Pengurangan Kebisingan Karet Karet Soundproof Model Tesla 2018-2020 Tesla - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

SALE

2018-2020 Tesla Model 3 Door Seal Soundproof Rubber Noise Reduction lan Vibration Reduction

Desainer: LFOTPP

$ 23.89 $ 32.88
Quantity
- +

Details

Grosir aksesoris interior Tesla , LFOTPP minangka profesional kanggo ngrancang perusahaan nganyari mobil.Wa adat saka produk mobil.Exquisiteness lan kualitas unggul, welcome kanggo takon lfotpp@gmail.com

 

[qiege]

Tesla Model 3 Door segel getah getah kanthi getah lan Pengurangan getaran

  • ► Dirancang kanthi tepat kanggo Tesla Model 3 P50 P65 P80 P80D, khusus kanggo model kendaraan Tesla. Segel Tutup Mesin & Seal Pintu Batang.
  • ► Kurangi lan nyuda gangguan angin supaya ora mlebu ing kabin mobil, nggawe Model Tesla 3 dadi kendharaan sing luwih mewah lan mewah.
  • ► Rasane nyuda gangguan angin saka mlebu kabin bebarengan karo gangguan njaba liyane, tahan lama bisa tahan nganti pirang-pirang taun.
  • ► Digawe saka bahan premium, karet spons berongga sing bisa diupgrade. anti banyu lan panas & tahan adhem. strip segel kendharaan, gangguan swara & nyegah bledug.
  • ► Ningkatake lawang ketat, Penebat swara lan pangurangan swara, nyedhiyakake lingkungan nyopir sing sepi.

 

Tesla Model 3 Door segel getah getah kanthi getah lan Pengurangan getaran

⭐ ►⭐LFOTPP 2PCS Car Seal Strip Kit kanggo Tesla Model 3 Aksesoris Self Adhesive Hollow Rubber Weatherstrip kanggo Seal Cover Engine & Seal Door Trunk. (Ireng) ⭐ ►⭐

🚗Aplikasi Tips:
🌟Pilih dina sing apik kanggo nginstal kanthi metode sing seneng.
🌟Pilih pinggir lawang model 3 nganggo kain alus.
🌟Promotor adhesion ing permukaan lokasi instalasi.
🌟Pencet saka stiker pelindung abang stiker kanthi alon-alon langkah-langkah.
🌟Pencet langsung kanggo mesthekake bisa dipasang kanthi tegas.
🌟Mangga aja dicop nalika rampung, ngenteni 3-4 jam supaya segel kasebut apik ing ngarep & lawang mburi.
🌟Tidak ngrusak mobil nalika instalasi rampung sajrone 3

🚗More Fitur:
Nambah ketat lawang, Penebaran swara lan pangurangan swara, ngoptimalake kompartemen udhara mesin,
Mbenakake efek pendinginan hawa kondhisi ing taksi, nyuda gangguan angin nyopir lan uga menehi lingkungan sing tenang.

🚗Aku bakal entuk apa?
Paket kanthi 2 strip segel sing dipotong khusus. Klebu Seal Cover Mesin & Seal Door Trunk. Sampeyan kudu duwe kabeh model Tesla Model 3! Gawe mobil sampeyan luwih nutup

Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid