, Supplier, Kami Penawaran Harga Grosir.
Enquiry Now: lfotpp@outlook.com

[qiege]

2017 2018 Honda CR-V 7-Inch Display Protector (kanan tangan drive)

2017 2018 Honda CR-V LX EX EX-L Touring, kanggo nglindhungi layar navigasi sing disply uga.

Apa kauntungan? 9H Hardness Anti Scratch, Oleophobic Coating, Anti-blast, Anti Fingerprint, Anti Glare, Filter UV.Automatic Adsorption.

Ora ana sing bisa nandhingake operasi? Ora, 0.25MM ULTRA THIN ora bakal mengaruhi sensitivitas; DEFINISI TINGKAT menehi pengalaman nggunakake sing jelas lan bener.

Apa materie? Materi kaca sing diimpor karo nanoteknologi canggih, lan pemotongan laser kanggo nyamakake layar piranti asli kanggo 2017 2018 Honda CR-V Series.

Apa kalebu? 1 X Navigation Screen Protector; 1 X Alat Bantu Instalasi (Sucker Plastik, Stik Pelepasan Pinggir, Praktis Alkohol Prep, Micro-Fiber Cleaning Cloth), Paket Hadiah 1 X.

2017 2018 pelindung layar CR-V

 

 

Apa Sampeyan kudu nginstal Proteksi Layar Navigasi Mobil? 

Proteksi layar navigasi LFOTPP

Langkah-langkah Instalasi Standar:



1. Ngresiki tampilan nganggo gelas alkohol, banjur layar tampilan usap kain garing, pungkasane mbusak partikel bledug nganggo stiker.
2. Selehake film kaca tempered ing layar, kanggo konfirmasi yen bisa digunakake.
3. Rampung nambani film adesine saka mburi kaca lan pasang ing layar.
Yen isih ana sawetara bledug, angkat kaca rada lan nggunakake bledug kanggo mbusak bledug.
4. Yen kabeh iku bener, cukup nempatake film kaca tempered marang layar saka ngarep, tampilan bakal bisa digunakake.

 

Service Layanan Sawise Didol】

- Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane

-Pelindung layar sing rusak

-Aja pas karo piranti sampeyan

-30 dina ora ana alesan kanggo bali

 

【KURSUS KAMI】

LFOTPP

 

2017 2018 Honda CR-V 7-Inch Display Protector (kanan tangan drive)
Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid