2018-2021 Ford fokus MK4 / Ford EcoSport SYNC 3 Sistem Infotainment 8-In - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

SALE

2018-2021 Ford fokus MK4 / Ford EcoSport SYNC 3 Sistem Infotainment 8-Inch Tampilan Layar Navigasi Pelindung

Desainer: CDEFG

$ 12.99 $ 18.99
Quantity
- +

Details

⑴ Anti Aging Screen.
Screen 9H layar Tempered: Jaga layar saka Scratch, explosion, and Debris;
⑶ Ngurangi kelenturan Eye;
⑷ Nyegah Layar Fingerprint Smudge;
⑸ Defend layar saka Oil utawa Other Dirty Things.
⑹ Priksa Urip Sampeyan supaya Luwih, Tansah Mobil Kekasih supaya Bersih Kabeh Wektu.

Aksesoris Mobil LFOTPP Produsen, Supplier, Kami Penawaran Harga Grosir.
Enquiry Now: lfotpp@gmail.com

2018-2021 Ford fokus MK4 / Ford EcoSport SYNC 3 Sistem Infotainment 8-Inch Tampilan Layar Navigasi Pelindung

Apa Sampeyan kudu nginstal Proteksi Layar Navigasi Mobil? 

Proteksi layar navigasi LFOTPP

Langkah-langkah Instalasi Standar:


1. Resiki tampilan nganggo kain alkohol, banjur kain garing ngusap layar, pungkasane nyopot partikel bledug nganggo stiker.
2. Selehake film kaca tempered ing layar, kanggo konfirmasi yen bisa digunakake.
3. Rampung nambani film adesine saka mburi kaca lan pasang ing layar.
Yen isih ana sawetara bledug, angkat kaca rada lan nggunakake bledug kanggo mbusak bledug.
4. Yen kabeh iku bener, cukup nempatake film kaca tempered marang layar saka ngarep, tampilan bakal bisa digunakake.

 

Service Layanan Sawise Didol】

- Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane

-Pelindung layar sing rusak

-Aja pas karo piranti sampeyan

-30 dina ora ana alesan kanggo bali

 

【KURSUS KAMI】

LFOTPP

Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid