Cart My

Cedhak

free Shipping

SALE

2018 2019 Volkswagen T-roc Instrument Screen Film

⑴ 9H Tempered Glass: Nglindhungi layar saka Scratch, Explosion lan Debris;
(2) Ngurangi kesele mripat;
⑶ Nyegah Smudge Layar Sentuh;
⑷ Defend layar saka lenga utawa barang reged liyane.

Aksesoris Mobil LFOTPP Produsen, Supplier, Kami Penawaran Harga Grosir.
Enquiry Now: lfotpp@outlook.com

[qiege]

  • 9H Scratch Resistance: Kaca, kanthi kekuwatan permukaan 9H, efektif nglawan tabrakan lan gesekan kanthi obyek sing keras kanggo luwih njaga layar.
  • Adsorption otomatis: Kanthi kapasitas adsorpsi, bisa otomatis adsorbsi lan adhesion knalpot.
  • Anti-Explosion: Teknologi pangreksan jeblugan sing luwih maju, kekerasan sing luwih gedhe, bisa ngetokake impact efektif, ngurangi goresan, sanajan pecah ora bakal nggawe lebu, aman digunakake.
  • Ngurangi Sidik Jari: Wear-tahan, tahan banyu, lan tahan korosi, ngurangi tandha cap driji ing layar. Sawetara zat sacara sengaja macet ing layar bisa kena pengaruh layar tutul.
  • Sensitivitas tutul: Sensitivitas tutul super, Cahya lan tipis, Gamelan lan sensitif.

2018 2019 Volkswagen T-roc Instrument Screen Film

2018 2019 Volkswagen T-roc Instrument Screen Film

Apa Sampeyan kudu nginstal Proteksi Layar Navigasi Mobil?

Proteksi layar navigasi LFOTPP

Langkah-langkah Instalasi Standar:



1. Resik layar kanthi kain alkohol, banjur wipes kain garing nampilake layar, akhire mbusak partikel bledug nganggo stiker.
2. Selehake film kaca tempered ing tampilan, kanggo konfirmasi sing bisa diduweni.
3. Rampung nambani film adesine saka mburi kaca lan pasang ing layar.
Yen isih ana sawetara bledug, angkat kaca rada lan nggunakake bledug kanggo mbusak bledug.
4. Yen kabeh iku bener, cukup nempatake film kaca tempered marang layar saka ngarep, tampilan bakal bisa digunakake.

【Layanan Sawise-Sale】

- Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane

-Pelindung layar sing rusak

-Aja pas karo piranti sampeyan

-30 dina ora ana alesan kanggo bali

【KURSUS KAMI】

LFOTPP

2018 2019 Volkswagen T-roc Instrument Screen Film

Úa:

3 #, 5 #, 10 # : Talc, Mica, Fluorphlogopite sintetik, Dimethicone, Silica, Caprylic / Capric Triglyceride, Boron Nitride, Polyethylene, Magnesium Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol 、 Ethylhexylylly 77891), Iron Oxides (CI 77499, CI 77492, CI 77491), Red 40 Lake (CI 16035), Tlaga biru 1 (CI 42090), Danau Danau Kuning (CI 5) .19140 #, 1 #, 2 #, 4 #, 6 #, 7 #, 8 #: Talc, Mica, Fluorphlogopite sintetik, Dimethicone, Silica, Caprylic / Capric Triglyceride, Boron Nitride, Polyethylene, Magnesium Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexyl : Oksida Besi (CI 9, CI 77499, CI 77492), Red 77491 Lake (CI 40), Ultramarines (CI 16035), Danau Biru 77007 (CI 1), Danau Kuning 42090 (CI 5). 19140 #, 11 #, 12 #, 13 #, 14 #, 15 #, 16 # : Mica, Fluorphlogopite sintetik, Dimethicone, Silica, Caprylic / Capric Triglyceride, Boron Nitride, Polyethylene, Magnesium Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Magnesium Aluminium Silicate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tin Oxide, Mei ngemot: Iron Oxides (CI 17, CI 77499, CI 77492), Red 77491 Lake (CI 40), Ultramarines (CI 16035), Violet Manganese (CI 77007), Blue 77742 Lake (CI 1), Danau Tlaga 42090 Kuning (CI 5) .19140 # : Fluorphlogopite sintetik, Magnesium Stearate, Dimethicone, Caprylic / Capric Triglyceride, Polyethylene, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Acrylates Copolymer, Polyethephene, Polyethephene ), Tlaga Merah 18 (CI 40).

Desainer: lfotpp-auto-part

$ 17.99 USD $ 25.98 USD
Quantity
- +