Cart My

Cedhak

free Shipping

SALE

2018 2019 Volvo XC40 Kotak Penyimpanan Kotak Modified Car Central Storage Box

[qiege]

2018 2019 Volvo XC40 Kotak Penyimpanan Kotak Modified Car Central Storage Box

  • Keselane: Kothak bisa menehi sampeyan akeh item sing sampeyan butuhake, sampeyan bisa ndeleng endi item sing katon, sampeyan bisa njaluk kanthi tangan, trep lan gampang golek.
  • Kesederhanaan: Dibandhingake panggonan panggone barang ing mobil sing disusul dadi tumpukan barang, aku pengin luwih akeh ngemot barang-barang mau, kanthi ringkes lan dermawan, lan ora bakal ana masalah karo tumiba.
  • Klasifikasi: Ana jaringan utama, sub-sel lan jaringan cilik, uga kompartemen cilik karo dhuwit khusus. Sampeyan bisa ngurutake barang-barang sing sampeyan butuh, ora kudu kuwatir apa sing dikarepake, lan sampeyan ora bisa nemokake apa wae ing ngendi wae. .
  • Praktis: 1 + 1> Instalasi non-destruktif 2, kothak rangkap rangkap kaping pindho, mbedakake item panyimpenan, nilai lan praktis.
  • Gampang kanggo nginstal: Perkembangan migunakake koleksi titik scanning mobil inframerah asli, modhèl datane data, ukuran akurat lan layanan, instalasi gratis alat.



Kenapa Sampeyan Perlu nginstal Central Storage Box Protector?

Kothak utama: Panyimpenan item gedhe kayata: ponsel, rokok, dompet.
Sub-kothak: Item cilik nanging rada luwih kaya: korek, permen karet, U disk.
Kisi cilik: Item sing dirancang kanggo nyekel potongan cilik lan gampang ditemokake.
Slot koin: owah-owahan dhuwit khusus kanggo akses sing gampang.

【LAYANAN SELEKSI-SALEH】

- Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane

-Pelindung layar sing rusak

-Aja pas karo piranti sampeyan

-30 dina ora ana alesan kanggo bali

Úa:

3 #, 5 #, 10 # : Talc, Mica, Fluorphlogopite sintetik, Dimethicone, Silica, Caprylic / Capric Triglyceride, Boron Nitride, Polyethylene, Magnesium Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol 、 Ethylhexylylly 77891), Iron Oxides (CI 77499, CI 77492, CI 77491), Red 40 Lake (CI 16035), Tlaga biru 1 (CI 42090), Danau Danau Kuning (CI 5) .19140 #, 1 #, 2 #, 4 #, 6 #, 7 #, 8 #: Talc, Mica, Fluorphlogopite sintetik, Dimethicone, Silica, Caprylic / Capric Triglyceride, Boron Nitride, Polyethylene, Magnesium Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexyl : Oksida Besi (CI 9, CI 77499, CI 77492), Red 77491 Lake (CI 40), Ultramarines (CI 16035), Danau Biru 77007 (CI 1), Danau Kuning 42090 (CI 5). 19140 #, 11 #, 12 #, 13 #, 14 #, 15 #, 16 # : Mica, Fluorphlogopite sintetik, Dimethicone, Silica, Caprylic / Capric Triglyceride, Boron Nitride, Polyethylene, Magnesium Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Magnesium Aluminium Silicate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tin Oxide, Mei ngemot: Iron Oxides (CI 17, CI 77499, CI 77492), Red 77491 Lake (CI 40), Ultramarines (CI 16035), Violet Manganese (CI 77007), Blue 77742 Lake (CI 1), Danau Tlaga 42090 Kuning (CI 5) .19140 # : Fluorphlogopite sintetik, Magnesium Stearate, Dimethicone, Caprylic / Capric Triglyceride, Polyethylene, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Acrylates Copolymer, Polyethephene, Polyethephene ), Tlaga Merah 18 (CI 40).

Desainer: LFOTPP

$ 20.99 USD $ 23.59 USD
Quantity
- +