2019-2020 BMW 3 Series G20 Digital Dashboard Digital Protector | Bukak - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

SALE

2019-2020 BMW 3 Series G20 Digital Dashboard Screen Protector | Mbukak Lubang (12.3-Inch)

Desainer: CDEFG

$ 12.99 $ 18.99
Quantity
- +

Details

 ⑴ Anti Aging Screen.

Screen 9H layar Tempered: Jaga layar saka Scratch, explosion, and Debris;
⑶ Ngurangi kelenturan Eye;
⑷ Nyegah Layar Fingerprint Smudge;
⑸ Defend layar saka Oil utawa Other Dirty Things.
⑹ Priksa Urip Sampeyan supaya Luwih, Tansah Mobil Kekasih supaya Bersih Kabeh Wektu.

Aksesoris Mobil LFOTPP Produsen, Supplier, Kami Penawaran Harga Grosir.
Enquiry Now: lfotpp@gmail.com

 

2019-2020 BMW 3 Series G20 Digital Dashboard Screen Protector | Mbukak Lubang (12.3-Inch)

 

 2019-2020 BMW 3 Series G20 Digital Dashboard Screen Protector | Mbukak Lubang (12.3-Inch)

 

 

 

Napa Sampeyan Perlu Nginstal Protektor Layar Navigasi BMW? 

 Proteksi layar navigasi LFOTPP

Langkah-langkah Standar Instalasi 

1. Resiki tampilan nganggo kain alkohol, banjur kain garing ngusap layar, pungkasane nyopot partikel bledug nganggo stiker.
2. Selehake film kaca tempered ing layar supaya bisa dikonfirmasi.
3. Rampung nambani film adesine saka mburi kaca lan pasang ing layar.
Yen isih ana sawetara bledug, angkat kaca rada lan nggunakake bledug kanggo mbusak bledug.
4. Yen kabeh iku bener, cukup nempatake film kaca tempered marang tampilan saka ngarep tampilan bakal bisa digunakake.

JAMINAN KEPUASAN - Layanan Sawise Dijual   

- Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane

-Pelindung layar sing rusak

-Aja pas karo piranti sampeyan

-30 dina ora ana alesan kanggo bali

 

 LFOTPP Certificate

LFOTPP

 

Produk Proses

LFOTPP

 

LFOTPP minangka produsen profesional sing melu pengembangan, desain, produksi, lan penjualan Benz Interior Dekorasi.
Kita negesake supaya dadi mobil sing ditresnani pelanggan lan urip sing kepenak, kita bakal menehi jaminan kualitas sing apik.
LFOTPP sregep sinau kanggo nggarap bisnis lokal, ngurangi biaya pengiriman internasional sing larang kanggo pelanggan.
Enquiry Now: lfotpp@gmail.com

 

Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid