Volkswagen Atlas 2018 Pelindung Layar Dashboard 12.3-Inch - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

SALE

2018 Volkswagen Atlas Nemokake Dashboard 12.3-Inch Screen Protector

Desainer: CDEFG

$ 12.99 $ 18.99
Quantity
- +

Details

⑴ 9H Tempered Glass: Nglindhungi layar saka Scratch, Explosion lan Debris;

(2) Ngurangi mripatmu lemes;

⑶ Nyegah Smudge Layar Sentuh;

⑷ Defend layar saka lenga utawa barang reged liyane.

Aksesoris Mobil LFOTPP Produsen, Supplier, Kami Penawaran Harga Grosir. Enquiry Now: lfotpp@gmail.com

[qiege]

2018 Volkswagen Atlas Nemokake Dashboard 12.3-Inch Screen Protector

2018 Volkswagen Atlas Nemokake Dashboard 12.3-Inch Screen Protector

 

 

 

Kekuatan Produk:

Teknologi pertahanan sing luwih akeh: Kaca diperkuat kanggo kekuatan kaping pindho minangka alternatif minangka alternatif sing non-tempered lan tahan efektif kanggo goresan lan sidik jari.


HD & Smooth Touch Feeling, dadi gampang dibersihake, mung lembut.


Visual lan Visual sing cetha. Nginstal tutup layar ora bakal mangaruhi warna, ukuran lambang lan kemampuan layar tutul layar GPS sampeyan. Iku mung bakal tetep aman saka bledug, goresan, lenga, lan banyu.


Seneng Hassle-Free Clening. Kanggo njaga pelindung layar GPS sing cetha lan ora ana bledug, mung ngilangke karo kain microfiber. Ora perlu nggunakake bahan kimia reresik.


Fungsi adsorpsi otomatis
Kanthi fungsi adsorpsi, papat sudhut bisa didadekake kanggo adsorpsi, ora ana generasi gelembung
Mung sawise layar wis di resiki, simpen lan sijine mudhun.
Nyebar saka siji pojok menyang sisih liyane, bisa kanthi otomatis diadaptasi tanpa gelembung.


Resistance suhu tinggi 85 °, suhu rendah resistance minus 30 °
Fitur produk ing ndhuwur cocok kanggo film transparan ponsel, film layar sutra, film 4D.

 

 


 

Langkah-langkah Standar Instalasi 

1. Ngresiki tampilan nganggo gelas alkohol, banjur layar tampilan usap kain garing, pungkasane mbusak partikel bledug nganggo stiker.
2. Selehake film kaca tempered ing tampilan £ ¬kanggo konfirmasi yen cocog.
3. Rampung nambani film adesine saka mburi kaca lan pasang ing layar.
Yen isih ana sawetara bledug, angkat kaca rada lan nggunakake bledug kanggo mbusak bledug.
4. Yen kabeh iku bener, cukup nempatake film kaca tempered marang tampilan saka ngarep sing bakal ditampilake.

 

 

 

Sawise Layanan

- Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane

-Pelindung layar sing rusak

-Aja pas karo piranti sampeyan

-30 dina ora ana alesan kanggo bali

 

 LFOTPP Certificate

LFOTPP

 

Produk Proses

LFOTPP

 

 

LFOTPP  yaiku manufaktur profesional sing melu pembangunan, desain, produksi lan penjualan.
Kita nganget ukuran pelanggan, anggere kita, bakal menehi sampeyan jaminan kualitas apik.

Pabrik bakal nyedhiyakake pelanggan kanthi kabutuhan kecepatan lan kualitas.
Kita ngumpulake pengalaman profesional pirang-pirang taun, pabrik wis tansah adhering kanggo "integritas, kualitas, stabilitas, inovasi" filosofi bisnis, antusias kanggo nyedhiyakake pelanggan kita kanthi kualitas sing luwih apik, prices luwih apik, layanan luwih puas.
Kita sregep sinau kanggo nggarap sampeyan!

Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid