Kotak Penyimpanan Box Volvo XC2018 Tangan Tangan 2019 Modifikasi Panyimpenan Pusat Mobil - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

2018 2019 Volvo XC40 Kotak Penyimpanan Kotak Modified Car Central Storage Box

Desainer: SKTU

$ 18.99
Quantity
- +

Details

2018 2019 Volvo XC40 Kotak Penyimpanan Kotak Modified Car Central Storage Box

 

  • Keselane: Kothak bisa menehi sampeyan akeh item sing sampeyan butuhake, sampeyan bisa ndeleng endi item sing katon, sampeyan bisa njaluk kanthi tangan, trep lan gampang golek.
  • Kesederhanaan: Dibandhingake panggonan panggone barang ing mobil sing disusul dadi tumpukan barang, aku pengin luwih akeh ngemot barang-barang mau, kanthi ringkes lan dermawan, lan ora bakal ana masalah karo tumiba.
  • Klasifikasi: Ana kisi utama, sub-sel, lan kisi cilik, uga kompartemen cilik kanthi koin khusus. Sampeyan bisa ngurutake barang sing sampeyan butuhake, ora kudu kuwatir maneh apa sing dikarepake, lan sampeyan ora bisa nemokake ing endi wae.
  • Praktisitas: 1 + 1> 2 instalasi sing ora ngrusak, kothak sandhangan tangan kaping pindho ganti, mbedakake barang panyimpenan, nilai lan praktis.
  • Gampang kanggo nginstal: Perkembangan migunakake koleksi titik scanning mobil inframerah asli, modhèl datane data, ukuran akurat lan layanan, instalasi gratis alat.


Kenapa Sampeyan Perlu nginstal Central Storage Box Protector? 

Grid utama: Panyimpenan barang gedhe kayata ponsel, rokok, dompet. 
Sub-kothak: Barang cilik nanging rada dawa kayata entheng, permen karet, disk U 
Kisi cilik: Item sing dirancang kanggo nyekel potongan cilik lan gampang ditemokake. 
Slot koin: pangowahan koin khusus kanggo akses sing gampang.

 

【LAYAN PUNING SALE】

- Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane

-Aja pas karo piranti sampeyan

-30 dina ora ana alesan kanggo bali

Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid