2018 2019 Mercedes benz S-CLASS 11.6-Inch Rear Screen Protector – LFOTPP Car Accessories

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

SALE

2018 2019 Mercedes Benz S-CLASS 11.6-Inch Rear Screen Protector

Desainer: CDEFG

$ 12.99 $ 18.99
Quantity
- +

Details

Glass Kaca 9H Tempered : Jaga layar sampeyan saka Gores, Mbledhos lan lebu;
(2) Ngurangi kesele mripat;
⑶ Nyegah Smudge Layar Sentuh;
⑷ Defend layar saka lenga utawa barang reged liyane. 

Aksesoris Mobil LFOTPP Produsen, Supplier, Kami Penawaran Harga Grosir.
Enquiry Now: lfotpp@outlook.com

[qiege]

  • 9H Scratch Resistance: Kaca, kanthi kekuwatan permukaan 9H, efektif nglawan tabrakan lan gesekan kanthi obyek sing keras kanggo luwih njaga layar.
  • Adsorption otomatis: Kanthi kapasitas adsorpsi, bisa otomatis adsorbsi lan adhesion knalpot.
  • Anti-Explosion: Teknologi pangreksan jeblugan sing luwih maju, kekerasan sing luwih gedhe, bisa ngetokake impact efektif, ngurangi goresan, sanajan pecah ora bakal nggawe lebu, aman digunakake.
  • Ngurangi Sidik Jari: Wear-tahan, tahan banyu, lan tahan korosi, ngurangi tandha cap driji ing layar. Sawetara zat sacara sengaja macet ing layar bisa kena pengaruh layar tutul.
  • Sensitivitas tutul: Sensitivitas tutul super, Cahya lan tipis, Gamelan lan sensitif.

2018 2019 Mercedes Benz S-CLASS 12.3-Inch Rear Screen Protector

Apa Sampeyan kudu nginstal Proteksi Layar Navigasi Mobil? 

Proteksi layar navigasi LFOTPP

Langkah-langkah Instalasi Standar:


1. Ngresiki tampilan nganggo gelas alkohol, banjur layar tampilan usap kain garing, pungkasane mbusak partikel bledug nganggo stiker.
2. Selehake film kaca tempered ing layar, kanggo konfirmasi yen bisa digunakake.
3. Rampung nambani film adesine saka mburi kaca lan pasang ing layar.
Yen isih ana sawetara bledug, angkat kaca rada lan nggunakake bledug kanggo mbusak bledug.
4. Yen kabeh iku bener, cukup nempatake film kaca tempered marang layar saka ngarep, tampilan bakal bisa digunakake.

 

Service Layanan Sawise Didol】

- Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane

-Pelindung layar sing rusak

-Aja pas karo piranti sampeyan

-30 dina ora ana alesan kanggo bali

 

【KURSUS KAMI】

LFOTPP

Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid