Tampilan Layar Sentuh LEXUS NX 2018 Layar Sentuh TRAPEZOID - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

SALE

2018 LEXUS NX 300 Tampilan Layar Sentuh Mobil TRAPEZOID Layar Pelindung Navigasi, (10.3-Inch)

Desainer: CDEFG

$ 12.99 $ 18.99
Quantity
- +

Details

  • PROTEKSI SUPERIOR, 9H Hardness lan 0.26mm Thickness, tutup kaca iki njaga kemampuan tutul navigator GPS nalika njaga perasaan tutul sing luwih apik, Anti-Scratch & Anti-explosion.
  • CRISP AND CLEAR VISUALS. Nginstal tutup layar ora bakal mangaruhi warna, ukuran lambang lan kemampuan layar tutul layar GPS sampeyan. Iku mung bakal tetep aman saka bledug, goresan, lenga, banyu lan sidik jari dll.
  • TINGGAL LENGKAP. Dilapisi nganggo lapisan oleophobic sing nampik lenga saka driji lan nambah lancar kanggo layar navigasi.
  • LASER CUT FOR FIT PRECISE. Ora perlu kanggo motong pinggir, amarga kompatibel karo 2018 Lexus NX 300.
  • ENCOURI CLEANING HASSLE-FREE. Kanggo njaga pelindung layar GPS sing cetha lan ora ana bledug, mung ngilangke karo kain microfiber. Ora perlu nggunakake bahan kimia reresik



Aksesoris Mobil LFOTPP Produsen, Supplier, Kami Penawaran Harga Grosir.
Enquiry Now: lfotpp@outlook.com

2018 LEXUS NX 300 Tampilan Layar Sentuh Mobil TRAPEZOID Layar Pelindung Navigasi, (10.3-Inch)

2018 LEXUS NX 300 Tampilan Layar Sentuh Mobil TRAPEZOID Layar Pelindung Navigasi, (10.3-Inch)

Apa Sampeyan kudu nginstal Proteksi Layar Navigasi Mobil? 

Proteksi layar navigasi LFOTPP

Langkah-langkah Instalasi Standar:


1. Ngresiki tampilan nganggo gelas alkohol, banjur layar tampilan usap kain garing, pungkasane mbusak partikel bledug nganggo stiker.
2. Selehake film kaca tempered ing layar, kanggo konfirmasi yen bisa digunakake.
3. Rampung nambani film adesine saka mburi kaca lan pasang ing layar.
Yen isih ana sawetara bledug, angkat kaca rada lan nggunakake bledug kanggo mbusak bledug.
4. Yen kabeh iku bener, cukup nempatake film kaca tempered marang layar saka ngarep, tampilan bakal bisa digunakake.

 

Service Layanan Sawise Didol】

- Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane

-Pelindung layar sing rusak

-Aja pas karo piranti sampeyan

-30 dina ora ana alesan kanggo bali

 

【KURSUS KAMI】

LFOTPP

Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid