2017-2021 Skoda Karoq Entri Pintu Pengawal Pengawal Scratch Cover Protector Paint - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

SALE

2017-2021 Skoda Karoq Entri Entri Entri Gores Score Cover Protector Threhold Guard Guard

Desainer: PIN YEE

$ 30.99 $ 48.99
Quantity
- +

Details

[Pengawal Entri Pintu Keuntungan Produk】
1.BEAUTIFUL lan FASHION: pinggiran perak serat karbon, njaga anti-taburan anti bumper. Protector Pedal Pedhot Pintu. Perlindungan Trunk Cat Paint Rear Bumper bisa nambah tampilan njaba kanthi dramatik.

2. Penampilan sing apik banget lan apik nuduhake pesona mobil sing unik, yaiku hiasan dhasar sing kudu dipilih para penunggang.

3.Mold khusus kanggo manufaktur Skoda Karoq, tampilan sing cerah lan apik, gampang dipasang, bisa main fungsi anti gores lan bukti awal, minangka elemen dekoratif.

2017-2019 Skoda Karoq Entra Entra Entra Entre Scre Cover Cover Protector Threhold Guard Guard, Carbon Serat Perak Edge mobil Bumper Door Guard / Rear Bumper Guard Scratch Scatch Protection Strip 100% anti banyu

2017-2019 Skoda Karoq Entri Entri Entri Gores Score Cover Protector Threhold Guard Guard

2017-2019 Skoda Karoq Entri Entri Entri Gores Score Cover Protector Threhold Guard Guard

Features Fitur Produk】
★ Bahan Karet serat berkualitas tinggi: resistansi nyandhang / efektif nglawan kadhemen / panas / tuwa / UV / Efek fungsi Nggawe goresan sing ora becik lan menehi perlindungan. Kajaba iku, bisa digunakake kanggo nutupi goresan, cat. Efek pangayoman dekoratif, Apa maneh, sampeyan bisa ngethok dawa sing dikepengini supaya cocog karo macem-macem aplikasi.


★ Kompatibilitas sing apik: Karet pelindung karet Bumper bisa dadi ubah bentuk Free lan clipping gratis. Suplemen sing dhuwur lan awet: digawe saka karet, serat karbon ora bakal nyenyut, ora bisa dibengkelake, bisa diterusake, urip sajrone layanan, ora gampang mlayu, luwih tahan lama lan stabil. gampang dipasang.

★ Material: Bahan karet berkualitas tinggi , Pasang kaset adesif 3M.Untuk pas kanggo truk, pickup utawa SUV.

Pengawal Threshold Entuk Skoda Karoq Entuk
【Pandhuan】
1. Pembukaan Permukaan: Permukaan kudu dijaga kanthi bener lan garing. Umume, kain bisa digosok karo alkohol 50%, alkohol isopropil, aseton utawa toluena. Permukaan sing diresiki pelarut kudu disaring. Bisa di-paste.

2. Instalasi Produk: Sadurunge produk wis dipasang, produk kudu diselehake ing posisi instalasi sing dibutuhake. Sawise konfirmasi posisi instalasi produk, copot kertas adesif 3M ing mburi stiker. Aja kontak ing antarane driji lan permukaan karet nalika operasi. Sawise produk wis diinstal, penet kuwat kanggo njamin kontak sing cekap lan mbuwang permukaan karet.

3. Sawise produk lan bagean dipasang, kudu ngindhari banyu lan bledug gedhe sajrone jam 24 supaya bisa dadi adhesion sing luwih apik.

【Pancegahan】Pesthekake yen awak mobil ora ana kelembapan utawa minyak sadurunge instalasi. Ngilangke nganggo gombal alus banjur tempel banjur tempel. Sawise dipasang, luwih becik ora ngumbah mobil rong dina.

【Tips】Amarga cahya, cuaca, lan liya-liyane nalika njupuk gambar, foto bisa duwe masalah warna kanggo macem-macem sebab, lan ana bedane tartamtu ing antarane dheweke lan perkara sing nyata. Produk nyata luwih unggul!

Atis Kepuasan Dijamin】 1 garansi wulan, tuku sampeyan dilindhungi nalika sampeyan nglindhungi pelindung jalur karet serbaguna ing dina iki. Yen ana kerusakan utawa sebab liya, kirimake E-mail: lfotpp@gmail.com hubungi kita, kita bakal nanggapi sajrone jam 24 bisa ditindakake. sampeyan lan ngatur. Matur suwun.
Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid