Toyota Camry XLE XSE 2018-Inch Tampilan Protector & Pan Position Gear - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

SALE

2018 Toyota Camry XLE XSE 8-Inch Display Protectors & Gear Position Panel Film, PET Plastic Film

Desainer: CDEFG

$ 12.99 $ 18.99
Quantity
- +

Details

  • ► High Clarity, Proteksi gedhe kanggo 2018 Toyota Camry XLE XSE 8-Inch.
  • ► Ultra-Tipis, Ninggalake Residual Ora Resik Nalika Mbusak, Instalasi Gampang.
  • ► Anti-Glare, Gampang Reresik, digawe saka Material High Quality, Ora Nganggu Teknologi Layar Sentuh.
  • ► Ora katingal, Nglindhungi layar Tampilan saka Gips sing Ora Dikarepake lan Nelpon Debu.
  • ► 2PCS Navigation Protective film + 2PCS PRDN Protective Film + Instalasi alat bantu + kertu Squeegee.

Aksesoris Mobil LFOTPP Produsen, Supplier, Kami Penawaran Harga Grosir.
Enquiry Now: lfotpp@outlook.com

[qiege]

2018 Toyota Camry XLE XSE 8-Inch Display Protectors & Gear Position Panel Film, PET Plastic Film

2018 Toyota Camry XLE XSE 8-Inch Display Protectors & Gear Position Panel Film, PET Plastic Film2018 Toyota Camry XLE XSE 8-Inch Display Protectors & Gear Position Panel Film, PET Plastic Film

Apa Sampeyan kudu nginstal Proteksi Layar Navigasi Mobil? 

Proteksi layar navigasi LFOTPP

Langkah-langkah Instalasi Standar:


1. Ngresiki tampilan nganggo gelas alkohol, banjur layar tampilan usap kain garing, pungkasane mbusak partikel bledug nganggo stiker.
2. Selehake film kaca tempered ing layar, kanggo konfirmasi yen bisa digunakake.
3. Rampung nambani film adesine saka mburi kaca lan pasang ing layar.
Yen isih ana sawetara bledug, angkat kaca rada lan nggunakake bledug kanggo mbusak bledug.
4. Yen kabeh iku bener, cukup nempatake film kaca tempered marang layar saka ngarep, tampilan bakal bisa digunakake.

 

Service Layanan Sawise Didol】

- Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane

-Pelindung layar sing rusak

-Aja pas karo piranti sampeyan

-30 dina ora ana alesan kanggo bali

 

【KURSUS KAMI】

LFOTPP

2018 Toyota Camry XLE XSE 8-Inch Display Protectors & Gear Position Panel Film, PET Plastic Film
Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid