2018 ~ 2021 VW Volkswagen Polo MK6 Car Mudguard /Auto Fender/Vehicle A – LFOTPP Car Accessories

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

SALE

2018 ~ 2021 VW Volkswagen Polo MK6 Car Mudguard / Auto Fender / Vehicle Accessories

Desainer: LFOTPP

$ 25.88 $ 38.99
Quantity
- +

Details

2018 ~ 2021 VW Volkswagen Polo MK6 Car Mudguard / Auto Fender / Vehicle Accessories

VW Volkswagen Polo Car Mudguard Aksesoris Kendaraan / Auto Parts
Kanggo nyegah sawetara lemah saka cipratan ing awak mobil utawa pedestrian,
Bisa nyegah lemah saka cipratan ing dasi,
sing nyebabake teyeng prematur.
LFOTPP minangka Produsen Bagian Interior Mobil, Kita Nawarake Harga Grosir.
Enquiry Now: lfotpp@gmail.com

Napa Sampeyan Perlu Nginstal Mudguard Mobil VW Polo?

Cat sudhut gampang rusak.
Wis ngalami sawetara masalah kayata ngeruk, ngeculake cat, lan tuwa amarga kena pengaruh pasir semen udan.
1. Nyopir ing dalan sing mudheng, pasir cemlorot lan kerikil bakal ngrusak awak, pangopènan uga biaya gedhe.
2. Ora ana fender, mobil kebak reged, ngresiki uga biaya.
Sampeyan bisa ngirit dhuwit pangopènan gedhe.

Kepiye cara fender nglindhungi awak mobil?

Fender dawane area ban lan menehi ganti rugi kanggo area awak mobil, kanthi efektif nolak lemah sing disemprotake dening roda sak perjalanan cepet.

Bahan Fender Otomatis: Plastik Teknik PPE Lembut

Mobil khusus, mobil asli pas karo instalasi tanpa punching, bisa diinstal miturut posisi bolongan mobil asli.
Kualitas apik karet alus, tahan banting, ora apik, garis apik, tahan lama.

2004-2018 VW Volkswagen Polo Mobil Mudguard Aksesoris FenderVehicle Otomatis

Service Layanan Sawise Didol】

-Ngandeni mudhun kayata gelembung utawa kesalahan wong sing beda

-Profil tampilan pelindung

-Denut ora sesuai karo mesin sampeyan

-30 dina ora ana tujuan kanggo bali

 

【Kertu Sertifikat】

LFOTPP

Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid