Cart My

Cedhak

free Shipping

SALE

2017-2018 Skoda Karoq 9.2-Inch Navigation Screen Protector

LFOTPP Skoda Karoq 9.2-Inch Navigasi Layar Protector - 9H Scratch Anti-Capil Anti-Cap jari pelindung layar pelindung GPS Navi Slide

⑴ 9H Tempered Glass: Nglindhungi layar saka Scratch, Explosion lan Debris;
(2) Ngurangi kesele mripat;
⑶ Nyegah Smudge Layar Sentuh;
⑷ Defend layar saka lenga utawa barang reged liyane.

Aksesoris Mobil LFOTPP Produsen, Supplier, Kami Penawaran Harga Grosir.
Enquiry Now: lfotpp@outlook.com

[qiege]

Mobil asli Darmabakti: Khusus dirancang kanggo 2017 2018 Skoda Karoq Columbus Layar Tutul.
9H kekerasan - Shatterproof, Scratch Proof, ngurangi ciloko sing ora perlu, kayata piso, tombol lan barang-barang keras liyane
Anti-Fingerprint - Pelapisan Oleophobic nglindhungi kringet lan anti-sidik jari. Lan gampang kanggo nginstal, mung menit. (adsorpsi otomatis)
0.25mm Tipis - Respon dhuwur lan dhuwur transparansi lan sensitivitas dhuwur (> 99%), uga adhesi sing sampurna, ngreksa kualitas tampilan asli lan njaga perasaan asli tutul
Cakupan pengiriman: Film proteksi navigasi x 1, alat bantu tambahan x 1 (plastik sangkal cangkir, stiker penyingkiran debu, swab alkohol, microfibre cleaning cloth)

Apa Sampeyan kudu nginstal Proteksi Layar Navigasi Mobil?

Proteksi layar navigasi LFOTPP

Langkah-langkah Instalasi Standar:


1. Resik layar kanthi kain alkohol, banjur wipes kain garing nampilake layar, akhire mbusak partikel bledug nganggo stiker.
2. Selehake film kaca tempered ing tampilan, kanggo konfirmasi sing bisa diduweni.
3. Rampung nambani film adesine saka mburi kaca lan pasang ing layar.
Yen isih ana sawetara bledug, angkat kaca rada lan nggunakake bledug kanggo mbusak bledug.
4. Yen kabeh iku bener, cukup nempatake film kaca tempered marang layar saka ngarep, tampilan bakal bisa digunakake.

【Layanan Sawise-Sale】

- Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane

-Pelindung layar sing rusak

-Aja pas karo piranti sampeyan

-30 dina ora ana alesan kanggo bali

【KURSUS KAMI】

LFOTPP



Úa:

3 #, 5 #, 10 # : Talc, Mica, Fluorphlogopite sintetik, Dimethicone, Silica, Caprylic / Capric Triglyceride, Boron Nitride, Polyethylene, Magnesium Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol 、 Ethylhexylylly 77891), Iron Oxides (CI 77499, CI 77492, CI 77491), Red 40 Lake (CI 16035), Tlaga biru 1 (CI 42090), Danau Danau Kuning (CI 5) .19140 #, 1 #, 2 #, 4 #, 6 #, 7 #, 8 #: Talc, Mica, Fluorphlogopite sintetik, Dimethicone, Silica, Caprylic / Capric Triglyceride, Boron Nitride, Polyethylene, Magnesium Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexyl : Oksida Besi (CI 9, CI 77499, CI 77492), Red 77491 Lake (CI 40), Ultramarines (CI 16035), Danau Biru 77007 (CI 1), Danau Kuning 42090 (CI 5). 19140 #, 11 #, 12 #, 13 #, 14 #, 15 #, 16 # : Mica, Fluorphlogopite sintetik, Dimethicone, Silica, Caprylic / Capric Triglyceride, Boron Nitride, Polyethylene, Magnesium Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Magnesium Aluminium Silicate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tin Oxide, Mei ngemot: Iron Oxides (CI 17, CI 77499, CI 77492), Red 77491 Lake (CI 40), Ultramarines (CI 16035), Violet Manganese (CI 77007), Blue 77742 Lake (CI 1), Danau Tlaga 42090 Kuning (CI 5) .19140 # : Fluorphlogopite sintetik, Magnesium Stearate, Dimethicone, Caprylic / Capric Triglyceride, Polyethylene, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Acrylates Copolymer, Polyethephene, Polyethephene ), Tlaga Merah 18 (CI 40).

Desainer: lfotpp-auto-part

$ 22.55 USD $ 27.58 USD
Quantity
- +